Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заслужава ли си PSP

Featured Replies

2.1 Писането на български език с кирилица е задължително. Теми и съобщения, написани на латиница или само с главни букви, се изтриват без предупреждение.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

• 6 месеца по-късно...

Игрите за псп са с уникално добра графика да ти е кеф да ги играеш и най-готината от тия който съм играл е MediEvil не че съм цъкал много cool.gifcool.gifcool.gifcool.gifcool.gif

Хе! Много се кефкам на такива bump-ове, но ще използвам случая да попитам някой нещо за хакване на PSP3000 да е чул?

Не е точно по темата ма - един съвет от мене.Земи си 1000 именно защото е по дебело.Щото аз кат играя,имам навик често да се опитам да го огъна,обаче ко напраиш такова нещо на 2000 на 3-тата секунда са чупи.А и 1000 е по евтино аз си го зех за 300 със кълъф карта 4ГБ и USB и няма голяма промяна в графиката от 2000 само дето няма скаип. И то ти трябва нет за да говориш...БОЖЕ обикновенно не пиша такива дълги мнения...

Ако става дума за здравината, трябва да ми направят метално PSP на мене biggrin.gif С 1000 наистина ще имш по-малко проблеми, а графиката е почти същата... И е по-евтино. Все пак няма значение какво ти e PSP-то, всички игри така или иначе ще ти тръгват :)

Ако става дума за здравината, трябва да ми направят метално PSP на мене biggrin.gif С 1000 наистина ще имш по-малко проблеми, а графиката е почти същата... И е по-евтино. Все пак няма значение какво ти e PSP-то, всички игри така или иначе ще ти тръгват :P

Съгласен съм кат си копувах татко викаше:А бе купи си 3000!!Аз му виках че няма да е хакнато скоро а и е по скъпо.Ма.... така и си останах с 1000.Ако за здравината на мен ми трябва бетонно.

• 2 седмици по-късно...

при PSP-то има ли някакво хакване и колко струва ако има ?

при PSP-то има ли някакво хакване и колко струва ако има ?

Не и при ПСП-та с новите дъна sad.gif

Абе 1000 и 2000 се хакват. Тва е.

ми не точно. В момента никъде не може да се намери ново 2000, което да може да се хаква. Всичките са с новите дъна, освен ако разбирасе не се купи втора ръка вече хакнато. cool.gif

Ами не знам, но един приятел наскоро си купи PSP Slim, чисто ново, хакнаха му го за 20лв, ако не се лъжа и си играе на воля...

Исках да изненадам синът ми,като му подаря Wii ,но продавачите като разбраха че ще я пращам в Европа и ми казаха че после игрите които ще се купуват от там нямало да вървят защото там били PAL,а тук NTSC.За телевизорите ми е ясно но за конзолите и понятие си нямам дали е така.Все пак като реших да проверя из нета за даунлоад , игрите за Уии настина излязоха едни и същи но на различни системи.Та сега реших да му взема PSP 3000+8GBмемори карта+аксесоари+няколко игри.Само че коя да избера,т.к.видях че има Силвър едишън,Слим,Пиано блек -имат ли разлика или май само цветът им е различен,защото цените им са еднакви.И накрая дайте съвет ще има ли проблеми с игрите които ще се купуват от България-лично аз не мисля ,но все пак ?!?

Редактирано от tangi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.