Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Подарих коте

Featured Replies

Моята котка, тази дето ми е на аватара роди 5 котенца. Намери се един подходящ човек, който взе едно в понеделник. Дъщеря ми плака цял ден и още е сърдита и на мен ми е страшно мъчно. Обаждах се няколко пъти на човека, който го взе, да разбера как е но всъщност с тайната надежда, че ще ми го върне, а днеска той ми каза ,че е намерил място и за още едно коте.Не мога да си представя как ще се разделим и с другите котета, а живеем в апартамент и една котка даже ни е много. Какво да правя?

Редактирано от tizian (преглед на промените)

• Автор

Дъщеря ми е на 13 години, но май аз съм също такова дете като нея, само дето не плача на глас.

Дъщеря ми е на 13 години, но май аз съм също такова дете като нея, само дето не плача на глас.
Жалко голяма е вече да я лъжеш.Измисли нещо че няма да могат да уцелят при вас че се нуждаят и от време на време да излизатт и някакви такива :P

Редактирано от King_Of_Kings (преглед на промените)

Това е смехотворно... На 13 години дете да плаче за Коте, и на всичкото отгоре да пишеш в форум...

• Автор
Това е смехотворно... На 13 години дете да плаче за Коте, и на всичкото отгоре да пишеш в форум...

Ами нали това е форум за домашни любимци, а не за децата от африка?

...за децата в африка на година се отпускат милиони, които нестигат от разлиции организации, а тук сте седнали да пишете глупости породени от това, че нямате какво да правите по-цял ден на работа и вкъщи. Все едно аз да пиша за котката си, че се стресна докато палех камината, че и тема специално за нея да направя? Ми естественно доста п...

Я внимавайте с приказките!!!

Аман от всезнайковци, тежи му на човека, споделил го е...тука на ден се отварят куп малоумни теми вие му се нахвърляте...следващите постове не по темата ще бъдат изтрити...

А що се отнася до пича, да се хване малко в ръце и да помисли какво е най-добре за котето и да не угажда на всяка прищевка на детето си...Ревала...моята майкоа около 10 години и ревах на главата за куче. Накрая се преместих и си взех мъж в комплект с пес - и разбрах защо майка ми не ми е давала. Мисли поне малко по-прагматично нали с възрастен човек...

• Автор
...за децата в африка на година се отпускат милиони, които нестигат от разлиции организации, а тук сте седнали да пишете глупости породени от това, че нямате какво да правите по-цял ден на работа и вкъщи. Все едно аз да пиша за котката си, че се стресна докато палех камината, че и тема специално за нея да направя? Ми естественно доста п...

Макар че все още не мога да се съглася , че може да се сравняват тези теми, сърдечно ти благодаря. Твоят отговор ми подейства доста отрезвяващо.

Не си тревожи, на дъщеря ти ще й мине, ще схване, че това не е нещо за което трябва да се сърди толкова много.

Огледай се, ще видиш и много по-тъпи теми. Кой ти е казал, че не може да пишеш за някаква котка във раздела за домашни любимци.

Не казвам, че не може, не разбирайте погрешно, ама просто ми е смешно...

Децата не трябва да се глезят така... Според мен де, и аз съм на 13 :baby:

Е, ти явно си развита личност за възрастта си, поне с такова впечатление оставам, като ти гледам профила. Но това не значи, че всички на тази възраст трябва да са такива. Пък и става дума за момиче, те са по-емоционални :baby:

• Автор

В този случай не я глезим, не върнахме котето, то е на много добро място. Намерили сме и други кандидати за коте и това не е случайно, а е следствие на усилена реклама и търсене. Правим каквото трябва. Проблемът ни е, че имаме и чувства.

Това си е напълно естествено и както всичко останало минава.

И аз като си дадох първото коте ми беше кофти, а преди време когато немската ни овчарка роди и раздадохме кученцата и ми взеха адашката направо се скапах. Гледаш ги как се раждат как растат и след това ги подаряваш...нормално.

Ти един ден и дъщеря си ще дадеш за женене тогава какво biggrin.gif ще вържеш бъдещият зет и няма да му я дадеш ли biggrin.gif

Има едно поверие,което казва,че животно,нож,часовник и още някой други неща не се подаряват.Дори да искаш да го дадеш,е добре да се откупи,защото животинчето умира.Така,че може една стотинка да е,но да се плати.Иначе и без това не можете да го гледате всички и е по добре да ги раздадете на някого,отколкото да се скитат по улиците бездомни.И аз много искам да си взема едно Хъски,но нямам много свободно време да го гледам и това ме спира.

Проблемът ни е, че имаме и чувства.

По-скоро че сте се привързали

Аз също съм имала малки котенца,но знаех че трябва да им намеря домове и да се разделя с тях

sad.gif

Забранявах си да ги гушкам често точно заради това-че после ще ми е още по-мъчно като се привържа

Ако живеехме в къщи ехеее-щяха да са пълни с котки и всякакви други животинки

Но в апартамент е мъка и за тях-нямат свобода,пространство

• Автор

Благодаря на всички за отговорите. Наистина, вече се чувстваме по-добре, за което и вие имате принос :-).

Котката е опасно животно, мислиш си ,че само те е одраскала с ноктите си, а тя вече е влязла под кожата ти!

Редактирано от tizian (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.