Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как може да се премахне черно петно от снимка

Featured Replies

Става въпрос за онези черни квадратчета които се слагат ако искаш да скриеш част от снимката.Едно хлапе вкъщи е направило поразията с няколко ценни за мен снимки :huh: обаче не е запазила оригиналите и се чудя дали не може да се оправи положението , макар леко да се съмнявам.

Аз пък воопще не се съмнявам , не може да се оправи. Е ако все пак имаш добра художестена фантазия и си го нарисуваш парчето сам може и да стане но да се върнеш към оригинала не.

Ех много жалко.Аз си мислех нещо за Фотошоп и слоеве , ама май научнофантастичата фантазия ми е по-развихрена от художествената :help wanted: така че ще освободя няколко МБ.Моля изтрийте темата.

Ами ако наистина е на твоя компютър, може да провериш за кеша на програмите. Или пък с някоя програма за възстаноявяване на изтрити снимки, да се опиташ да намериш старите. Бих ти препоръчал следната програма, предназначена специално за възстановяване на изтрити изображения. Има голяма вероятност да ги намериш на диска си, ако затриването е станало скоро.

Програмката е:

RecoverMyPhotos

За повече инфо, на лична. Много програми предлагат опции за възстановяване на изтрити снимки, но при много малко от тях, след като изображението се възстанови, можеш да га отвориш. Тая програмка наистина ги отваря, дори изображението да е изтрито почти изцяло! Получава се нещо като отрязък от снимката!

Успех!

А ако искаш да махнеш воден знак, тук не мога да ти помогна. Нали за това знакът е воден, за да не се маха :help wanted:

Ами ако наистина е на твоя компютър, може да провериш за кеша на програмите. Или пък с някоя програма за възстаноявяване на изтрити снимки, да се опиташ да намериш старите. Бих ти препоръчал следната програма, предназначена специално за възстановяване на изтрити изображения. Има голяма вероятност да ги намериш на диска си, ако затриването е станало скоро.

Програмката е:

RecoverMyPhotos

За повече инфо, на лична. Много програми предлагат опции за възстановяване на изтрити снимки, но при много малко от тях, след като изображението се възстанови, можеш да га отвориш. Тая програмка наистина ги отваря, дори изображението да е изтрито почти изцяло! Получава се нещо като отрязък от снимката!

Успех!

А ако искаш да махнеш воден знак, тук не мога да ти помогна. Нали за това знакът е воден, за да не се маха :help wanted:

Снимката е редактирана не е изтрита , и най вероятно , почти 100% е презаписана върху старата , така че възтановяването и е с някакви нулеви шансове освен ако операционната сиситема не се е объркала и да е записала новата снимка на друго място по диска. Е ако намери старите архиви и там не е записвал нищо въру тях от там възтановяване е по реално.

Снимката е редактирана не е изтрита , и най вероятно , почти 100% е презаписана върху старата , така че възтановяването и е с някакви нулеви шансове освен ако операционната сиситема не се е объркала и да е записала новата снимка на друго място по диска. Е ако намери старите архиви и там не е записвал нищо въру тях от там възтановяване е по реално.

Не знам, доколко си прав, но всяка програма първо прави копие на снимката в своя кеш и после я изтрива след работа или презаписва върху старата. Ако си забелязвал, може да връщаш изображението назад, ако не ти харесва редакцията. Така, че нищо не му пречи да потърси. Аз лично съм намирал доста варианти на една снимка с тая програма .

Не знам, доколко си прав, но всяка програма първо прави копие на снимката в своя кеш и после я изтрива след работа или презаписва върху старата. Ако си забелязвал, може да връщаш изображението назад, ако не ти харесва редакцията. Така, че нищо не му пречи да потърси. Аз лично съм намирал доста варианти на една снимка с тая програма .

Е ако програмата с която е редактирана я е записала някъде по диска а не в рама може и да си прав да излезе нещо , наистина нищо не пречи да се пробва.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.