Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителство

Featured Replies

Само два въпроса имам:

1. Към тези, които не искат БСП на власт в коалиция с НДСВ, какво предлагате и мислите ли, че ще е стабилен вариант?

2. Към тези, които мислят, че Симеон ще е предател, ако се коалира с БСП, особено ако не е премиер - какво ще стане, ако не се коалират с БСП, кой взима следващия мандат за съставяне на правителство и какво ще ни сполети при нови избори?

Мечтата за управление на НДСВ и ОДС, остана в небитието след разцепването на ОДС, тъй че ситуацията е матова, дори патова и наистина в случая позицията на Nickfox за обединение на цветовете не ми звучи вече толкова популистки, но за съжаление е нереализируема, щото разцеплението продължава да е неразделна част от живота на повечето българи. Ситуацията в държавата ни изисква по-голяма гъвкавост от нас, поне за следващите 4 ( дори 8) години, но просто няма да стане, щото ние сме си ние.

<{POST_SNAPBACK}>

Здравейте,

Народа много ясно изрази волята си, като не даде възможност на нито една Партия да има пълно мнозинство :clap: ясно казва ОБЕДЕНЯВАЙТЕСЕ. Въпреки, че както се констатира в много чуждестранни доклади ,изборите в България бяха цитирам ( РЕГУЛИРАНИ ) кой както намери за добре да го разбира това.

Но както забелязвате, преговорите текат вече две седмици, и логичният въпрос е какво толкова се договаря на тези преговори, та нали всички мислят само доброто на България та нали всички говереха, че България е на първо място пред всичко останало. Ако най доброто за България е програмно правителство ми нека бъде,така в името на доброто на България ако това ще обедини всички тези Партии нека бъде това:clap:.Ясно е,че не се договарят програми и тем подобни глупости, където всеки ден ни заливат тези корумпирани медии, вестници,(това е предтекст само за наивници).В случаят става дума за 20 милиарда лева който ще потекат от фондовете, и като се приеме нормално 4% комисионна , вие сами сметнете за каква сума става въпрос, и за какво точно е борбата.Друг е въпроса, че те ни заблуждават свячески, че нещо хубаво се мисли за България :clap: Ами те ако мислеха така то досега,вече 15 години България да е супер място за живеене ,и да е забравила одавна за приемането ни в ЕС,одавна това де станоло факт.Въпреки, че аз лично се съмнява и то 99% съм сигурен,че няма да ни приемат 2007 година.Незнам само защо политиците крият това.Всичко това се прави заради тези прословути пари което е жалко и доказва още един път,че тези партии са само средство за постигане на нечй лични итнереси което е много , твърде много жалко за Българският народ!!! Но правителство ще има защото политиците няма да допуснат факта да има предстрочни избори защото много добре знаят факта, че доста от тях на следващите избори няма да влезнат в Парламента и ще има много големи изненади за тях и то само в полужителна посока за нас обикновентие хора на България!!! Поздрави на всички!!! :bye:

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

• Отговори 99
  • Прегледи 13,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Пожелавам ,успех на Сергей Станишев

А ако Симеон2 се инати да духа супата

Много големи спорове...много нещо. Получиха се страшни изказвания.

Едно е ясно, в България мнозинство е партията на негласувалите. Всички загубиха на тези избори и сега правителството доста закъснява. То не бяха пазарлъци, то не бяха сметки. Просто е...винаги са ни управлявали едни и същи хора. Те ще продължат да ни управляват. Така ще бъде, докато не дойдат коренно различни и честни хора, които все още ги няма в парламента...дали това ще се случи някога?!

Пожелавам ,успех на Сергей Станишев

А ако Симеон2 се инати да духа супата

<{POST_SNAPBACK}>

Симеончо си оплете кошницата като си взе имотите, правителството му направи няколко "успешни" сделки на нашия гръб и дали ще духа супа или ще духне за Мадрит е все едно.

А Сергейчо с ехидната си усмивка има още много супа да изяде докато стигне поне до политическото ниво на Симеон. И едва ли ще го стигне с тия призраци зад него. А и с голословни обещания и жажда за власт добър политик не се става. Да не говорим кой го издигна, доста е писано по този въпрос.

Лошото е, че сме в патова ситуация и от това ще патим всички ние.

Въпреки, че съм оптимист, не виждам изход от ситуацията в която се въртят политиците ни и всеки иска да прецака другия.

Но както казва Int3rvisi0n :

Така ще бъде, докато не дойдат коренно различни и честни хора, които все още ги няма в парламента...дали това ще се случи някога?!

Дано ... дано .... ДА, НО !!! :yanim:

Ех, SOLAR,

Нека бъдем малко поне оптимисти. Пък и да му се невиди, къде видя тая ехидна усмивка у Станишев. Какво сега, да се цупи ли искаш. Ми той един като тупна от власта две години се цупи на народа дето го свалил, а сега акъл дава.

