Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за партията ДПС

Featured Replies

Хубаво е всеки да си каже мнението, - като се има предвид,че тя когато бе създавана навремето се твърдеше,че няма да става политическа партия, а ще бъде движение което няма да участва в власта,защото това противоречи на Конституцията на България. Сега всички виждаме как бе приспано Българското внимание, към тази партия, и какво стана на практика.

Редактирано от Tihichko (преглед на промените)

"Какво мислите за партиата ДПС"

Коригирай си грешките (парти я та) и сложи въпросителен знак-лична молба.Понеже пръв откликнах-моят отговор е: аз съм крайно десен, няма какво да ги мисля.На сапун, на веро или "асе"-няма значение.Съдбата ми даде възможност да поживея в различни точки на света.Там осъзнах, какво е граница между белия човек и не белия.Христовата вяра и останалата.

Поздрави

Хубаво е всеки да си каже мнението, - като се  има предвид,че тя когато бе създавана навремето се твърдеше,че няма да става политическа партия, а ще бъде движение което няма да участва в власта,защото това противоречи на Конституцията на България.  Сега всички виждаме как бе приспано Българското внимание, към тази партия, и какво стана на практика.

<{POST_SNAPBACK}>

Като стана дума за грешки, пише се вЪВ властТа.

По темата: ако участието на ДПС в парламента е противоконституционно и ако въпреки това ДПС участва, това достатъчно добре говори каква държава сме. България е била 5 века под турско робство, защо да не бъде и под демократично турско управление cool.gif

И още нещо - не мисля, че българското внимание е приспивано. Просто всички от турски произход гласуват за ДПС, така както повечето пенсионери гласуват за БСП. При положение, че останалите граждани на България не гласуват - к`во очакваш?

С риск да се конфронтирам малко с Тихичко, когото уважавам ще се опитам да кажа моето мнение.

За да бъде регистрирана една партия тя подава съответните документи в съда съгласно българското законодателство. Ако всичко в тези изискуеми документи е наред и те отговарят на изискванията се води дело, на което съдът решава дали да бъде регистрирана партията или не. Споменах това за да избегна излишни спорове. Така, при регистрацията си ДПС е подала тези документи, които между другото са публични и всеки има достъп до тях. Съдът е счел че в тях няма текстове, които да не отговарят на нашето законодателство и е регисрирал движението, а след това го е пререгистрирал в партия. По същия начин скоро бе регистрирана партията Атака.

Може да бъде отказана регистрация на партия или политическо движение само ако в програмните му документи има текстове, които противоречат на конституцията и законите на републиката. А такива явно не са намерени и съдът няма основание да откаже регистрация. Освен ако не е подложен на политически натиск, както това стана преди изборите през 2001 г, когато бе отказана регистрация на НДСВ с явен политически натиск върху съдебната система. Отказана бе регистрация и на ОМО "Илинден" заради текстове в устава им, призоваващи към нарушаване на териториалната цялост на България.

Та, ДПС бе регистрирана по законите на България и не в нарушение на тях. Всеки добър адвокат би се справил успешно със задачата. Не отричам, че при създаването си, а и доста години след това си беше чисто етническа партия. Това е очевадно за всички. Както и че бе създадена след натиск отвън. Да не забравяме и кога бе създадена. Което също не е маловажно. По това време върху нашата политика бе оказван сериозен натиск от страна на САЩ. Те си играеха тяхната геостратегическа политика.

Важното е да видим какво става през последните 2-3 години. Прави се сериозен опит да се промени имиджа на ДПС от етническа партия към либерална партия с центристка политика. И тази тенденция ще се засилва един път по линия на вътрешен натиск и втори път от външен натиск от ЕС и САЩ. Дори подозирам, че САЩ малко по сериозно ще размахат пръст на Турция в близко време по въпроса за ДПС. Някои изказвания на посланик Пардю и на други политчески деятели от ЕС недвусмислено показаха, че не желаят чиста етническа партия в парламента на България и мисля, че Доган и ДПС ясно разбраха посланието им. За това ще включват все повече българи в листите си, иначе ще бъдат принудени да напуснат политическата сцена. Това ще си проличи в близките 3-5 години.

