Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Новата мода – жигосването

Featured Replies

Новата мода – жигосването

0000043257-article.jpg

Мислите да се татуирате, но това вече не ви е достатъчно оригинално. Имаме ново предложение – жигосване. Да, това, което се е правело на робите, все още се прави на някои животни и означава главно притежаване, е новият моден хит.

Твърдят, че този писък на модата, който ясно изразява позициите на онези, които го изберат, идва от традициите при мъченията.

За всичко, естествено, е виновен интернет, който популяризира тази стара техника за мъчение и направи от нея моден хит.

В момента има различни начини за жигосване – по-добри и по-лоши. Ако тръгнете да търсите в интернет, можете да видите различни примери.

В YouTube можете да си намерите дори няколко „направи си сам” примера, но ако имате дори малко здрав разум, видяното моментално завинаги ще ви отврати и откаже.

Всичко се опростява до такава степен, че метален предмет, който се използва в къщи, се нажежава до червено и се отпечатва на нечия кожа. Надяваме се, че няма да последвате този пример.

Жигосването може да се направи главно в някои тату и пиърсинг студиа.

Устройството, което прилича на химикалка, има накрая си жичка, която се загрява до 1 000 градуса. По този начин на кожата моментално се правят изгаряния трета степен.

Процедурата е много по-кратка от татуирането например, но остава върху кожата завинаги.

Източник:dnes.bg

:P Лично мнение - луда работа туй ;) !

Тези хора обезумяват все повече и повече!! Един познат си направи дупки в ушите (нов вид пиерсинг) - сложиха му халки и му изпънаха кожата, така че през ушите му се вижда врата. Интересно е - вече го гледам в ушите като говорим, а не в очите biggrin.gif

Тези хора обезумяват все повече и повече!! Един познат си направи дупки в ушите (нов вид пиерсинг) - сложиха му халки и му изпънаха кожата, така че през ушите му се вижда врата. Интересно е - вече го гледам в ушите като говорим, а не в очите biggrin.gif

Флешове :wors:

Ами аз предлагам вместо къщи и апартаменти вече да си купуваме конюшни, та съвсем да няма разлика между животни и хора laugh.gifbiggrin.gif

Идеята е яка.

Може като събера повечко кураж да го направя,

знам ли.

УжЪс,ненормална работа ohmy.gif

Аз в трети клас си пробих ушичките за обици та какви болки изтърпях-тогава с конци беше докато ти зараснат

Ни татуировка,ни пиърсинги слагам-камо ли жигосване

Обиците можеш всеки ден да си ги сменяш-каквито си искаш,най-различни-ама другите глупостини не можеш,мда

:cupid:

УжЪс,ненормална работа ohmy.gif

Аз в трети клас си пробих ушичките за обици та какви болки изтърпях-тогава с конци беше докато ти зараснат

Ни татуировка,ни пиърсинги слагам-камо ли жигосване

Обиците можеш всеки ден да си ги сменяш-каквито си искаш,най-различни-ама другите глупостини не можеш,мда

:)

На същото мнение съм.. това е нещо отвратително! Единствено пиърсинг удобрявам на ушите.. никаде повече !!

Принципно дупченето на уши в момента е изключително безболезнено като си правих втората дупка с едно пистолетче цък - цък и готова, да се убодеш с игла боли повече. Винаги съм си мечтала за обица на пъпа, може би тази зима ще си направя, но нещо ме разкандардисват, че вече съм била дърта. Едно е сигурно втори татус ще си направя докрая на годината решението е взето, просто в момента нямам време и си търся подходящо студио.

Що се отнася до жигосването - грозно е и извратено - въобще луда работа.

:ph34r: Чудят се какво ново да измислят - скоро може да е модерно да живееш в къща от слама :down:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.