Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Guide: Как да сложим българско меню на телефон Nokia

Featured Replies

Ако някой може да помогне за смяна на менюто за Nokia 5800 да пише.До сега на много телефони сам сменял езиковите настройки без проблем но този ми взе здравето.Тела е купен от Германия.Ще бъда много благодарен,ако някой помогне.Кода за BG меню:0559276

Дай повече инфо за Nokia 5800 -версия на фирмуера ,цвят на телефона и т .н.

Редактирано от bratobg (преглед на промените)

• Отговори 403
  • Прегледи 387,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Смени продуктовия код с този: 0563713 И след това преинсталирай софтуера.

• За статията те поздравявам имаше нужда (: Имам въпрос относно 6280. Значи с две думи - слагам кабела на телефона, пъхам в комп-а, стартирам Немезис-а там по описания начин му давам код за БГ (да речем

• Product code:059C9W9 tova e za C3-00 za Globul.

Публикувани изображения

Ако някой може да помогне за смяна на менюто за Nokia 5800 да пише.До сега на много телефони сам сменял езиковите настройки без проблем но този ми взе здравето.Тела е купен от Германия.Ще бъда много благодарен,ако някой помогне.Кода за BG меню:0559276

Опита ли чрез Nokia Software Updater ? Aз ги флашвам с програмата J.A.F (Just Another Flasher) тя може да г упгрейдва - даунгрейд софтуера и да сменя езика.

Публикувано изображение

post-138504-1244567407_thumb.jpg

JAF_log_5800_RM_356_v_20.0.012.txt

JAF_log_5800_RM_356_v_20.0.012.zip

Редактирано от bratobg (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Поздрави за темата ! Обаче при мен има проблем в смяната на продукт кода ! След жси4ки стъпки описани по горе, при натискане на write ми изписва съобщение " Write new values ... Error !" Въпреки това го флашнах , но естествено нищо не се получи ! (Версията е смени, но български език няма! ) ! моля за помощ! Публикувано изображение

п.с. Нокиа 6233

Редактирано от lz1dhl (преглед на промените)

• Автор

Опита с по-стара версия на Pc Suite и пак не става? Почисти ли регистрите преди да я сложиш? При мен няма проблеми Nokia PC Suite 7.1.18.0 и Nemesis 1.0.38.14

Евала ! Това се казва светкавична реакция ! PC Suite -v 7.1.30.9 NSS- v 1.0.38.14 ! Понеже първо го флашнах, а после тръгнах да търся вариант за БГ меню, се наложи да дръпна последната версия на ПС Суит-а за да се вържа с кабела! Иначе не ме вързваш ! За регистрите - да чистих ги !

• Автор

Пробвай така - трябва да стане. Специално за теб преди малко смених кода на моята и стана. А с тия версии на софтуера както ти ги писах горе съвсем скоро правих една 5310 и си стана бомба.

Е въпреки упоритата грешка се получи ! Проблема бе, че трябваше PC Suite да е изключен и тогава NSS без проблем ми смени продукт кода! След последвалото флашване всичко с БГ менюто е наред! Благодаря още веднъж за отзивчивостта и за темата ! Успех на всички ! ;)

• 3 седмици по-късно...

здравейте аз имам известен проблем с Нокиа 6680. Сичко в статията е описано перфектно и разбираемо но при мен се появава проблем когато натисна (SCAN) ми изписва (scan eror) не знам защо се получава това, работя с кабела и телефона от доста време и не съм имал проблеми. Ако може малко помощ мн ще съм благодарен :yanim:

• Автор

nikolaicho_145, опитай с друга версия на PC Suite. Малко по-нагоре съм написал версиите на двете програми, с които аз работя и нямам проблеми.

• 1 месец по-късно...

Здравейте, искам да питам на Нокиа 6230 може ли да се добави БГ език? Как става номера, както е описано по-нагоре ли?

• Автор

Здравейте, искам да питам на Нокиа 6230 може ли да се добави БГ език?

Как става номера, както е описано по-нагоре ли?

Не, по описаният тук начин няма да стане.

Само в сервиз може.

Здравейте, искам да питам на Нокиа 6230 може ли да се добави БГ език?

Как става номера, както е описано по-нагоре ли?

По принцип може и квадрат да се напъха в кръг, стига да знаеш как: Първо си изтегли Navifirm - с тази програма ще можеш да си изтеглиш коя да е версия на firmware за телефоните на Нокиа.С нея лесно ще видиш коя точно версия използва твоя телефон (по ID кода който е изписан под мястото на батерията).Ако в тази версия не е включен българския тегли такава дето го има.Има и вероятност за някой модели въобще да няма такава подръжка,но те са рядкост.

Второ: Ако ти се наложи да смениш ID кода на телефона си ти трябва NSS (Nemesis Service Suite).Как се работи с тази програма има много описания в нета.

Трето : Трябва ти програма за флашване на телефони Нокиа.Аз лично ползвам JAF и съм доволен.С нея можеш дори да инсталираш по-стара версия на firmware на телефона.

Виж тук има всичко което ти трябва.

пп:преди да инсталираш JAF трябва да премахнеш всичко що си инсталирал за Нокиа (PC Suite и пр).

Редактирано от TOPCON (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...

Guide: Как да сложим българско меню на телефон Nokia

0552291 EURO_I_RU, Cyrillic, Warrior_Blue ----> Този код работи , българския се появи отново ;):) Благодаря за споделената информация ;)

• 2 седмици по-късно...

