Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Guide: Как да сложим българско меню на телефон Nokia

Featured Replies

Преинсталирах нокиа N73 с този код-(regular Nokia N73 0529797 Bulgaria) :) Работи перфектно и има BG меню. :)

• Отговори 403
  • Прегледи 389,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• Смени продуктовия код с този: 0563713 И след това преинсталирай софтуера.

• За статията те поздравявам имаше нужда (: Имам въпрос относно 6280. Значи с две думи - слагам кабела на телефона, пъхам в комп-а, стартирам Немезис-а там по описания начин му давам код за БГ (да речем

• Product code:059C9W9 tova e za C3-00 za Globul.

Публикувани изображения

Преинсталирах нокиа N 73 с този код (regular Nokia N73 0529797 Bulgaria) кода работи и си има БГ меню Публикувано изображение

Утре ще пробвам преинсталация на нокиа N 95 и ще видим резултата :jumping11: ще пиша по късно !

N82 имам ниаколко кода но нестава седи си бг мену неиска да се смени.......

• Автор

N82 имам ниаколко кода но нестава седи си бг мену неиска да се смени.......

Сигурен ли си, че изпълняваш всичко по реда, който е описан?

RefreshMe моляте помагай.Преинсталирах нокиа N73 успешно.Сега исках да преинсталирам и моята нокиа 3110c и нещо се закучи.Ти ще видиш най-добре на снимките.

Това е снимка на нокиа N73,която вече преинсталирах

post-164819-1222214460_thumb.jpg

А това е снимката на моята 3110c

post-164819-1222214797_thumb.jpg

Защо ми дава ERROR при натискане на SCAN ??? Публикувано изображение

• Автор

RefreshMe моляте помагай.Преинсталирах нокиа N73 успешно.Сега исках да преинсталирам и моята нокиа 3110c и нещо се закучи.Ти ще видиш най-добре на снимките.

Това е снимка на нокиа N73,която вече преинсталирах

post-164819-1222214460_thumb.jpg

А това е снимката на моята 3110c

post-164819-1222214797_thumb.jpg

Защо ми дава ERROR при натискане на SCAN ??? Публикувано изображение

Опитай да сложиш по-стара версия на Νοkia PC Suite. Проблема не е от Немезис, аз съм със същата версия като твоята, но нямам проблем със сканирането. Версията ми на PC Suite е 6.85.14.1 и нямам проблеми съвсем наскоро си ъпдейтвах отново телефона.

да но не иска да се update пи6е 4е ве4е иа имам и немойе да се update

Опитай с друг код, братле. Това ти го дава, защото последният софтуер за кода, който си сложил сега е по-стар от твоя и програмата не може да направи downgrade.

Записах PC Suite 6.5 и немезис ми сканира 3110-ката,само че се оказа че съм с най-новия софтуер за нея 5.50. Мерси много за помощта! Надявам се скоро да си дойде един мой приятел с нокиа N95 за да пробвам преинсталацията и на нея. :)

За Е51 - успешна инсталация с: 0552387 CTR BULGARIAN BLACK. Благодаря

Успешен ъпдейт на Нокиа 6500 слайд с 0549729 CTR SILVER EURO-I CYRIL BULGARIA Благодаря!

Моля ви кажете ми продукт код за българско меню за телефон Nokia 5610 Xpress Music.Предварително ви благодаря.

• Автор

Моля ви кажете ми продукт код за българско меню за телефон Nokia 5610 Xpress Music.Предварително ви благодаря.

Пробвай този 0552291 04.20 EURO_I_RU, Cyrillic, Warrior_Blue

Някой пробвал ли е кодовете за N81 ?Пробвах ги всичките но ъпдейти няма. Казва че най-новата версия е инсталирана и....изход. Мойе би кодовете не работят ?

Много съм ви благодарен успешен ъпдейт на 6500с.

• Автор

Някой пробвал ли е кодовете за N81 ?Пробвах ги всичките но ъпдейти няма. Казва че най-новата версия е инсталирана и....изход. Мойе би кодовете не работят ?

За Ν81 8 GB пробвах един код, но не помня кой от написаните беше. След като казва, че няма нова версия значи още не е излезнала. Спокойно. Публикувано изображение
  • 2 седмици по-късно...

здравейте,хайде и аз в играта:със 6120 к съм и взех,че и аз го ъпнах от нокия.ком и естественно загубих БГ-то/но пък камерата с новия е по добра/ та на въпроса пробвах по горе посоченият начин но ми се яви проблем:нямам вече или съм нямал или бог знае къде ми е отишъл продукт кода просто там и по долу ми излиза тва:"n/a"Кво съм омазал?тела е само на месец? Мерси предварително..

• Автор

здравейте,хайде и аз в играта:със 6120 к съм и взех,че и аз го ъпнах от нокия.ком и естественно загубих БГ-то/но пък камерата с новия е по добра/ та на въпроса пробвах по горе посоченият начин но ми се яви проблем:нямам вече или съм нямал или бог знае къде ми е отишъл продукт кода просто там и по долу ми излиза тва:"n/a"Кво съм омазал?тела е само на месец?

