Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Правителство

Featured Replies

Ей форумците по полека с обидите

И да не ви се иска Сергей Станишев че е премиер

Той просто няма конкуренция

Нито е корумпиран нито е крал ,като царя и седесарите

Той е най добрия

<{POST_SNAPBACK}>

Жалко за България ако Станишев стане премиер.

Може да не е крал в буквалния смисъл, но с това е закърмен. Може да не е корумпиран, но ела да видиш как взема куфарчето с мангизите. (Работя във фирма от кръга на Партията мила) Може да няма конкуренция само като марионетка, конците му дърпат и старите комунистически/социалистически призраци, и новобогаташите, и ДПС, и ченгетата, и генералите. Но най-изкъсо май го държи Първанов, нали той го сложи там.

Вярно е, че е най-добрия в жаждата си за власт.

Нищо лично. Само си разсъждавам от скука четейки горния цитат. cool.gif

Изпуснахме Европа-експреса, остана ни Ориент-експрес, затова по-добре на избори, но по друга система и с нови лица.

• Отговори 99
  • Прегледи 13,4k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Мога ли да ви попитам ,какво имате против Сергей Станишев

Какво ви пречи той да е премиер.С нищо

Според мен той е най добрия вариянт за премиер. И трябва да му се даде шанс да се докаже в обществото

Вие представяте ли се какви ще са резултатите от новите избори а? :) Ще вземе оня Сидеров да вземе още повече места и тогава ще я втасаме... :)

Редактирано от Novkov (преглед на промените)

Лично аз предпочитам "оня" Сидеров да вземе повече за сметка на ДПС пък току виж се случило нещо положително.Защото сега ако случайно сформират някакво правителство то ще е доста нестабилно според мен и едвали ще си искара мандата,а камо ли да успее да реализира реформите които са необходими за приемането ни в ЕС.За мен по добрия вариант са нови избори!Шанса беше БСП да се разбере с НДСВ,но те го пропиляха sad.gif

Най-доброто, би било наистина да има нови избори,но като си знаем алчните политици,надали ще изпуснат шанса да управляват,имайки в предвид,че при едни избори,състава на парламента в никакъв случай няма да е такъв като в момента,говоря точно за БСП,те в никакъв случай няма отново да спечелят изборите и затова ще издерат земята,ако трябва,но ще сформират правителство,което не може да се каже,че е най-добро за страната ни,поне за момента.

www.dir.bg

Бившия конституционен съдия Георги Марков говори пълни глупости

Този човек няма ли да престане да заплашва президента

Евала на ръководството на футболния Левски че се отърва от него

Той само им пречеше

Аз ,като Българска жена че каза че Сергей Станишев си е много готин

Аз ,като Българска жена че каза че Сергей Станишев си е много готин

<{POST_SNAPBACK}>

Други баби си падат по него. Емилия Масларова разцелува Сергей в първата минута на 5 часовото му председателство.

P.S.

А сега разбрах кои още са гласували за него - неграмотните (според написаното от ati15).

Примери:

www.dir.bg

Бившия конституционен съдия Георги Марков говори пълни глупости

Този човек няма ли да престане да заплашва президента

Евала на ръководството на футболния Левски че се отърва от него

Той само им пречеше

<{POST_SNAPBACK}>

Такава глупост не бях чел.

ЛЕВСКИ е АПОСТОЛ, а не футболен !!!

Необходимо е и от време на време да се поставят препинателни знаци - точки, тирета и др.

ati15, ако си родена през 1915 година, това е допустимо, но ако си на 15 години е жалко.

Но, на 15 или 90 години не си жена. cool.gif

Нищо лично. В книгите всичко е написано. Чети ги понякога.

какво да ви кажа като гледам какво става най хитър е дъртия мръсник от мадрит два месеца не сдава власта

а сега при третият мандат няма начин да не направят правителство

без да гледате сини червени жълти и тем подобни

просто има едно хора които са инвестирали много пари и неса си ги възстановили, други знаете си имат запазени килии, трети знаят че това е последен мандат

така че правителство ще има проблема е че щее орел, рак и щука

недейте чака скоро избори

едно ми е ясно Станишев става да кара мотора до Бузлуджа за политик нестава

какво да ви кажа като гледам какво става най хитър е дъртия мръсник от мадрит два месеца не сдава власта

а сега при третият мандат няма начин да не направят правителство

без да гледате сини червени жълти и тем подобни

просто има едно хора които са инвестирали много пари и неса си ги възстановили, други знаете си имат запазени килии, трети знаят че това е последен мандат

