Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Заслужава ли си PSP

Featured Replies

Чудя се дали да си взема псп? Какво ви е мнението за тази джаджа?

Редактирано от shummi (преглед на промените)

Абсолютно. С една смяна на софтуера си копче - има и безжичен Интернет достъп, игри, мп3, филми, ...

Игрите на това малко дисплейче ли се играят?
Да.Графиката даже си е много хубава.Аз имам PSP Slim and Lite и съм много доволен

Аха.. Само дето екранчето е малко и... какво се вижда на това екранче?

Е, сигурно са направени така, че да се вижда всичко което ще се вижда на комп....

Аха.. Само дето екранчето е малко и... какво се вижда на това екранче?

Е, сигурно са направени така, че да се вижда всичко което ще се вижда на комп....

да. при мене се вижда перфектно

Купувай ако ще го ползваш за игри... Тва че има мп3 на него - мп3 плеърите вече са супер евтини, ако е само да слушаш музика... За безжичния интернет - ти си решаваш, филми - предпочитам си ги гледам вкъщи на 19" монитор... За това, ако ще играеш на него - вземай... Другите неща си имат заместители...

Идеята е , че можеш да си го вържеш и на голям телевизор, ако искаш. А за ПОРТАТИВНА КОНЗОЛА - еми няма по-хубава. И екранът далеч не е малък за целта. По-голям е от на повечето PDA.

E, щом и за телевизор можеш да го вържиш значи... Най-хубавата конзола е PSP.. Хем може да се играе на телевизор и на самата конзола, има безжична връзка към интернет.. Филми и mp3 също... Както каза psucho_666 филмите могат да се гледат на DVD, а има и mp3 плеъри.... Но ако съм някъде където няма DVD или Video пак ще мога да си гледам филм.. За mp3-ката - хубаво е че може да се слуша защото иначе става така, че трябва да носиш със себе си много повече неща.... В смисъл.. за да ги правиш тия неща трябва да носиш хиляда неща със себе си.. А, ето... филми - DVD или Video; музика - mp3 плеър; интернет - цял компютър или LapTop;

zdravko87 екрана наистина е доста по-голям от този на PDA-устройствата.. Само незнам колко инча е.. Но мисля, че някъде 4-5...

PSP е хубаво нещо от гледна точка на това, че съчетава много неща и можеш да го ползваш за много неща...

Аз лично никога не бих си купил PSP, зашото нямам за какво да го ползвам... На работа имам интернет, вкъщи имам интернет. Музика - mp3 плеър... Филми - ?! WTF аз в нас филми не гледам... Игри - аз за какво си взех 7900GT и тоя монитор ViewSonic p95f ?! Ако ще се ползва - определено си заслужава... Това е най-добрата мобилна конзола...

Ей това имах предвид ;)

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

имам PSP и смятам че си струва всяко едно левче което съм вложил в него.И аз на работа имам комп,а вкъщи е като сървър на NASA и какво от това?Ако пътуваш много или киснеш по разни хотели и летища като мен, не се замисляй а купувай.Игрите са Супер - Metal Gear Acid/Solid Portable OPS просто Кърти.Филмчета?Идеални.Интернет?Никакви проблеми, елементарни настройки.Слагаш всично на ауто и си ти.Стига точката на която си да е ОК.В повечето

4 звездни хотели е безплатно.МР3? - това признавам го ползвам рядко, обаче звука става.На слушалки е ОК.

Ако успееш да подкараш и някой софт, ще имаш направо ПДА.

Това е.Купвай.

П.П.

не се лъжи да купуваш евтина флаш карта.Купи си СОНИ за да не ти сече после и да се чидиш а бе къв тоя ЛАГ мамка му...и последен съвет: купи си направо 4GB - не се стискай.

ааа да, веднага да си сложиш една Хори лепенка на екрана, защото се драска АДСКИ лесно.

Въпросът ми е как се пуска нет на PSP ? Как става може ли без рутер ? Може ли с кабела за интернет от компа ? С Wi - Fi ли ? Чух че искало някъква парола за Wi Fi ? Ако някой знае как става моля да ми отговори ! Благодаря предварително !

Е, добре, де! Ще я купиш конзолата и к'ви игри ще играеш? ( Ако я купуваш за това. )

Много малко игри за PlayStation Portables ( PSP ) има! Ако я купуваш за игри, по-добре да е някоя друга. Ако е за филми, Интернет, Mp3 - да, става!

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Е, добре, де! Ще я купиш конзолата и к'ви игри ще играеш? ( Ако я купуваш за това. )

Много малко игри за PlayStation Portables ( PSP ) има! Ако я купуваш за игри, по-добре да е някоя друга. Ако е за филми, Интернет, Mp3 - да, става!

