Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изчезна опцията за настройка на Desktop

Featured Replies

Изчезна ми опцията на десктопа-пропътис,от където се сменя фона на екрана,скрийнсейвъра и пр.

Редактирано от stanley56
2.2 Новите теми се пускат в съответстващия им раздел. (преглед на промените)

Изчезна ми опцията на десктопа-пропътис,от където се сменя фона на екрана,скрийнсейвъра и пр.

Като гледам,@dixi то се подиграва,но нищо...

Пробвай през Control Panel(Контролен Панел) и виж при промяната на облика.Цъкни,примерно за задаване на картина/тема/ и пробвай.Ако ти се изкара съобщ. за грешка пиши

Като гледам,@dixi то се подиграва,но нищо...

Пробвай през Control Panel(Контролен Панел) и виж при промяната на облика.Цъкни,примерно за задаване на картина/тема/ и пробвай.Ако ти се изкара съобщ. за грешка пиши

Хич даже. Мисли първо, преди да коментираш.

Всеки един .theme файл ще ти изведе Display Properties и ще можеш да сменяш теми, скринсейвъри, тапети, etc.

Разбира се, това няма да върне опцията Properties в контекстното меню на десктопа.

• Автор
Хич даже. Мисли първо, преди да коментираш.

Всеки един .theme файл ще ти изведе Display Properties и ще можеш да сменяш теми, скринсейвъри, тапети, etc.

Разбира се, това няма да върне опцията Properties в контекстното меню на десктопа.

Пробвах-тапети не може да сменя-липсва десктоп

Какво прави, преди да ти изчезне? Да не си опитвал да слагаш не-майкрософски теми, без да пачнеш с UXTheme?

• Автор
Какво прави, преди да ти изчезне? Да не си опитвал да слагаш не-майкрософски теми, без да пачнеш с UXTheme?

Бърсах разни уж излишни неща в контрол панел и май май ...

Ако не си спрял System Restore, сега е момента да го използуваш.

В Control Panel имаш ли Display?

• Автор
Ако не си спрял System Restore, сега е момента да го използуваш.

В Control Panel имаш ли Display?

Със System Restore нищо не става,в контрол панел имам дисплей,но като го отворя -излиза отново без десктоп

Ето ти варианти:

1. Преинсталирай драйверите на видеото.

2. Свали това, избери го и дай ОК. Добре е преди това да направиш Restore Point, а след това рестартирай.

3. Виж какво мисли Google по твоя въпрос.

• Автор
Ето ти варианти:

1. Преинсталирай драйверите на видеото.

2. Свали това, избери го и дай ОК. Добре е преди това да направиш Restore Point, а след това рестартирай.

3. Виж какво мисли Google по твоя въпрос.

Върна се десктопа ,но бекграунда не е активен и не мога да си сменям картинките,а само цветове-ПОМАГАЙ-ЯВНО ТИ СИ ЧОВЕКА,между другото-стана с точка 2 от предложенията ти ,

Какви неща си изтрил в контролният панел и как?

Първо провери дали Themes Service е пуснат, може да си го забранил без да искаш.Въведи в RUN ... services.msc.

Ако имаш инсталирана програма от сорта на TuneUp провери сервизната функция на програма Тuneup Theme Extension дали е стартирана.

Кой знае какво си затрил при чистенето...

Преинстал на драйверите на видеото опита ли?

Можеш да пробваш още една настройка: Start -> Run -> пишеш gpedit.msc. Намираш Active Desktop Wallpaper, двоен клик -> Enable и посочваш път до картинката. Това е настройка, която задава един тапет за всички потребители, без да могат да го променят. Опитай също да го забраниш (Disable), тогава пък би трябвало да можеш да ги сменяш по стандартния начин.

YXk40382.jpg

• Автор
Кой знае какво си затрил при чистенето...

Преинстал на драйверите на видеото опита ли?

Можеш да пробваш още една настройка: Start -> Run -> пишеш gpedit.msc. Намираш Active Desktop Wallpaper, двоен клик -> Enable и посочваш път до картинката. Това е настройка, която задава един тапет за всички потребители, без да могат да го променят. Опитай също да го забраниш (Disable), тогава пък би трябвало да можеш да ги сменяш по стандартния начин.

YXk40382.jpg

Ти си Господ-стана с Active Desktop Wallpaper-Disable-благодаря ти.

• 1 месец по-късно...

Здравейте:P

Моля ви помогнете ми! Снощи се оказа че имам троянски коне в компютъра си....четох статии в нета, изтеглих няколко ефикасни програмки и доколкото си мисля, съм ги изтрила тези гадинки. Сега видимо компютърът ми е добре (все пак ще го занеса да го преинсталират) но току що забелязах, че не мога да сменя картинката на десктопа си... Отивам аз в контекст менюто - proparties...и какво да видя...аз въобще нямам меню display, от което да си променя картинката на desktopa...Моля, помогнете ми...

На която и да е снимка от компютъра ми да отида с десен бутон и да натисна Set as desktop background или въобще няма такава опция или дори и да има не ми се сменя картинката!

Благодаря предварително!

изтегли този файл и го стартирай и избери YES

http://www.the-pc-guru.com/files/dwpfix.reg

за ръчно поправяне виж този пост...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...mp;#entry681975

Ако ли не виж и тази тема:

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...c=43835&hl=

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• 9 месеца по-късно...

хванал си spyware това е нещо като вирус ... и аз го бях хванал ...препоръчвам ти преинстал на уиндолса :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.