Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Търся програма за намаляване на размера на DVD

Featured Replies

Искам да намаля едно DVD с размер 5.18 GB до 4.37 GB, за да мога да го запиша на нормално DVD. ohmy.gif

Искам да намаля едно DVD с размер 5.18 GB до 4.37 GB, за да мога да го запиша на нормално DVD. ohmy.gif

DVD Shrink

• 1 месец по-късно...

Аз имам пододен проблем, но с препоръчаната програма DVD Shrink не мога да го оправя ;) Направих филмче на Windows Movie Maker като му дадох опция да се запише като ДВД, но ми се получи прекалено голямо - около 9 гб. Има ли някакъв начин да го смаля, защото от тази програма не иска да ми изкара филмчето и ми показва папката като празна.

• Автор
Аз имам пододен проблем, но с препоръчаната програма DVD Shrink не мога да го оправя :) Направих филмче на Windows Movie Maker като му дадох опция да се запише като ДВД, но ми се получи прекалено голямо - около 9 гб. Има ли някакъв начин да го смаля, защото от тази програма не иска да ми изкара филмчето и ми показва папката като празна.

Ако форматът на филма е .avi, можеш да го смалиш с VirtualDub MPEG2. Ето как: http://######/forums.php?action=viewt...157&page=39 . (#1388622 от ozzy1) :speak:

AOA DVD RIPPER - много е полезна. Може да се свали от data.bg

• 2 седмици по-късно...

Това което ще ти напиша може да ти се стори странно, но виж нуждата до какви изпълнения ме докара... Взех си оригинално DVD филмче и си го клонирах (с CloneDVD) на твърдия диск. Записват се VOB файловете (по 1 GB) и всичко си е там, само дето обема набъбна над 4, 5 GB. При опит да запиша само някои файлове с NERO ми се губеха субтитрите... Излъгах го така:

Субтитирите са (напр.) VTS_04_0, а филмовите (около 1 GB) са VTS_04_1, VTS_04_2, VTS_04_3. Може ръчно да Split-нем DVD-то, като за втория диск (съдържащ от VTS_04_3 нататък например) преименуваме VTS_04_3 на VTS_04_1, а VTS_04_1 като VTS_04_2 и т.н., като оставим нефилмовите (MPEG u BUP) файлове! Не се губи от качеството, а точно това беше целта ми!

А иначе може да направиш DVDRip-намаля обема, а кач. е с малко надолу :snowballfight:

Редактирано от vorfax (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.