Пак ли говориш глупости? Има достатъчно игри за ПСП и продължават да излизат нови.

Освен това, коя друга портативна конзола може да си вземе човека?

Редактирано от Max_Payne (преглед на промените)

• 4 седмици по-късно...
имам PSP и смятам че си струва всяко едно левче което съм вложил в него.И аз на работа имам комп,а вкъщи е като сървър на NASA и какво от това?Ако пътуваш много или киснеш по разни хотели и летища като мен, не се замисляй а купувай.Игрите са Супер - Metal Gear Acid/Solid Portable OPS просто Кърти.Филмчета?Идеални.Интернет?Никакви проблеми, елементарни настройки.Слагаш всично на ауто и си ти.Стига точката на която си да е ОК.В повечето

4 звездни хотели е безплатно.МР3? - това признавам го ползвам рядко, обаче звука става.На слушалки е ОК.

Ако успееш да подкараш и някой софт, ще имаш направо ПДА.

Това е.Купвай.

П.П.

не се лъжи да купуваш евтина флаш карта.Купи си СОНИ за да не ти сече после и да се чидиш а бе къв тоя ЛАГ мамка му...и последен съвет: купи си направо 4GB - не се стискай.

ааа да, веднага да си сложиш една Хори лепенка на екрана, защото се драска АДСКИ лесно.

кви са тия лепенки и колко може да струват? О.о аз си взех ПС2 преди няколко дни и мисля и ПСП да си вземам.. :yanim: ае ако може някой да ме светне малко ще е велик :rolleyes:;)

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Аз бих си купил PSP Slim и да наистина с карта от 4GB ще има огромен смисъл :speak: А WLAN-а е от огромна полза!

Аз бих си купил PSP Slim и да наистина с карта от 4GB ще има огромен смисъл ;) А WLAN-а е от огромна полза!

няма ли по-големи от 4GB и какво е ова "WLAN"? да не би да е wireless lan? или нещо от сорта? о.О

а бтв колко му е вградената памет? (демек колко памет има без да слагаш мемори карта)

Купиш първо за рождения ден на малкия ми брат PSP и точно след 1седмица ходих и за мен да си купя :rolleyes:) няма да казвам дали е зарибяващо сега праскаме яко мрежи :)

Аз лично нямам PSP, но един приятел има и според мен е добро за игри, но за музика и филми не. Ако ти е за игри си вземи едно PS2 и му сложи чип за пиратски игри. Вярно, че и PSP-то може да се хаква, но рискът да го развалиш е доста по-голям. Моят съвет е помисли за какво ти е? Ако ти е за mobile игране добре, но ако искаш просто да играеш геимки си вземи PS2 или PS3 :)

Аз лично нямам PSP, но един приятел има и според мен е добро за игри, но за музика и филми не. Ако ти е за игри си вземи едно PS2 и му сложи чип за пиратски игри. Вярно, че и PSP-то може да се хаква, но рискът да го развалиш е доста по-голям. Моят съвет е помисли за какво ти е? Ако ти е за mobile игране добре, но ако искаш просто да играеш геимки си вземи PS2 или PS3 ;)

Оф, омръзна ми да се цитирам... >.< Гледай - нема смисъл да си вземаш все още PS3, щото ще ти излезе през гъзЪ! (сори че се изразявам така..) A относно това ,че риска да преебеш PSP-то е по-голям от този да го направиш с PS2 - не съм съгласен (все пак аз не съм експерт и има голяма вероятност да греша а и тва си е мое мнение...) ....всъщност ти само сменяш софтуера на PSP-то, а при PS2 има отваряне, запояване и etc...

Редактирано от thedemonhunter (преглед на промените)

Оф, омръзна ми да се цитирам... >.< Гледай - нема смисъл да си вземаш все още PS3, щото ще ти излезе през гъзЪ! (сори че се изразявам така..) A относно това ,че риска да преебеш PSP-то е по-голям от този да го направиш с PS2 - не съм съгласен (все пак аз не съм експерт и има голяма вероятност да греша а и тва си е мое мнение...) ....всъщност ти само сменяш софтуера на PSP-то, а при PS2 има отваряне, запояване и etc...

Ами честно да ти кажа и аз не съм голям специалист по PSP, затова сигурно си прав :P

Редактирано от 4life (преглед на промените)

• 4 месеца по-късно...

На мене вапроса ми е:като си качиш gta:liberty city stories ili vice city-сече ли като я пуснеш (смисал ако има експлозия,като караш барзо кола или мотор)?

Има си достатъчно игри за ПСП и ако на тебе не ти харесва недей игра!Да на това дисплейче се гледа и недей да разобиждаваш създателя на темата да не го купува.Това е супер конзола.Купувай!!!

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.