Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Guide: Как да сложим българско меню на телефон Nokia

Featured Replies

Не стана. Пробвах и така, но уви. По принцип ако смени кода трябва при натискането на бутон Read да изпише новия код, нали ? Но си пише стария... значи не го променя... А ти на снимка flash1z.jpg си в меню flash....да не би аз да пропускам нещо ? Правя всичко както е обяснено в първия ти пост на първа страница. МОжеш ли да пробваш с този модел телефон дали ще стане при теб ???

• Отговори 403
  • Прегледи 389,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Смени продуктовия код с този: 0563713 И след това преинсталирай софтуера.

• За статията те поздравявам имаше нужда (: Имам въпрос относно 6280. Значи с две думи - слагам кабела на телефона, пъхам в комп-а, стартирам Немезис-а там по описания начин му давам код за БГ (да речем

• Product code:059C9W9 tova e za C3-00 za Globul.

Публикувани изображения

• Автор

Във меню флаш съм, да, но не мисля, че пропускаш нещо. По принцип след като е сменен кода (ако наистина е сменен) би трябвало после да изпише новия код вече. Проблемът явно е при телефона, може би защото е по-нов модел. Трябва да поразровя да видя на какво се дължи. За съжаление нямам такъв телефон под ръка, за да опитам.

Ще съм ти много благодарен ако не ме забравиш, тъй като нямам от къде другаде да взема такава информация. В Омнител (като чета отзивите за тях) хич и не искам да го нося... ще поглеждам темата всеки ден - ако имаш нещо за мен ми пиши за да не те тормозя непрекъснато :wors: P.S.: Това го прочетох на едно място : " 2.Сега инсталирайте NSS и свържете GSM-а с компютъра с дата кабела. 3.Стартирайте NSS и натиснете горе в дясно “Scan for new device” (1) 4.След това натиснете иконата "Phone info" (1) и след това "Scan" (2) 5.Сега стартирайте програмата GSM-Magic без да затваряте NSS и натиснете бутона "Enable" (1) и без да затваряте GSM-magica влезте отново в NSS 6.Сега трябва да смените своя продукт код (за вашия GSM може да го намерите по доло в темата) , така въведете продукт кода за вашият телефон в посоченото поле (1) след това натиснете отметката Enable (2) и натиснете бутона Write (3) 7.Браво вече сменихте вашият продукт код (това е нужно понеже при ъпдейт на GSM-a посредством кода програмата за ъпдейт разпознава кой езици да сложи (доло слагаме продукт кодове само с стандартните езици + Български)) за update на софтура си е като пище горе " Доколко е вярно и каква е тази програма GSM-Magic ? За какво служи ?

Редактирано от fan76 (преглед на промените)

• Автор

GSM-Magic:

enFoRcEr iz a proggy that enables nearly all

disabled options in a running proggy. The optionz

might be ->

Buttonz, CheckBoxes, ComboBoxes, Radio Itemz,

Menu Optionz, etc.

All thiz iz done on the fly, ie, at the time the target

proggy iz running.

You can Enable Almost Any Option that is disabled

on the running application using enFoRcEr.

Накратко по проблема:

Потърсих набързо информация и попаднах на човек с твоя проблем. Наистина е нещо от телефона. С този софтуер не може да се смени кода.

Edit: Попаднах и на друга информация: Моделите от платформата BB5 SL3 за момента не могат да се дебрандират (разбирай смяна на продуктов код).

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

ОК Благодаря за усилията.... ще чакаме да дойде момента да може да се дебрандират ;)

• 3 седмици по-късно...

Здравейте, имам Е66 и искам само да го разблокирам, пробвах всички възможни кодове и ги сменя но проблема е че, телефона остава блокиран т.е. освен СИМ на оператора с който е купен изписва СИМ невалиден за други карти, Пробвах дори и този код 0557952 CTR RUSSIAN RU GREY STEEL от непроверените и се получи, но скапаният телефон продължава да си е блокиран. За части от секундата вижда новата СИМ и след това старата песен, Моля Ви дайте ми някаква идея от какво може да е така и какво мога да направя Безкрайни Благодарности

• Автор

За да се "отключи" телефонът и да работи с всякакви СИМ карти е нужен специализиран хардуер. Потърси услугите на сервиз. Другата възможност е да се свържеш с оператора, към който е "заключен" телефона и да поискаш код за "отключване".

За да се "отключи" телефонът и да работи с всякакви СИМ карти е нужен специализиран хардуер. Потърси услугите на сервиз.

Другата възможност е да се свържеш с оператора, към който е "заключен" телефона и да поискаш код за "отключване".

Благодаря много

moje li da mi kajete kade moje da si namerq bg menu za nokia 5530

Може ли това да го напишеш на БЪЛГАРСКИ език и да прочетеш правилата на форума?

Тогава и ще ти кажем!

