Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Guide: Как да сложим българско меню на телефон Nokia

Featured Replies

кирилица!!!

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...
  • Отговори 403
  • Прегледи 387,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Смени продуктовия код с този: 0563713 И след това преинсталирай софтуера.

• За статията те поздравявам имаше нужда (: Имам въпрос относно 6280. Значи с две думи - слагам кабела на телефона, пъхам в комп-а, стартирам Немезис-а там по описания начин му давам код за БГ (да речем

• Product code:059C9W9 tova e za C3-00 za Globul.

Публикувани изображения

Имам същия проблем като колегата @lapata79, моля за продуктов код, търся вече две седмици :wink12:

• Автор

Ето продуктови кодове:

6600 slide RM-414 (Series 40 5th Edition, Feature Pack 1 )

0570181 Euro_I, Cyrillic, Orange

0570182 Euro_I, Cyrillic, Orange

0570183 Euro_I, Cyrillic, Orange

0570184 Euro_I, Cyrillic, Orange

0570185 Euro_I, Cyrillic, Orange

0570239 Euro_I, Cyrillic, Magenta

0570240 Euro_I, Cyrillic, Magenta

0570241 Euro_I, Cyrillic, Magenta

0570242 Euro_I, Cyrillic, Magenta

0570243 Euro_I, Cyrillic, Magenta

0565197 Euro_I, Cyrillic, Black

0565198 Euro_I, Cyrillic, Black

0565199 Euro_I, Cyrillic, Black

0565200 Euro_I, Cyrillic, Black

0565202 Euro_I, Cyrillic, Black

6600i slide RM-570 (Series 40 5th Edition, Feature Pack 1 )

0581731 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581732 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581733 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581734 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581735 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581890 Euro_I, Cyrillic, Black

0581891 Euro_I, Cyrillic, Black

0581892 Euro_I, Cyrillic, Black

0581893 Euro_I, Cyrillic, Black

0581894 Euro_I, Cyrillic, Black

Момчета току-що успях да си променя продуктовия код на Nokia C5-03 и си сложих български. Опитах по начините във форума, но не успях и като прочетох, че телефоните от платформата ВВ5 не може да им се сменя продуктовия код съвсем се бях отчаял. След това намерих ето този форум http://forum.dailymo...p?topic=25958.0 и с малко английски, малко превод и стриктно спазване на стъпките успях. С тази програма става при всеки телефон. Успех!

:ass::(:D:ohmy::D:mark:

Не искам да приемате това за реклама на други форуми, защото аз просто искам да помогна на другите като мен!

• 5 седмици по-късно...
  • 3 седмици по-късно...

A аз не мога да ъпдейтна моя X6 16GB до 30 версия. Просто какво ли не опитах и с този код - 0597036 опитах не пак не намира по- висока версия от 21. :) Тези неща под продуктовия код(HW Version, Manufacture Month и Prod Serial Number) имат ли някакво значение за ъпдейтването? И каква изобщо може да е причината за това да не мога да ъпдейтвам, щом използвам код, който поддържа дадената версия(30)+Виждал съм потребители на Виваком(като мен) да ъпдейтват софтуера си, но аз не мога? Дали е защото съм го взел от Глобул(на свободно, без да е кодиран за Глобул, просто го купих от там) или може да има някаква друга причина?

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Тия потребители, които си ги виждал и те ли са със същия код? Възможно е, за този конкретен код да не е пуснат новия софтуер. Ако държиш да си с последния възможен софтуер си смени кода с друг, за който си сигурен, че вече има достъпна новата версия на софта.

Не, не са. Ами аз го смених вече с три кода(проверих ги в нокиа.ком), закоито съм сигурен, но пак не става. :) Само пише, че няма актуализации и това е. :( Има ли някакво решение?

• 4 седмици по-късно...

Здравейте!Не мога да намеря код за 6700-класик.Прехвърлях инфо от тел.на П.К. и ми излезе надпис да ъпдейтна софтуера,в това време някой ми звънна и...Настройките се изгубиха и Бг.езика изчезна от менюто!Ще съм благодарен да получа кода и да се опитам да си върна Бг менюто!

Здравейте!Не мога да намеря код за 6700-класик.Прехвърлях инфо от тел.на П.К. и ми излезе надпис да ъпдейтна софтуера,в това време някой ми звънна и...Настройките се изгубиха и Бг.езика изчезна от менюто!Ще съм благодарен да получа кода и да се опитам да си върна Бг менюто!

Не мога да изтегля и Nokia Software Updater.NSS го изтеглих,но ъпдейтара не иска да се отваря..?

Редактирано от daimler1 (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Интересувам се как да сменя софтуера на нокиа 2230 с коия програма с какъв кабел и т.н!И вариант за отключването му кам други оператори освен този от който е закупен!!!

• 2 месеца по-късно...

Значи да напиша и аз какво открих за да не караме хората да търсят като луди. Само да предупредя все още не съм пробвал кодовете но чакам тези дни да ми донесът една Нокия 5130 и ще съобщя резултата. Nokia 5130 Xpress Music/RM-459 - Има още един телефон с този фирмуеър - Nokia 5132. 0571607 EURASIA-EJ MOLDO, Cyrillic, BLUE 0571607 EURASIA-EJ MOLDO, Cyrillic, BLUE 0571609 EURASIA-EJ MOLDO, Cyrillic, RED 0571609 EURASIA-EJ MOLDO, Cyrillic, RED

• 2 седмици по-късно...
  • 1 месец по-късно...
  • 2 седмици по-късно...
  • 2 седмици по-късно...

Благодаря за кода. Добра идея ли е да използвам последните версии на програмите от 1-ва страница (искат да се ъпдейтват), или да карам с тези които са дадени там? Edit: Успях да флашна телефона. Новите версии на програмите работят коректно.

Редактирано от tarlyo (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Здравей, да попитам кой код да използвам за телефон C5-03 да си го направя на български език?

• 2 седмици по-късно...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.