Здравейте! Попаднах случайно на темата,но ми беше много полезна!Благодаря! Бях направила ъпдейт на Nokia N95 8gb и съответно нямах бг меню.Благодарение на вас,използвах кода 0550375 CIS, Bulgaria от непроверения списък,телефона вече има бг меню.

• 1 месец по-късно...

Здравейте всички съфорумци, понеже си купих нов телефон (не от бг) и искам да му сменя продуктовият код с български (естествено за да има бг меню), но никъде влкючително и в гугъл неможах да намеря такъв код за моя тел.Nokia 5530 XpressMusic Благодаря предварително!

Редактирано от corab (преглед на промените)

Здравейте,някой може ли да ми каже дали може да се сложе българско меню на този телефон SAMSUNG S by SFR 342 bleu,закупен е от Франция и няма БГ меню.

:PМоят сайт ето тук може да го видите

Редактирано от shampur (преглед на промените)

• Автор

Здравейте всички съфорумци, понеже си купих нов телефон (не от бг) и искам да му сменя продуктовият код с български (естествено за да има бг меню), но никъде влкючително и в гугъл неможах да намеря такъв код за моя тел.Nokia 5530 XpressMusic

Благодаря предварително!

Макар и с доста закъснение ето кодове:

5530 RM-504

Русия

0573173 Russia and Belarus BLACK-RED

0577619 Russia and Belarus WHITE_BLUE

0583714 Russia and Belarus BLACK_GREY

0583859 Russia and Belarus WHITE_PINK

0584016 Russia and Belarus WHITE_YELLOW

0584635 Russia and Belarus BLACK-RED

0584641 Russia and Belarus BLACK_GREY

0584647 Russia and Belarus WHITE_BLUE

0584720 Russia and Belarus WHITE_PINK

0584727 Russia and Belarus WHITE_YELLOW

0589308 Country Variant Russia RU Black red

0589309 Country Variant Russia RU White Blue

Смених софтуера на приятелката ми с последна версия на Нокиа 7500,обаче и изчезна бг менюто.И така цялата тази процедура може ли да се направи с програмата NSS и като дойде ред за NSU аз вече имам последния софтуер какво трябва да направя?

• Автор

Програмата автоматично ще види, че имаш актуалната версия и ще предложи да го преинсталираш.

Тъй като бутонът за редакция на първото мнение е изчезнал пиша тук новите продукт кодове, които съм открил:

Nokia 3720 Classic

0580912: RM-518 EURO-I BG, Cyrillic, GREY

0581584: RM-518 EURO-I BG, Cyrillic, ORANGE

0586107: RM-518 EURO-I BG, Cyrillic, YELLOW

Nokia 6600i slide RM-570

0581731 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581732 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581733 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581734 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581735 Euro_I, Cyrillic, Silver

0581890 Euro_I, Cyrillic, Black

0581891 Euro_I, Cyrillic, Black

0581892 Euro_I, Cyrillic, Black

0581893 Euro_I, Cyrillic, Black

0581894 Euro_I, Cyrillic, Black

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

И аз да питам: ъпдейтна ми се телефона (Нокиа 3720) и след това остана без БГ меню... рових и стигнах до тук. Четох...(гледай колко е часа...) дръпнах програмките, но Nemezis не ще да ми засече телефона - аз натискам Skan, а тоя - Eror ! Махнах PC SUITE 7.1 и сложих 6.85.14.1 - същата я прави. Спирах и антивирусна и самото PC Suite и пак не ще. Как да си сменя кода бре хора ? Инструкциите ги спазвам. П.С.:Такаааа ся го намира, пиша му кода, маркирам Enable до него и след това natiskam Write. След около 5 сек. долу в ляво ми пише "Write new values... Done." Aма не е. За проверка натискам Read и ми показжа пак стария код. Що така ?

Редактирано от fan76 (преглед на промените)

• Автор

Рестартирай и телефона и компютъра. Може да не стане от първият път. Казвали са ми за такова нещо - просто не ставало и след рестарт се оправя. Дано и при теб помогне. Успех!

Рестартирах и двете - не стана Рестартирах телефона и му извадих батерията даже - йок. NSS намира телефона - но ми изкарва 4 реда след Scan (сн.1) Пиша 0586107 (това е 0586107: RM-518 EURO-I BG, Cyrillic, YELLOW) и слагам чек на Enable. Натискам Write - дава ми DONE долу в ляво. Но натисна ли Read - изкарва ми стария номер - т.е. не е записало нищо. Правя нещата както трябва... да не би с този модел да не може да работи програмката ? Има ли значение какви са стойностите за Power mode ? при мен е на Normal... помагай, че Nokia BG ме пращат в оторизиран сервиз на Омнител ... :)

post-101715-1264531935,02_thumb.jpg

Редактирано от fan76 (преглед на промените)

• Автор

Специално сега направих смяна при мен и стана от първия път. Телефона ми е N95, PC Suite 7.1.18.0, NSS я виж на shot-овете. http://img403.imageshack.us/i/flash1z.jpg/ и http://img521.imageshack.us/i/flash2q.jpg/ Не знам къде може да е проблема. Опитай пак да го смениш и след това опитай с NSU да видим дали ще сложи другата версия на софта.

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.