Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

sony ericsson K800i или W850i

Featured Replies

Да , но от българските GSM оператори тази функция не се поддържа!

Няма значение, че тази функция не се поддържа от българските оператори, телефонът е екипиран с този стандарт и за това струва толкова. Точно за това се намесих одеве, за да не се чудите защо струва толкова и в същото да време си мислите, че разликата с N73 е само един дисплей.

• Отговори 51
  • Прегледи 15,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Публикувани изображения

Аз имам W850i много добър телефон за музика е перфектен обаче и K800 е много хубав заради камерата но има джоистик и само заради джоистика и музиката не взех K800 ама пък камерата е много хубава страхотне абе ако искаш музика вземи W850 ако ще правиш снимки с него вземи си K800 :)

• Автор
Аз имам W850i много добър телефон за музика е перфектен обаче и K800 е много хубав заради камерата но има джоистик и само заради джоистика и музиката не взех K800 ама пък камерата е много хубава страхотне абе ако искаш музика вземи W850 ако ще правиш снимки с него вземи си K800 :)

Благодаря за мнението , но вече мисля да си взема някоя нокиа с Синбиайн! Сега се чудя между Н77,Н95,6120 и 5700! В момента от тези трите най-много ми харесва Н77 , но не знам дали ще взема Н77 може някой друг да ми хареса повече!

По-добре Н95 отколкото Н77 . Според мен ще се прецакаш ако вземеш Н77 само заради някакви стеро говорители и за гледане на тв( и нали не се подържа тук ) и ако не ти е пробелм ,че е по-голям Н95 , но вади страхотни снимки .

Ма разбира се че W850i . Не съм много по телефоните но имам к6120им и съжелявам хилядократно че не си купих W-серия. :)

но имам к6120им и съжелявам

какъв е този телефон к6120им не сам го чувал ohmy.gif

Според мен телефона за теб е Nokia N81 8GB, има място за музика и свири добре.Каквото решиш това си вземи, ама за СЕ малко ме е шубе.

• Автор
Според мен телефона за теб е Nokia N81 8GB, има място за музика и свири добре.Каквото решиш това си вземи, ама за СЕ малко ме е шубе.

Nokia N81 8GB е доста добър телефон , но на мен повече ми допада N82! Ако може да ми кажеш мнението си за N82 ще съм ти много благодарен!

5мпх камера , WiFi , 100мб памет ( + слот ) , според мен това си е чист камерофон ... - са санпример неудобната клавуятура и е грозоват на вид иначе е супер телефонче :)

Според мен Nokia N82 е много добър телефон ,но Nokia N95 е с доста по-голям дисплей и ако искаш си вземи N95.Според мен N95 е по-хубав , поне на външен вид е много по-красив за мен.

НОКИА е добра но внимаваите със Симбиана,защото ми се съсипаха три добри телефона, и вярваите ми когато знаете че телефона е Ок хардуерно и нищо не можете да направите със софта, е доста болезнено психически.

• 2 седмици по-късно...
  • Автор

Ами този път наистина реших какъв телефон да си взема и ще ви бъда благодарен ако ми кажете мнението си за него. Телефона които реших да си взема е NOKIA 5610. В това ревю пише , че 5610 превъзхожда музикалните решения на Sony Ericsson от серията Walkman. Дали това е вярно? Аз мисля , че е вярно защото в ревюто на NOKIA 5700 пише , че моделите на Sony Ericsson от серията Walkman имат доста по-качествен звук от NOKIA 5700! И за това ви моля да ми кажете дали наистина NOKIA 5610 има по-добър звук от серията Walkman на Sony Ericsson.

Какво общо има ревюто на 5700 със ревюто на 5610?

• Автор
Какво общо има ревюто на 5700 със ревюто на 5610?

Искам да кажа , че е вярно , че в ревюто на 5700 е написано , че има по-некачествен звук от Walkman серията на Sony Ericsson и за това битрябвало и всичко написано в ревюто на 5610 да е вярно!

Извинявам се за многото "че" , но не можах да го напиша по друг начин!

Редактирано от teo1996 (преглед на промените)

W910 е много добър модел според мен,само камерата му куца.

• Автор
W910 е много добър модел според мен,само камерата му куца.

W910i е доста добър телефон , но е много скъп за тея ексти! W910i има много функций които не ми трябват! Сега съм се спрял на NOKIA 5610 , но като прочетах ревюто на NOKIA N82 ми хареса много , даже мисля , че е по-добро решение за цената си от 5610! За 200 лева отгоре на NOKIA 5610 има по-дора камера с по-добра светкавица , по-добър дисплей , има Wi-Fi и Symbian! Обаче на мен не ми се дават толкова пари за телефон който ще ползвам 1-2 години и може през това време да ми го откраднат!

