Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем с мишката - много шава

Featured Replies

Проблема ми се състои в това, че поне през 5 минути мишката започва да се метка из целия екран (курсора за по - точно) и затваря прозорци, стартира си сама програми от иконките на десктопа, с две думи - настъпва пълен хаус. Оставям я неподвижна десет секунди и всичко е наред, докато не минат следващите 5 минути и тя отново полудява. Какво да правя, някой имал ли е същия, или поне подобен проблем ?

• Автор

Значи да я сменя... ще я сменя ! Ама страхувах се от друго място да не идва проблема, ама щом на пича същите неприятности като моите са му се махнали със замяната със нова мишка, ще купувам - то това не се издържа ...

Не ми звучи като повреда в мишката - "затваря прозорци, стартира си сама програми от иконките на десктопа, с две думи - настъпва пълен хаус. Оставям я неподвижна десет секунди и всичко е наред, докато не минат следващите 5 минути и тя отново полудява."..по-скоро на вирус ми прилича?

ами и аз си мисля че е вирус :whist:

• Автор

Изглежда повредата си е в самата мишка, защото с нея бях и на стария ми компютър. Тогава тя (курсора) само леко се плъзгаше по екрана. Като я сложих на новата машина тя пак си се плъзгаше леко, ама от една седмица започна тези мизерии да ми ги прави ... така че може би си е от самата мишка, която всъщност е много евтина (3-4лв.) и съм сигурен, че е абсолютен боклук ...

И аз имах същия проблем, при мен даже компа зависваше, след като смених мишката нещата се оправиха.Сега съм с мишка Trust 460L, нупих я от МЕТРО за 25лв. и съм доволен от нея за сега(

Проблема ми се състои в това, че поне през 5 минути мишката започва да се метка из целия екран (курсора за по - точно) и затваря прозорци, стартира си сама програми от иконките на десктопа, с две думи - настъпва пълен хаус. Оставям я неподвижна десет секунди и всичко е наред, докато не минат следващите 5 минути и тя отново полудява. Какво да правя, някой имал ли е същия, или поне подобен проблем ?

<{POST_SNAPBACK}>

Мишка за 3-4лв означава, че е с кабел (не си уточнил модел).От дълга употреба кабела се прегъва точно в входа на корпуса и се прекъсва.Там има 4-ри проводника изработени по правилата на китайската икономична икономика. +5V, общ, генератор, информация-ключ.Това е причина за хардуерен хаос. ( Хаус ще имаш като си купиш къща в Германия или Англия). Отваряш, прерязваш кабела и презапояваш.Мишката е изчистена от "вируси".

Имах подобно изживяване преди време, когато за подобна мишка трябваше към цената да добавиш още една нула.

Изглежда повредата си е в самата мишка, защото с нея бях и на стария ми компютър. Тогава тя (курсора) само леко се плъзгаше  по екрана. Като я сложих на новата машина тя пак си се плъзгаше леко, ама от една седмица започна тези мизерии да ми ги прави ... така че може би си е от самата мишка, която всъщност е много евтина (3-4лв.) и съм сигурен, че е абсолютен боклук ...

<{POST_SNAPBACK}>

Сменяй я веднага, преди да е направила някоя непоправима поразия. Проблема е в мишката.

Малко offtopic:

Някои ме счетоха за леко умупомрачен като казах че предишната мишка за малко да ми форматира харда - е предишната ми мишка точто така се държеше.

За това говоря, такаче сменяй я бързо!

Край на offtopic-а.

Редактирано от Hedron (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.