така че правителство ще има проблема е че щее орел, рак и щука

недейте чака скоро избори

едно ми е ясно Станишев става да кара мотора до Бузлуджа за политик нестава

<{POST_SNAPBACK}>

Да,Станишев за политик не става,обаче аз лично не се сещам изобщо за някой,който става за такъв,ако някой ме попита кой искам да ни бъде премиер,няма да мога да му отговоря,просто всичките много яко се о****а

Ето с какво се занимават в парламента,взето назаем от агенция Фокус: Волен Сидеров: Връчването на мандат на ДПС е акт на национално предателство

16 август 2005 | 15:23

Агенция "Фокус"

Изказване на Волен Сидеров, председател на ПГ на Коалиция “Атака”, пред 40-то НС по време на дебата преди гласуване на правителство с третия управленски мандат, връчен от президента Георги Първанов на ДПС

Волен Сидеров: Волен Сидеров, Софийски 25 МИР, “Атака”. Ваши светейшества, драги български журналисти, колеги! Днес групата на “Атака” е с траурни знаци, защото днес погребваме българското национално достойнство. Ние смятаме, че връчването на мандат на ДПС, една турска етническа партия, от г-н президента е акт на национално политическо предателство. Този позор, който ние доживяхме, ще има своя политически резултат, тъй като, аз съм убеден, всички честни български патриоти няма да го одобрят.

След 50 дни на политическа агония БСП, НДСВ и ДПС съставиха правителство. Как да наречем днес това правителство? Ако кажем, че е българско, ще излъжем. Ако кажем, че е национално отговорно, ще излъжем на квадрат. Най-точни ще бъдем, ако кажем, че това е правителство на далаверата и антибългарската политика. След като се подиграха с търпението на българските избиратели двете най-големи парламентарни сили – БСП и НДСВ, демонстрираха общ идеал – идеалът на корупцията и протурската политика. Всичко това беше създадено под диригентската палка на президента Първанов, който се доказа като момче за поръчки на най-зловещата фигура на българската политика напоследък, човекът, който открито се гаври с българското национално достойнство...

Георги Пирински: Г-н Сидеров, преминавате всякаква граница...

Волен Сидеров: ... с българската национална идентичност...

Георги Пирински: Проявявам голямо търпение към вашата парламентарна група...

Волен Сидеров: ... човекът, който се гаври с българската национална идентичност...

Георги Пирински: ... но когато Вие си позволявате по този начин да се обръщате към основни държавни институции, аз съм длъжен да Ви предупредя – следващия път ще Ви отнема думата...

Волен Сидеров: Моля да не ме прекъсвате, г-н председател...

Георги Пирински:... Повтарям, ще Ви отнема думата, ако продължите в тоя тон.

Волен Сидеров: Не може да ме изключвате. Човекът, който се гаври с българската национална идентичност – Ахмед Доган. За българите стана ясно, че вместо надпартиен национален президент имаме марионетка на турската етническа партия.

Георги Пирински: Отнемам Ви думата. Освободете трибуната.

Волен Сидеров: Нямате право да отнемате думата.

Георги Пирински: Имам.

Волен Сидеров: Нямате право.

Георги Пирински: Нямате право по този начин да говорите от трибуната на НС. Моля, освободете трибуната.

Волен Сидеров: Нямате право, Вие се изживявате като слуга на г-н Първанов...

Георги Пирински: На друго място можете да говорите свободно, тук не! Трябва да се съобразявате с правилника на НС. Освободете трибуната! Моля, квесторите да поканят г-н Сидеров да освободи трибуната.

Волен Сидеров: Вие сте председател на българския парламент!

Георги Пирински: Слезте от трибуната!

Волен Сидеров: Вие се представяте като слуга на г-н Първанов.

Георги Пирински: Изпълнявам задълженията си по Конституция и по правилник. Отново Ви приканвам да освободите трибуната! Заседанието не може да продължи без да освободите трибуната.

Волен Сидеров: Включете микрофона, искам да си прочета словото докрай.

Георги Пирински: Аз Ви предупредих, Вие продължихте. Няма да включа микрофона, освободете трибуната.

Волен Сидеров: Г-н Пирински, включете микрофона да продължа словото си на народен представител в 40-то НС.

Георги Пирински: Правилникът ми забранява да включа микрофона, г-н Сидеров.

