Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

NOD32 - Инсталиране и конфигуриране

Featured Replies

Най-накрая успях да пусна тази статия.

Опитал съм се да опиша процеса на инсталиране, конфигуриране и използване на програмата, както и всички найни функции.

В тази тема може да давате своите предложения, да посочвате нередности или грешки, които ще бъдат отстранени незабавно или просто да коментирате статията.

Ето и линк към нея:

Посвещавам тази статия на моята голяма и невероятна любов - mireto :)

Най-накрая успях да пусна тази статия.

Опитал съм се да опиша процеса на инсталиране, конфигуриране и използване на програмата, както и всички найни функции.

В тази тема може да давате своите предложения, да посочвате нередности или грешки, които ще бъдат отстранени незабавно или просто да коментирате статията.

Ето и линк към нея:

Посвещавам тази статия на моята голяма и невероятна любов - mireto :)

<{POST_SNAPBACK}>

Много добро обяснение. Поздрави за него. Аз лично не ползвам NOD32, но от тук мога да извлека полезна информация за други програми.

:)

Най сетне!Браво!! :)Имам проблем с отварянето на анимираните допълнения към статията.Просто ги няма. Какъв е проблема и как да го реша? Не знам как трябва да звучат на български затова ги формулирах така !

• Автор

Кажи ми с кои допълнения имаш проблем. Направо напиши името на английски, за да се разберем най-лесно.

За статията ПОЗДРАВ!!! :)

Няма да е лошо ако я зипнеш и в НЕТа. Спомням си след една преинсталация на ОС имах проблем със Sygate, не ме допущаше в ИНТЕРНЕТ, а настройките й са публикувани пак тук.

И един въпрос: КОГА ЩЕ ПИЕМ БЛАГА РАКИЯ ? :)

Кажи ми с кои допълнения имаш проблем. Направо напиши името на английски, за да се разберем най-лесно.

<{POST_SNAPBACK}>

Съжалявам ,но не знам английски sad.gif Учил съм се и ползвам компютри на френски. Става дума за картинките в статията Браузърат ми е Firefox. Но изглежда от Франция не мога дя отварям всичко

• Автор
За статията ПОЗДРАВ!!!  :clap:

Няма да е лошо ако я зипнеш и в НЕТа. Спомням си след  една преинсталация на ОС имах проблем със Sygate, не ме допущаше в ИНТЕРНЕТ, а настройките й са публикувани пак тук.

И един въпрос: КОГА ЩЕ ПИЕМ БЛАГА РАКИЯ ?  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря за поздрава :wors:

Относно зипването и качването в нета. Още отначалото си го мислех това, даже си мисля да я пооправя малко, да направя по-интересни шрифтове, да вкарам картинките в един файл и да го кача това някъде. Единственото, което ме притеснява е, че веднага някой ще си я "присвои" и ще си сложи името отгоре. Трябва да измисля някъкъв начин да си защитя авторските права (PDF е удачно, но при положение, че има толкова програми, за разбиване на такива файлове е почти същото).

За благата ракия - винаги съм готов, стига да може да доведа и любимата ;)

Съжалявам ,но не знам английски sad.gif Учил съм се и ползвам компютри на френски. Става дума за картинките в статията Браузърат ми е Firefox. Но изглежда от Франция не мога дя отварям всичко

<{POST_SNAPBACK}>

Явно говориш за картинките, които не виждаш. Проблема в твоя случай е, че съм ги качил на български сървър, до който ти нямаш достъп. Имам една идея, която скоро ще се постарая да реализирам, така че и потребители извън БГ да имат достъп до картинките (т.е. ще качим картинките на друг сървър и ще направим скрипт, който да ги сменя в зависимост от това, къде е потребителя).

Другия вариант е да ти ги изпратя на мейл, но може би няма да ти е удобно да четеш статията така.

Това е отлично решение. Мерси предварително. Като прикрепен файл е добре. Ще чакам тогава ня мейла. Отлагах до сега инсталацията на програмата само заради статията . Още веднъж ти благодаря за допълнителния труд който ще направиш заради мен.Бъди жив и здрав ! :)

Статията е страхотна. Поздравявам те от сърце за положения труд. Замисли се за раздел в Калдата - Електронни издания и книги на Калдата. Раздел в който да се съберат всички подобни статии и ревюта на софтуер, хардуер и други.

За благата ракия - винаги съм готов, стига да може да доведа и любимата :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

С БЛАГА ракия се черпят ГОДЕЖАРИТЕ когато пристигнат в дома на момата. :clap:

P.S.

Явно говориш за картинките, които не виждаш. Проблема в твоя случай е, че съм ги качил на български сървър, до който ти нямаш достъп.

<{POST_SNAPBACK}>

В момента и при мен не се отварят, очевидно има проблем с data.bg. Преди 1-2 часа всичко бе точно.

Заради статията реших да изпробвам NODа, а как да го настроя :)

Редактирано от SOLAR (преглед на промените)

Статията я невероятно изчерпателна и със страхотна стойност, а изпълнението на идеята ти просто брилятно!

Голямо Благодаря, че ме правиш част от всичко това, което си! :)

• Автор

Качихме картинките на сървър, от който могат да се виждат навсякъде. Т.е. вече статията е напълно видима и от чужбина.

Качихме картинките на сървър, от който могат да се виждат навсякъде. Т.е. вече статията е напълно видима и от чужбина.

<{POST_SNAPBACK}>

Евала, бате! ;)

• 11 месеца по-късно...

Сигурно доста трудно се работи с тази програма.

• 2 месеца по-късно...

Много добро обяснение Ако имаше такива за всякъкви програми щеше да е невероятно БЛАГОДАРЯ :)

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.