Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Идеи за Хелоуин

Featured Replies

Само на Хелоуин стана тука - пишлеметата и двата асансьора бяха спрели на последните етажи, познайте дали не ядоха боя като слязоха

Само на Хелоуин стана тука - пишлеметата и двата асансьора бяха спрели на последните етажи, познайте дали не ядоха боя като слязоха

Децата не са виновни...

Ако има някой за бой, това са родителите им.

Децата не са виновни...

Крушата не пада по-далеч от дървото мда -

родителите им стоят долу във фоайето и пустосват блокираните асансьори и познай кои им слизат от стълбището

:D

Децата не са виновни...

Дали...или...

Днес по стечение на обстоятелствата бях в едно училище.99.98% е ромско,половината двор бяха маскирани,другата половина стояха до оградата и зяпаха.

Подминах две учителки.

"Жалко,че се обезличи деня на Народните будители" ...

Цяла сутрин по всички радиостанции се говореше за Хелоуин и дали...или трябва да лишим децата от възможността да съберат някой и друг бонбон.

Едно време знаехме за Лазарица и кукуретите :mad:

Дали...или...

Днес по стечение на обстоятелствата бях в едно училище.99.98% е ромско,половината двор бяха маскирани,другата половина стояха до оградата и зяпаха.

Подминах две учителки.

"Жалко,че се обезличи деня на Народните будители" ...

Цяла сутрин по всички радиостанции се говореше за Хелоуин и дали...или трябва да лишим децата от възможността да съберат някой и друг бонбон.

Едно време знаехме за Лазарица и кукуретите :mad:

Ха, мигар пък си ходила да Лазаруваш ? Или пък в къщата ти са влизали кукери ? :no-no:

Колкото аз съм ходил по къщите да коледувам, толкова и ти си лазарувала.

Едно време нямаше телевизия и Cartoon Network.Интернет пък хептен. Хелоуин бешпе някакъв станен звук.

Днес децата гледат любимите си герои как празнуват този празник и искат и те.Толкоз.

Нито Хелоуин гони таласъмите, нито кукерите.

Просто празници и забавления.

Днес, докато бях буден, ми писна от псевдо-патриотарки постове из форумите и Фейсбук, изкараващи едва ли не, че не си българин, ако искаш да доставиш кеф на детето си със светеща тиква :mad:

Деня на будителите бил по-важен.Дрън, дрън. Първо -може ли да се поставя знак за равенство между една народна традиция за гонене на злото в мръсните дни по нова година и ден за почит към бележити сънародници ? Тия учителки дето си видяла на къде са с главите ? Ония в Добрич с портретите не знаеха даже кои са Ботев и Левски, не могат да си кажат имената на български, ние ще им налагаме да празнуват "ден на будителите".

Ай сиктир !

Сиктир,не сиктир да имам снимки с кошничка и да виждала съм кукери и кьорава кобила.И да влизали са в къщи. Дрън,дрън да им помогнем да си напишат имената и да ги пратим да гонят злото в костюми. Учителките си изглеждаха съвсем на ред и честно да ти кажа,днешните маскирани едва ли са седнали да гледат някакви любими герой по Cartoon Network.Нищо че в махлата на всяка къща имат по две сателитни чинии.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.