Волен Сидеров: Не можете да изключвате микрофона.

Георги Пирински: Напротив, мога.

Волен Сидеров: Аз съм народен представител, който представлява 300 000 избиратели...

Георги Пирински: Нямате право да нарушавате правилника, моля, освободете трибуната!

Волен Сидеров: ....

Георги Пирински: Вие два пъти обидихте държавния глава на Република България, никой не Ви дава право на това!

Волен Сидеров: Не съм използвал никакви квалификации...

Георги Пирински: Напротив, използвахте.

Волен Сидеров: Включете микрофона.

Георги Пирински: Няма да го включа.

Волен Сидеров: Какво ще направите!

Георги Пирински: Ще Ви изчакам да се успокоите и да напуснете трибуната.

Волен Сидеров: Искам да завърша своето слово и Вие нямате право да ме спирате!

Георги Пирински: Напротив, предупредих Ви, а Вие продължихте. Запознайте се с правилника и ще видите, че имам право.

Волен Сидеров: Злоупотребявате с правилника...

Георги Пирински: Вие злоупотребявате с трибуната на НС...

Волен Сидеров: Включете микрофона, за да довърша своето слово!

Георги Пирински: За последен път, г-н Сидеров, ще включа микрофона, ако се въздържите от всякакви изрази, каквито употребявахте досега. Поемате ли такъв ангажимент? Не само за г-н президента – Вие обидихте и председател на ПГ.

Волен Сидеров: Не съм използвал обидни квалификации...

Георги Пирински: Напротив, използвахте. Както виждате, г-н Сидеров, волята и на голямото мнозинство в НС е Вие да напуснете трибуната, не е само моя, тъй че, моля Ви да се съобразите с волята на парламента.

Волен Сидеров: Проявявате насилие!

Георги Пирински: Не е насилие, а е волята на българския парламент.

Волен Сидеров: Включете микрофона.

Георги Пирински: Съжалявам, не мога да включа микрофона, г-н Сидеров, ще трябва да освободите трибуната, това е единственото, което можете да направите...

Волен Сидеров:... мнозинството да прекъсва изказване на народен представител.

Георги Пирински: Тогава, когато той нарушава правилника, има.

Волен Сидеров: Не съм нарушил правилника. Включете микрофона.

Георги Пирински: Не е възможно, г-н Сидеров, ясна е волята на залата в голямото й мнозинство. Съжалявам.

Волен Сидеров: Вие може да обиждате “Атака”, така ли?

Георги Пирински: Не съм разрешил от трибуната никой да обижда “Атака”.

Волен Сидеров: Не, г-н Овчаров ни е наричал спецкоманда.

Георги Пирински: Оттук не е употребяван такъв израз.

Волен Сидеров: ...Тогава защо не го спряхте, когато ни наричаше така? Имаше и други, от други парламентарни групи по наш адрес.

Георги Пирински: Говорим за трибуната на НС. От тази трибуна обидни квалификации не могат да се отправят. Моля да освободите трибуната. Моля да запазите спокойствие. Всички да седнат по местата си. Уважаеми народни представители, моля, заемете местата си. Всички да заемат местата си. Сега, моля и г-н Сидеров да заеме мястото си.

Волен Сидеров: Включете микрофона да довърша словото си.

Георги Пирински: Не мога да го включа, г-н Сидеров.Ще дам думата на други Ваши представители, ще изразят мнението на Вашата парламентарна група, на Вас не мога да дам думата. Моля Ви да напуснете трибуната.

Волен Сидеров: Не може да ме прекъсвате...

Георги Пирински: Напротив, мога и го прекъснах. Чл. 51, ал.1 предвижда следното – “при шум или безредие, с което се пречи на работата на НС или когато важни причини налагат, председателят може да прекъсне НС за известно време”. Ще бъда принуден да прекъсна заседанието, ако г-н Сидеров не напусне трибуната.

Волен Сидеров: Включете микрофона да довърша свойто слово, на което имам право като председател на ПГ.

Георги Пирински: Освободете трибуната, г-н Сидеров, ще дам думата на други Ваши представители, да продължим заседанието. Прекъсвам заседанието за 15 мин. и свиквам Председателския съвет.

Ами нищо ново под слънцето.

Това че ни разсмиват изобщо не им пречи да ни разплачат отново фамилията!

На мен лично ДПС във власта никак не ми се нрави... :rolleyes:

Абе незнам ама имам чувството че хората пак ще ходят с тоягите пред парламента.Явно само така можем....