Здравей!По-горе в темата беше питал за N82!Според мен твоя телефон е Nokia N82 ,хем красива , хем хубав звук вади ,хем и камерата си е супер.Извинете за многото "хем"!за малко повече информация http://gsm.bg/catalogue/phonedetails/?PhoneID=5064http://www.kaldata.com/forums/style_emoticons/default/wink.gif

Редактирано от stanymyr (преглед на промените)

• Автор
Здравей!По-горе в темата пеше питал за N82!Според мен твоя телефон е Nokia N82 ,хем красива , хем хубав звук вади ,хем и камерата си е супер.Извинете за многото "хем"!за малко повече информация http://gsm.bg/catalogue/phonedetails/?PhoneID=5064http://www.kaldata.com/forums/style_emoticons/default/wink.gif

Да наистина Н82 е много хубав телефон , но на мен не ми трябва толкова скъп телефон! 5610 ми харесва много и мисля , че това е телефона за мен! Единственото което не ми харесва в 5610 е , че не е смарт! Иначе почти напълно отговаря на изискванията ми!

Да наистина Н82 е много хубав телефон , но на мен не ми трябва толкова скъп телефон! 5610 ми харесва много и мисля , че това е телефона за мен! Единственото което не ми харесва в 5610 е , че не е смарт! Иначе почти напълно отговаря на изискванията ми!

Оважам твоето мнение ,само ще ти кажа "НЕ СИ ЗИМАЙ SONY ERICSSON W910".Изглежда като тухла четворка пък и екстрите на са много.

Редактирано от stanymyr (преглед на промените)

• Автор
Оважам твоето мнение ,само ще ти кажа "НЕ СИ ЗИМАЙ SONY ERICSSON W910".Изглежда като тухла четворка пък и екстрите на са много.

Екстрите на СЕ W910i не са малко , но не ми трябват точно такива екстри като на W910i! На мен ми трябва нещо като НОКИА 5610!

Имах предвид ,че има доста екстри ,но са не нужни.По-горе в темата беше питал дали 5610 има по-добър звук от W-серията на SE .Аз лично съм чувал доста SE от W-серията и Nokia 5610 ,и както винаги NOKIA си е NOKIA .Върха и два метра отгоре.

• Автор
Имах предвид ,че има доста екстри ,но са не нужни.По-горе в темата беше питал дали 5610 има по-добър звук от W-серията на SE .Аз лично съм чувал доста SE от W-серията и Nokia 5610 ,и както винаги NOKIA си е NOKIA .Върха и два метра отгоре.

Попринцип W-серията на SE имат по-добър звук от NOKIA Xpress Music ! Единственото не мога да разбера е защо 5610 има чак толкова по-добър звук от 5700 ?

Екстрите на СЕ W910i не са малко , но не ми трябват точно такива екстри като на W910i! На мен ми трябва нещо като НОКИА 5610!

Забелязваш ли заглавието на темата? Забелязваш ли, че от месец пишеш глупости?Никой не те пита какво ще си купуваш. Кажи накрая на баща си да ти купи телефон и мирясвай!

• 2 месеца по-късно...

Имам W850 един приятел има K800 и мога да ви кажа, че с W850 правя с пъти по-хубави снимки. Разликата в камерите е, че неговата е със Сибер Шот и може да снима в движение, не гледайте цифрите 2 и 3.2 мегапиксела, вижте телефоните в действие и дайте тогава да коментираме...

Имам W850 един приятел има K800 и мога да ви кажа, че с W850 правя с пъти по-хубави снимки. Разликата в камерите е, че неговата е със Сибер Шот и може да снима в движение, не гледайте цифрите 2 и 3.2 мегапиксела, вижте телефоните в действие и дайте тогава да коментираме...

ооо ето изказа се един разбирач ... ;) мога да ти кажа че к800 прави пъти по добри снимки от W-то, ама пъти по добри - и на светло и на тъмно, и във движение и в покой. Просто К е камера телефон и само тва му е предимството ;) . Имам такъв не го хваля кой знае колко (слаб звук, джойстик и т.н. ...), но за снимките не съм съгласен ! Просто за сега прави едни от най - добрите снимки от телефоните на българския пазар. Клиповете ги прави със резолюция като W-то, със единствената разлика че няма фенерче за снимки през ноща ... което като се замисли човек не е кой знае какъв недостатък, защото пък светкавицата е най - добрата ( ама наистина най -добрата) от всички телефони на пазара. С една дума XENON rlzzzz !!!! А иначе ако исмаш повечко камъни си вземи к850 ;) също много добър телефон cool.gif

Редактирано от bobotashev (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.