Както се казва - ще поживеем, ще видим.

Оня ден ми стана тъжно като слушах Георги Марков по телевизия Европа. Имаше интервю с него. Тъжно и едновременно не вярвах на ушите си, когато каза, че е дошло време да се изкарат на улицата сините симпатизанти за да бъде свалено новото правителство щом в него е БСП. Боже, и това е представител на национално отговорна партия, бивш конституционен съдия. И да призовава към насилствено сваляне на правителството, към бойкот на работата му. Не вярвах на ушите си и за това гледах и повторението, да не би аз да не съм разбрал. Но не би. Така си беше казал.

Така, че нека бъдем поне малко оптимисти и по-толерантни.

Редактирано от nickfox (преглед на промените)

Да охладим малко страстите и да им се посмеем дружно: cool.gif

e_1121704432_tr.jpg

Арти каза “тъй че ситуацията е матова, дори патова” – мноо яко!

<{POST_SNAPBACK}>

По-скоро правилният израз е "ситуацията е патова, дори матова"...щото всеки който играе шах-мат знае че мат е по-лошо от пат!

Докога ще търпим тези задкулистни игри, на който сме свидетили всички!!!

Та нали тези партии се биеха в гърдите и говореха на висок глас,че преди всичко е НАРОДА на България.Защо не поканят медиите да отразят тези преговори как се водят за да знае Българският народ кой кое в тази политика, и кой какви позиции защитава и отстоява, та нали това е призванието на тези послушни медии,не така да се крият зад закрити врати и после да има нечестни компромати. После нямало цензура!!! :yanim: А това какво е според вас!!!! Нека бъдат излъчвани даже по Канал 1, Какво толкова крият, е не че не се досещаме какво се договаря на тези преговори, но натова му се казва подмяна, предателство и прочие!!!! Независимо какво правителство ще се излъчи то ще бъде вредно за обикновения Български народ!!!! :clap: Защото всички сме свидетели как се съставя това Правителство, иначе казано на тъмно!!!! Това е Демокрацята за коята ни говорят всички политически партиии!!!! :bye:

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

Ех, SOLAR,

Пък и да му се невиди, къде видя тая ехидна усмивка у Станишев. Какво сега, да се цупи ли искаш. ................

<{POST_SNAPBACK}>

Винаги когато говори за власт и че той ще е новия премиер. Може би я оприличаваш по друг начин - въпрос на виждане. Нямам намерение да споря.

А личното ми мнение е, че Станишев не е готов (политически зрял) за властта.

Защо например сложи Пирински в Парламента ( на второ място в управлението, но в страни от неговата власт) ? Мнението ми е, че Пирински е политик и има вероятност като консенсусна фигура, от останалите групи, да се съгласят той да е премиер.

..................................

Оня ден ми стана тъжно като слушах Георги Марков по телевизия Европа. Имаше интервю с него. .....................................

<{POST_SNAPBACK}>

Не тъгувай, а започни да събираш изцепки на политици. :jeer:

Съвета ми е грешен :stop: - няма да имаш толкова тетрабайта пространство.

Докога ще търпим тези задкулистни игри, на който сме свидетили всички!!!

Та нали тези партии се биеха в гърдите и говореха на висок глас,че преди всичко е  НАРОДА на България.Защо не поканят медиите да отразят тези преговори как се водят ......................

<{POST_SNAPBACK}>

За къде без НАРОДА ... от къде ще цокат?

А по-добре да не канят медиите, защото само ще издигат лозунги пред тях и нищо няма да свършат.

Те и сега са докривата круша.

А сега ще чакаме седмица да видим какво ще измътят. cool.gif

Здравей, - SOLAR

Мисълта ми бе да се излъчвтат пряко тези преговори,примерно по канал-1 защото това e важна част от бъдещето на хората:stop: въпреки, че те и там ще направят постановки тези наши послушни медии!! Абе какво да ти говоря .!!!Полужението всместо да се влушава, то става безнадеждно!!!Поздрави!!!! cool.gif

Незнам за другите обаче аз мисля, че ние нищо не можем да направим, защото всичко си е подредено и поне аз така си мисля, че целия свят се управлава от 4-5 човека които дърпат конците и пишат сценария в световен мащаб!Зашо мисля така? Прочетете книгите на Никола Николов "Новия ред" и "Световната конспирация" и ще разберете защо! И това не съм само аз, която мисли така! Обаче няма как - трябва да си затворя очите и да продължа да се опитвам да вярвам на измишлиотините на великите "управляващи", които четат предварително написания и обмислен сценарий от онази шепа хора , кояро управлява света!

Имаш предвид, МАСОНИТЕ!!!

