Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Консултация за конфигурация

Featured Replies

bobsun0317 изненадан съм, че все още не си си пуснал райда, съдейки по ежедневните ти консултации за железата и наличието на 2 еднакви диска на компа ти cool.gif Приеми тези думи като прителска закачка. Ето например постовете на моята стара щайга какво показват - цък и цък.

Разликата е наистина голяма и няма място за чудене ;)

досега имал ли си проблеми с raid 0?много ме е страх да ги свържа.а и мисля да се разделя с Seagate.роботата е много объркана.др седмица ще си взема Q6600 и едно дъно с P35 чипсет.не ми достигат точно 100$,а получих оферта да ми изкупят диска на продажна цена(a той е на 1 месец и малко)а действително нужда от 640гигабайта нямам.ще остана със "само" 320,но ще се здобия с четириядрен процесор с P35 дъно.мисля,че си заслужава. ;)

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Пради финансови забавяния се наложи да отложа с седмица две поръчката но ето на какво се спрях:

P35C-DS3R-$118.00(това е хибрида с подръжка на DDR2 и DDR3)

C2 DUO E6750 , 2.6G, 1333, 4M BOX -$201.00(понеже ще пазарувам в leader там цената му е като на Е6550 в мост biggrin.gif )

2х1GB DDR2 800 CL4-78$

500GB SATA2/7200/16MB -$136.00

HD2900PRO 512MB GDDR3 -$262.00(засега уж я имат но ако я няма в понеделник ще я сменя с 8800GTS 320MB на INNO)

PlayTV Extreme, FM + RC, Vista Certificate -$32.00(и сега съм с тунер на PixelView и нямам големи оплаквания от него)

GSA-H66N DVD RW /SATA/BLACK -$33.00

ето и въпросът ми понеже до толкова съм на ръба на бюджета че и всеки лев отгоре е проблем:

Дали захранването в тази кутия ще върши работа?

DELUX DLC-MG760, 450W, USB, silver/black, with handle $49.00

ако нестава тогава ще взема тази кутия и ще и сложа едно от тези захранвания но кое?

CASE:FOXCONN 3GTLA-570A/350W PFC $43.00

PSU:

THERMALTAKE ATX PowerSupply, 470W, RealPower, Silent, W0090RE $54.00

или

CHIEFTEC GPS-500AB- A 500W $66.00

Там от където си решил да пазаруваш има кутии с Фортрони вътре, просто попитай за такава (по-скъпа е с 10-на лева ;) )

• Автор

ми тя FOXCONN-а е с фортрон но слаб,а Delux-a незнам с какво е

Захранването в кутията няма да свърши работа ! В смисъл, компа вероятно ще запали и ще работи с него, но .... да повериш толкова скъпи компоненти в ръцете на никакво захранване си е просто силно усещане !

Или се огледай за варианта на pit , или залагай на CHIEFTEC GPS-500AB- A 500W ( за мене е най-добрият вариант).

След оня клок на питон357 , започнах да си променям мнението за хибридните дъна cool.gif Поне за тези на Gigabyte.

Казваш, че не искаш захранването от кутията и си почръчваш някакво захранване. Аз бих ти препоръчал това:

Chieftec GPS-500AB- A 500W  $66.00

Опа, kokomil ме е изпреварил ;)

Ами, явно мислим по един и същи начин cool.gif и то едновременно - kokomil

• Автор

Еми мерси явно ще е Chieftec-a мислех си че Thermaltake-a става все пак е 12$ по-евтин но щом казвате Chieftec-a то ще е.В понеделник ще поръчвам зверчето и към сряда вече ще му се любувам жалко че няма как да почерпя по една бира но пък ще покажа как с представя при клок cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.