Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

sony ericsson K800i или W850i

Featured Replies

Здравейте! Чудя се между тези два телефона и искам да чуя и ваште мнения. post-76027-1194342906_thumb.jpg post-76027-1194342954_thumb.jpg

• Отговори 51
  • Прегледи 15,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

teo-няма нужда да пускаш 2 теми за да си избереш телефон.

Зависи какво ти трябва.К 800 прави чудесни снимки,но съм му чувал звука с качествени слушалки-не ми хареса.W850 е walkman и ще има перфектен звук,ако ти трябва фотоапарат К800,ако искаш MP3 w850.

Естествено че К800! Адския телефон няма да сажаляваш!!!

Ами К серията взеха да ги пооправят джойстиците (ползвам К750 от 2 години и нямам грижи цъкам игри редовно) ,така че можеш да си вземеш К800 няма да имаш проблем с джойстика ... но от към дизайн В850 е по-добър (лично мнение) камерата... 2мпс на телефон мисля ,че му стига , а за звука определено В850 вади по-добър ... тка като гледам си тийн и ще ти отива повече В850 , К800 малко като биз телефон ми стои...

с 200-250 лв отгоре на к800 за същите неща.. звука на к800 е добър през говорителите чувал съм го как свири и силно.. я пък и като му смениш аутистиката става просто бомба.. а в този клас 3,2 мпх телефони по-добър от к800 няма... аз не бих си взел тази нокия за тези пари.. по-добре да си зема к510и + к800 laugh.gif но все пак ти преценяваш.. усех с избора :)

с 200-250 лв отгоре на к800 за същите неща.. звука на к800 е добър през говорителите чувал съм го как свири и силно.. я пък и като му смениш аутистиката става просто бомба.. а в този клас 3,2 мпх телефони по-добър от к800 няма... аз не бих си взел тази нокия за тези пари.. по-добре да си зема к510и + к800 laugh.gif но все пак ти преценяваш.. усех с избора ;)

Акустиката се казва не аутистиката , последното е заболяване... а иначе за снимки правени от W850 просто погледни в gsmarena

ми нз така го четох по форумите на датата .. и да ги гледам и да не ги к800 прави по добри , то е и нормално 3,2>2мпх камера ;)

Добре ,че беше ти да ни разясниш всичко ,какво ли бихме правили без теб? ... човек и сам би се досетил , тук не е това въпроса ,а дали W850 прави ,достатъчно качествени снимки , за да знае човека дали да си го взима .

Ето и обещаните снимки , можеш да видиш и видеоклипове и т.н. , както и да се поразровиш из статията и да откриеш +совете и -ите на този телефон ;)

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

Пич ти май не знаеш какво искаш. Walkman сериите са почти еднакви особено от към камера всички които изброи са 2МРх. Разликата е във дизайна най вече. В850 е вече старичък. Другите 2 са сравнително нови. Разлика имат само в дизайна и това че 660 има радио :offtopic_s:

Кой от двата ли? K800 ако ще е Sony Ericsson! Иначе погледни N серията на Nokia :angry: Ако става думи за екстри , снимки и музика - няма какво да се лъжем Nokia с Symbian e идеално решение.

Кой от двата ли? K800 ако ще е Sony Ericsson! Иначе погледни N серията на Nokia :) Ако става думи за екстри , снимки и музика - няма какво да се лъжем Nokia с Symbian e идеално решение.

Нокия не прави по-добри снимки от сони , W серията вади по-добър звук от този на нокиите , екстри само от операционната система... взимай К800 и не се чуди перфект си е телефона ,ако имаш повечко стотинки може и к850...

Редактирано от Dobrqka (преглед на промените)

5610 си е доста качествен телефон що се отнася до Нокия, един приятел си замени W850i за 5610, не се оплаква за сега, естествено звука на Walkman серията е доста по-добър, но що се отнася до снимки липсата на автофокус при повечето Walkman-и си казва думата, доста често изображенията не са на фокус, което е проблем понякога, за сметка на това при K800 има доста добри снимки, но звука е по-зле от този на Нокийте, така че не виждам защо му казвате да не си вземе 5610 Xpress Music, все пак те са музикалната серия на Нокия, заедно с Music Edition версиите от N серия.

Ако има малко повече пари за харчене пича стартирал темата бих му препоръчал нещо от N серията, като например N73 Music Edition, защото камерата му е много добра за снимки, 2 Гигабайта карта в комплекта и доста добър звук, няколко пъти по-добър от на K800, но пак е по-зле като звук от Walkman телефоните, все пак те имат един от най-качествените басови възпроизвеждания сред телефоните.

Избора според мен зависи от теб самия, въпроса е какво ти трябва, ако искаш добра камера + добър звук то избора ти трябва да е в полза на Nokia 5610 Xpress Music, ако искаш перфектен звук със сравнително посредствена камера, то W850i е твоят телефон, а ако искаш много добра камера + средно добър звук, вземи K800i.