<{POST_SNAPBACK}>

и така може да се каже! ;)

Незнам за другите обаче аз мисля, че ние нищо не можем да направим, защото всичко си е подредено и поне аз така си мисля, че целия свят се управлава от 4-5 човека които дърпат конците и пишат  сценария в световен мащаб!Зашо мисля така? Прочетете книгите на Никола Николов "Новия ред" и "Световната конспирация" и ще разберете защо! И това не съм само аз, която мисли така! Обаче няма как - трябва да си затворя очите и да продължа да се опитвам да вярвам на измишлиотините на великите "управляващи", които четат предварително написания и обмислен сценарий от онази шепа хора , кояро управлява света!

<{POST_SNAPBACK}>

;) Вкара световната конспирация в България.Според мен на никои не му пука за нашата малка държава.Пък и които доиде на власт ще слуша големите държави.Дали ще е Станишев или Симеон за запада няма значение.

че на никой не му пука за нашата държава - така си е, обаче защо да не ни използват за нещо? Като виждам аз(а и всички останали) ние сега сме зависими от нечии ръце, а и не е само България в това положение!!! Което още повече ме убеждава, че светът се върти около тая шепа хора!!! И никой не може да ме убеди в обратното!!!

Редактирано от anny_is_here (преглед на промените)

Според мен правителство на БСП ще има.? е колко месеца ще издържи>Когато се издъни а това ще стане бързи Симеон ще излезе като големия победител а БСП ще е в опозиция не 8 а 28 години.Просто на "другарите" им трябва властови ресурс щот иначе умират.А пък Доган може да се приспособи към всякакви условия.Така че мандата на БСП е началото на техния краи.

Edit:стига с тея конспирации.Че има "елити" има но те отдавна са канализирали нещата.

Имаш предвид, МАСОНИТЕ!!!
Или направо извънземните... cool.gif

стига с тея конспирации
  • 3 седмици по-късно...
Е, честита нова главоблъсканица, братя българи. Всеки иска да е премиер, никой не ще да се коалира. Костов ме шашва най-много от всички със супернахалството си. Доган е хитър и си трае, знае, че без него нищо няма да стане. А би могло, ама Сергей не ще Симеон, Симеон не ще Сергей, никой не ще Атака, всички реват че законът им бил крив.

Хайде да поиграем на една игра. Предлагайте имена за правителство или да викаме Европата да ни прати министър-председател.

По мое мнение, все пак Симеон става най-много от всички говня, както каза Славчо, за премиер. Не се заблуждавайте от начина по който говори български, това е все пак езикът, който най-малко знае. На Запад го приемат великолепно. Ако Сергей склони да му стане вице и да се учи на обноски и обличане, няма да е зле. Който го познава, да го посъветва. Останалите са без значение, те ще играят по хорото на шефа. Досега някой министър да е постигнал своето? Умряла работа. Барем да не крадат особено много като Костов, да не са и такива баламурници като Жан.

Или в крайна сметка пак да повторим упражнението. Наесен - 50 % за Атака. Ха така.

Мнения???

<{POST_SNAPBACK}>

Напълно си прав. То вече на тия в парламента им се зави свят, та на нас ли няма? А по въпроса за предлагането на имена, според мен няма смисъл. Те повечето ги изброиха, та не остана голям избор. С изключение на Волен Сидеров разбира се. Но ако от това зависи да остнат вътре съм сигурна, че и него ще предложат, независимо от помията, която изляха по негов дрес. Защото повечето отвън ги чака Филчев. А колкото до това, че несен Атака ще има 50 %, не се знае. С този резил, който гледаме от 40 дни насам май по-скоро процента ще е много по-голям от 50. Поне не ни липсват сеири в момента. Няма хляб, няма и пасти, но зрелища с лопата да ги ринеш. А и интересното тепърва предстои. ;););)

Или направо извънземните... cool.gif

<{POST_SNAPBACK}>

Защо си мислеш,че България участва в войната в Ирак, защото има много излишни пари, вече над един милярд лева;)или защото е заставена може би както се изразяваш ти от нечии извънземни :bye: .И виж сега великата богата Америка колко пари ни дава за бедствията който сполетяха България отпусна цели 50 000 долара, при полужение,че всяка година дава на Израел по 200 милиона безвъзмезно защо ли???? :bye: Както е казано този мозък в главите на хората е даден от бога да се мисли, но друг е въпроса ти колко процента използваш от него!!! Нищо лично. Поздрави !!!!

Ей форумците по полека с обидите

И да не ви се иска Сергей Станишев че е премиер

Той просто няма конкуренция

Нито е корумпиран нито е крал ,като царя и седесарите

Той е най добрия

Нито е корумпиран нито е крал ,като царя и седесарите

<{POST_SNAPBACK}>

От Къде Знаеш???

:yanim:

абе се нещичко си е сгафил.. няма идеални хора, пък камо ли политици!!

Колкото повече се мотат,толкова по-зле става за нас.

Лошото е че на никой не му пука за нас,а именно ние сме ги избрали!

Мисля че повече думи са излишни по тая тема...

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.