Мерси предварително..

Сложи скрийншот на грешката, за да я видя.

И кой модел е точно телефонът ти.

Сложи скрийншот на грешката, за да я видя.

И кой модел е точно телефонът ти.

здравей, много се радвам ,че си видял проблема.Не мога да копирам или ......по някакъв начин да сложа тва което виждам,освен да го сниомам с телефона и така да го кача.телефона е нокия 6220 класик.

post-189022-1224270237_thumb.jpg

Редактирано от roro_5 (преглед на промените)

• Автор

здравей, много се радвам ,че си видял проблема.Не мога да копирам или ......по някакъв начин да сложа тва което виждам,освен да го сниомам с телефона и така да го кача.телефона е нокия 6220 класик.

Ето тук можеш да разбереш как се прави скрийншот.

А аз иначе на тази снимка не виждам проблем по Немезис.

Все още не съм намерил кодове за този модел. Като намеря ще ги напиша.

Ето тук можеш да разбереш как се прави скрийншот.

А аз иначе на тази снимка не виждам проблем по Немезис.

Все още не съм намерил кодове за този модел. Като намеря ще ги напиша.

ами тия какви са?

Nokia 6120 Classic / RM-243

=======================

0546333 Russian

0546338 Russian

0546339 Russian

0546341 Russian

0549682 russian

0549684 russian

0549685 russian

0549697 russian

извини ме за невежеството Публикувано изображение

• 2 седмици по-късно...

хора много ви моля помогете ми! значи 1во си направих успешен Ъпдейт на моята NOKIA 6300 RM-217 купена от Кипър (Cyprus)(т.е. Живея в Кипър и използвам тоя тел. там) после смених кода на тлефона на този---0537635 обаче моля кажете ми кода за Кипър Нокиа 6300 RM-217 черен с езици Greek ENGLISH GERMAN (имаше и още няколко езика)(оригиналният ми) защото искам да ги възстановя както преди моля ви !! ако нестава тога моля ви кажете как да направя моя тел. да има ENGLISH GREEK BULGARIAN в менюто и като писмени езици ,в менюто, и в гласовото разпознаване .много ви моля помогнете!!(не държа много на гръцкия) послепис : благодаря ви ,надявамсе да ми отговорите колкото може по-скоро (ами сега какво ще стане с телефона ми?Той все още работи но ако го занеса в сервис и помоля да ми сменят езика ???междо другото сега,след Ъпдейта имам само Английски и някакав арабски. (няма ЕМОТиконка която да покаже колко съм обезспокоен!!!)

Редактирано от emaxbg (преглед на промените)

• Автор

хора много ви моля помогете ми! значи 1во си направих успешен Ъпдейт на моята NOKIA 6300 RM-217 купена от Кипър (Cyprus)(т.е. Живея в Кипър и използвам тоя тел. там) после смених кода на тлефона на този---0537635 обаче моля кажете ми кода за Кипър Нокиа 6300 RM-217 черен с езици Greek ENGLISH GERMAN (имаше и още няколко езика)(оригиналният ми) защото искам да ги възстановя както преди моля ви !! ако нестава тога моля ви кажете как да направя моя тел. да има ENGLISH GREEK BULGARIAN в менюто и като писмени езици ,в менюто, и в гласовото разпознаване .много ви моля помогнете!!(не държа много на гръцкия) послепис : благодаря ви ,надявамсе да ми отговорите колкото може по-скоро (ами сега какво ще стане с телефона ми?Той все още работи но ако го занеса в сервис и помоля да ми сменят езика ???междо другото сега,след Ъпдейта имам само Английски и някакав арабски. (няма ЕМОТиконка която да покаже колко съм обезспокоен!!!)

Оригиналният код на телефона, с който е доставен можеш да видиш на лепенката където е написан IMEI-я под батерията. Махаш му задния капак, махаш батерията виждаш си кода и си възстановяваш предишните езици за менюто.

Оригиналният код на телефона, с който е доставен можеш да видиш на лепенката където е написан IMEI-я под батерията. Махаш му задния капак, махаш батерията виждаш си кода и си възстановяваш предишните езици за менюто.

благодаря ти много ,супер си бе човек!!! :P сега поне ми олекна! А сега ще мога ли да завърша целта си- да добавя ENGLISH,BULGARIAN,GREEK,за писане и гласово разпознаване, и в същото време да нямам проблеми ако го дам в сервиза?(защото съм направил некви пиратски работи) и изобщо ще оспея ли да направя нещо сега когато вече имам версия ЪП-дейтната на МАКС (7.00)( МНОГО СЪМ БЛАГОДАРЕН НА REFRESH ME ЗА ТОВА ЧЕ МЕ ОТЪРВА ОТ РЕВОГИТЕ!!)

Редактирано от emaxbg (преглед на промените)

Здравейте,някой знае ли какво стана с ъпдейтите за Нокиа 6110 Навигатор,защо Нокиа ги махна от сайта си? :lol6:

Здравейте много трудно се намира или аз прозсто незнам къде да търся, бг меню за nokia 6120 classic. Моля помагайте.... Публикувано изображение

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.