Мисля да си взема НОКИА 5610 ,но е много скапа за тея екстри пък и не е смартфон. Мисля да почакам 2,3 месеца и да си взема N95 ако му падне цената с около 100,200 лева заштото нямам толкова пари , но заслужава ли си толкова пари за N95 като 5610 е 300 лева по евтин ,а разликата в екстрите на двата са камерата и това че N95 е смартфон. Все пак сам решил да си взема N95 , но ако мислиш че 5610 е по добар откам цена - екстри кажи.

Да, прав си, най-големите разлики са само тези, освен някакъв си GPS приемник (такива ги продават на руския пазар - 6 лева за 3 бройки) и Wi-Fi (аве тва още ли го ползват !?!).

Редактирано от RefreshMe (преглед на промените)

За тия пари дето ще дадеш за Н95 се огледай малко ... HTC , ASUS , iPhone също са добри алтернативи (аз лично Н95 не бих си взел посмъртно...)

• 3 седмици по-късно...

Вече има N82 за около 1100 лв. перфектно телефонче си е - 5 мегапиксела камера, ксенонова светкавица, добър звук, 100 MB вградена памет, 396 Mhz процесор, Symbian 9.2, видеопроцесор, Wi-Fi, и още доста неща. Просто няма друг такъв телефон, освен Pocket PC-тата, но те са доста по-скъпи и са горе долу аналогични, без камерата естествено.

Вече има N82 за около 1100 лв. перфектно телефонче си е - 5 мегапиксела камера, ксенонова светкавица, добър звук, 100 MB вградена памет, 396 Mhz процесор, Symbian 9.2, видеопроцесор, Wi-Fi, и още доста неща. Просто няма друг такъв телефон, освен Pocket PC-тата, но те са доста по-скъпи и са горе долу аналогични, без камерата естествено.

Телефона е добра алтернатива. На хартия всичко му изглежда ОК. Дизайнът не е особено сполучлив поне според мен, мога да го определя като изработен в час по трудово и то в петък. :)

Нокия не прави по-добри снимки от сони , W серията вади по-добър звук от този на нокиите , екстри само от операционната система... взимай К800 и не се чуди перфект си е телефона ,ако имаш повечко стотинки може и к850...

Само K800 може да прави по-добри снимки от Nokia-та. То не се гледат само MPx, зависи от много други неща. 2 различни телефона с 2MPx могат да правят коренно различни снимки.. Music Edition друг път не вади по-добър звук от SE. SE като падне от 2рия етаж или ще сдаде багажа или ще се рестартира, Nokia N70 падна докато говорех, слезнах още течеше разговора...Операционната система е голяма гъзария, а софтуера на SE е страшно ограничен! Сам си прави изводи.. Иначе по темата - W800 !

Аз реших да си взема някоя нокиа със Синбиайн! Сега се колебая между 5700,6120 и н95. Според вас кой телефон от трите е най-добър от кам цена-екстри? може да предложите някой друг телефон! Ако може телефоните които предлагате да са до 600-700 лева , може и за 800 лева , но да си заслужава!

Взимай една Nokia N77

Ето ти и едно сравнение ЦЪК

Редактирано от bloodse3ker (преглед на промените)

• Автор
Взимай една Nokia N77

Да наистина добър телефон , но не разбирам защо е толкова скъп? Какво повече от Н73 има? И камерата добра ли е , или е по-зле от Н73?

Да наистина добър телефон , но не разбирам защо е толкова скъп? Какво повече от Н73 има? И камерата добра ли е , или е по-зле от Н73?

Сравнение : ЦЪК

Доколкото видях от това сравнение са почти еднакви! Пък и Н73 има по-добра камера и Н77 е с около 200 лева по-скъп!

Да, ама N73 има дисплей с 262 хиляди цвята , а N77 има с 16 милиона..

е да ти кажа това с световете не е чак толкова важно. ;)

И аз така мислех и на Nokia N72 не ми хареса особено.. Има разлика и тя е видима - едно е да ти е пълен с цветове, друго е да ти блика сивото отвсякъде.

Все едно. Примерно мен не ме интересуват камерите особено..

A и като гледам, че си готов да дадеш за н95, по-добре Н77

Момчета пропускате важна подробност - N77 има DVB-H тунер, телефонът е предназначен за гледане на телевизия.

• Автор
И аз така мислех и на Nokia N72 не ми хареса особено.. Има разлика и тя е видима - едно е да ти е пълен с цветове, друго е да ти блика сивото отвсякъде.

Все едно. Примерно мен не ме интересуват камерите особено..

Да , но виж и Н95! Н95 е с 5мегапикселова камера , GPS , Wi-Fi , по-голям дисплей и др. , а е с около 100 лева по-скап от Н77! И Н77 си има своите предимства например стерео говорителите и според мен малко по-добър дизайн!

Момчета пропускате важна подробност - N77 има DVB-H тунер, телефонът е предназначен за гледане на телевизия.

Да , но от българските GSM оператори тази функция не се поддържа!

teo1996 не разбирам много от телефони но ако ще вземаш ГСМ си земи някои които ще ти варши работа.И за какво ти са толкова много функций като сигорно няма да използваш сичките. cool.gif

Редактирано от stopz (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.