Еи имам един жъпрос и много искам да получа отгожор защото ми трябва.Аз имам нокиа н70 и искам нещата които ми се пращат чрез блутут да не ми се записват в смс а в карта с памет.Благодаря предварително.:yanim::):biggrin:

GSM-Magic:

Накратко по проблема:

Потърсих набързо информация и попаднах на човек с твоя проблем. Наистина е нещо от телефона. С този софтуер не може да се смени кода.

Edit: Попаднах и на друга информация: Моделите от платформата BB5 SL3 за момента не могат да се дебрандират (разбирай смяна на продуктов код).

Дали не изкочи някакво решение на моя въпрос ?

Еи имам един жъпрос и много искам да получа отгожор защото ми трябва.Аз имам нокиа н70 и искам нещата които ми се пращат чрез блутут да не ми се записват в смс а в карта с памет.Благодаря предварително.:hush::):)

Еи имам един жъпрос и много искам да получа отгожор защото ми трябва.Аз имам нокиа н70 и искам нещата които ми се пращат чрез блутут да не ми се записват в смс а в карта с памет.Благодаря предварително.:hush::):)

Няма как да не се записват в смс. Въпроса е да направиш така че да ти запаметява смс-те в карта памет. Влизаш в съобщения->опций->настройки...
  • 2 седмици по-късно...
  • 5 седмици по-късно...

Някой може ли да ми каже код за Nokia 6600 slide? Ето това е инфото на телефона: Nokia 6600 slide V 06.55 26.10.09 RM-414 © Nokia Variat: 255.01 Virtual Variant: No virtual variant Language: V 06.55 26-10-09 RM-414 © Nokia C И другият ми въпрос - вчера си update-нах телефона,сега ще стане ли отново,за да прибавя и BG език?

• 1 месец по-късно...

Някой може ли да ми каже код за Nokia 6600 slide? Ето това е инфото на телефона:

Nokia 6600 slide

V 06.55

26.10.09

RM-414

© Nokia

Variat: 255.01

Virtual Variant:

No virtual variant

Language:

V 06.55

26-10-09

RM-414

© Nokia

C

И другият ми въпрос - вчера си update-нах телефона,сега ще стане ли отново,за да прибавя и BG език?

6600i slide RM-570

0581731 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581732 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581733 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581734 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581735 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581890 Euro_I, Cyrillic, Black

0581891 Euro_I, Cyrillic, Black

0581892 Euro_I, Cyrillic, Black

0581893 Euro_I, Cyrillic, Black

0581894 Euro_I, Cyrillic, Black

• 4 седмици по-късно...

Здравейте . Днес изпробвах кодовете за Nokia N97 / RM-505 ================ 0576403 RUSSIA QW Black 0576484 RUSSIA_QW White но няма Бг а само Английски. Руски , Украински и Румънски Иначе няма проблеми с кодовете и двата проверих и работят безпроблемно. Сега ако може да помоля за помощ , за Бг ........ Благодаря предварително

Благодаря много за помощта :rolleyes: вече може да се сложат тези кодове , към проверените : 0579051: RM-505_EMEA_BULGARIA_QW Black 0579055: RM-505_EMEA_BULGARIA_QW White за Nokia N97

Редактирано от orfius (преглед на промените)

Здравейте. Преди 2 месеца си купих Нокиа ХМ 5800 и вчера си актуализирах софтуера с NSU. Версията е V 50.0.005 data 23-03-2010 custom version 50.0.005.230.08 модела си е нокиа хм 5800 type RM-356. Колкото и странно да звучи като го ъпгрейднах wifi менюто ми изчезна от Sittings>>>Conectyvity (или от прекия път в горната дясна част на дисплея). Намерих си го в настройките за преките пътища на Home screen-а но като го активирам оттам ми показва Системна грешка. Другото което се развали е каквато и да била връзка с интернет освен тази WLAN (wifi) няма интернет и от симкартата. Сгрешик защото първия път не си направих бакъп. На старата ми нокия нямах проблеми но тук се прецаках. Както и да чудех се дали ще се оправи ако сменя езика (в момента ми е английски) а заедно с това го ъпдейтна и ако може Бихте ли ми казали какъв е Кодът. Не ми се дават 30-40 лв за актуализация която съм можел да я направя сам, а и не им вярвам много на тези гаранции.

Благодаря сега ще видим какво ще стане “ Даде ми някаква грешка при НСС докато сменях кода но не знам дали има значение кой код ще ползвам аз ползвах Red:Balkans за сегашната версия на софтуера. Въпреки това продължих с ъпдейта защото не съм много по връзката телефон- компютър и все още не ми работи wifi. Друг начин освен да ида до магазинчето откадето съм си го купил и да им кажа да ми го оправят има ли ?

• Автор

Ако искаш опитай по този начин описан на следния адрес: http://www.applicationsnokian97.com/change-product-code-on-nokia-n97/ Има известен риск, според мен. Изборът си е твой. :)

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

Хиляди благодарности на RefreshMе вече съм с българско меню на телефона.Всичко стана без проблем!Благодаря!!!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.