ДПС и Атака нямат място в парламента по моето скромно мнение...

Имат си място,хората са си ги избрали.

Честито на новия премиер на България Сергей Станишев

Такаааа мисля, че в настоящия момент може да се кажат още няколко неща по тази тема, не сме обсъдили резултата, досега дискутирахме само вариантите.

На едно място се получи дори спор дали ситуацията е "матова дори патова" или "патова дори матова". Мат е когато ситуацията е безизходна за единия от играчите. Пат е когато е безизходна и за двамата. Затова тогава казах, че сме дори в патова ситуация, защото и на политиците не им беше лесно да поделят кокала - както аз, като избирател бях съгласна на компромис, така стана и с нашите хубавци горе, във властта. Направиха се някои "заглаждания", та да не се стига до нови избори. Патовата ситуация доведе до реми - и народа би трябвало до е доволен, щото волята е спазена (градацията на членове в правителството от ДПС, НДСВ, БСП, но пък с мандат на ДПС) и политиците би трябвало да са доволни, щото все пак се докопаха до властта. Но... дали е така...

Най-много се чудех дали Първанов има оправдание за това, което направи. Предполагам, че не си сложи главата в торбата току-така - нови избори бяха лош вариант (рискови смени в конфигурацията), мандът на БНС - не се получи, мандат на синя партия (1-той все пак е червен и 2-водеше към нови избори, защото нямаше да съберат мнозинство за прокарване на правителство), а и да не забравяме благодарността, която дължи на ДПС. Ако го е направил за България, добре, ама по-вероятно е да го е направил за себе си, надявайки се, че българите ще го оправдаят, заради това, че не имал друг избор. 2007 (а дори и по-рано) ще разберем дали това му съдбовно решение беше правилното все пак. Искрено се надявам скоро да не разбираме какво би се случило при нови избори, но ... има едно голямо НО...

Станишев си е готин .И ,като човек също е супер.

Един съвет към новия премиер .Да не обръща внимание на злобарите

Станишев си е готин .И ,като човек също е супер.

Един съвет към новия премиер .Да не обръща внимание на злобарите

<{POST_SNAPBACK}>

Сигурна съм, че не им обръща ;) - и на мен и на останалите злобари, дори на хората измежду собствените си гласоподаватели, които казваха, че искат БСП на власт, но не държат на Серго като премиер.

Редактирано от arti (преглед на промените)

Арти то ако Серго е единствения недостатък на това правителство ще си затворя и другото око

Арти то ако Серго е единствения недостатък на това правителство ще си затворя и другото око

<{POST_SNAPBACK}>

Бате Ици, аз просто отговорих на ати15, въобще даже не съм започвала да критикувам цялата сбирщинка. :)

Ако ще оценявам политическото

положение в България бих казала,

че това е една кочина с две прасета, които

не могат да определят кой е прасето и кой свинята!

В резултат на това се раждал хермафродити, кой с по-къс крак,

кой с дупки в ушите, а някои са съвсем безполови.

Най-основният проблем при такова поколение е, че принципно,

тои не би трябва да е способно на собствено поколение, в

реално създалата се ситуация... ...тогава тези изроди на най-последното поколение извращават народа, навиците, нравите му!!! :nono::)

П.П:Който не разбира метафорите, моля да пише на лична! :)

Според мен в момента като заговорихме за прасета те са 240

но големия проблем е незаинтерисоваността на Българина когато се решават съдбините му за 4 години напред, погледнете какъв е процента на не гласувалите

а после с най голямо удивление една голяма част от не гласувалите разбират, че на база изборните резултати идва областен управител

Според мен в момента като заговорихме за прасета те са 240

но големия проблем е незаинтерисоваността на Българина когато се решават съдбините му за 4 години напред, погледнете какъв е процента на не гласувалите

а после с най голямо удивление една голяма част от не гласувалите разбират, че на база изборните резултати идва областен управител

<{POST_SNAPBACK}>

Ние щото гледаме от развитите страни - там също малко хора гласуват, но при тях дали ще е ляво или дясно управление няма чак толкова голямо значение - те вече си крачат по правия път, докато ние още се лутаме. Много повече хора трябва да бъдат политически активни - поне да гласуват, ако ги интересува бъдещето на тази държава.

По-нагоре питах какво мислите за решението на независимия ни президент относно връчването на третия мандат? Чакам мнения.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.