Горе споменах геостратегическата политика на САЩ. Тя създаде малко или много ДПС, а и тя ще бъде тази, която ще работи за реформирането на ДПС, защото ДПС в вида си на етническа партия изигра блестящо ролята си на проводник на американските интереси и държането на политиката на България в определено русло.

Това е моето мнение. Просто се опитах да обясня малко от друг ъгъл нещата.

Редактирано от nickfox (преглед на промените)

Ами мнението ми е следното: не ми харесва това, че през последните години ДПС участва в управлението на страната и очевидно се очертава това да продължи. Ако Никфокс е прав и в партията настанат промени (да се включат все повече българи), не мисля, че това ще я направи по-малко етническа, а само ще й даде зелена светлина да продължи да съществува. Не, че имам нещо лично против турците, но все пак сме в България, а и те гласуват за ДПС на етническа основа, без дори да се интересуват от политическата програма на партията. Разбирам ги, че имат нужда от представители в парламента, но не съм съгласен да се месят в управлението.

Съглесен съм с nickfox относно това че тази партия е създадена с външен натиск!Но това не значи,че не противоречи на конституцията защото,тя си остава етинческа партия,въпреки опитите да се дистанцират от това си амплоа в последно време лидера и твърдото ядро около него са си същите хора!Това не бива да се забравя!Въпреки всичко лино мое мнение е че ако имаше толкова умели политици с от българския етнос като Ахмет Доган това щеше да е много добре за страната ни!Така че от него могат да гледат всички останали и да се учат как се прави политика!Защото колкото и да не го харесвам той много добре умее да прави политика!

Редактирано от airfen (преглед на промените)

Да, етническа е. Но не е незаконна съгласно българското законодателство, както обясних по-горе. Затова започнах именно със законовата рамка. Просто никъде в документите по регистрацията им няма незаконни положения. Както и при Атака. Иначе щеше да бъде отказана регистрация.

Това, което искам да се разбере е, че при регистрацията на ДПС и на Атака не е нарушено българското законодателство.

По същата презумция - етническа или религиозна основа би трябвало да няма християнски, християн-демократичски и още сума ти такива партии, ама си ги има и то в България.

Нека бъдем обективни от законова гледна точка.

Конституция на Република България:Чл.11 (4) Не могат да се образуват политически партии на етническа, расова или верска основа, както и партии, които си поставят за цел насилствено завземане на държавната власт.Е мисля че ако не бяха пропуснали това в съда сега ДПС нямаше да я има!Защото те явно си заявяват че са представител на турското етническо малцинство!Не съм им чел документите за регистрация,но това не пречи те да са написани в приемлив по законите вид!Не може една партия на която на откриването на предизборната и кампания присъстват депутати от чужди парламенти и се изказват в нейна подкрепа да минава за радетел за националните интереси!А това действие на тези депутати аз го възприемам като намеса във вътрешните работи на независима държава!Е заради всички тези неща и като протива вес на всичко това се появи Атака!За мен и двете са твърде крайни!И ще е най добре в следващия парламент вече да няма подобни нито на еднат анито на другата!Ако това се случи ще дойде да покаже че вече наистина сме една напълно цивилизована държава надмогнала вътрешните и междуетническите си търкания и работеща като едно цяла за бъдещото си развитие!

Airfen,

Хубаво ми цитираш конституцията. Знам много добре какво пише в нея. Обаче ти не четеш аз какво ти обяснявам.

Никой от никой съд не си е затварял очите. За да ме разбереш ще ти дам пример.

Искам да регистрирам партия. Аз и хората ми знаем, че тя ще е националистическа, но не сме балъци да гопишем явно черно на бяло в програмата си и в документите за регистрация. Подготваме документите. Внасяме ги в съда. Преглеждат ги. Отговаряме на всички законови рамки. Насрочват дело. Явяваме се. Регистрират партията и всичко ОК. После започваме със законови средства, без явно да афишираме национализма си да си вършим работата, докато дойде време за избори. Там никой не ти обръща внимание. Всеки лови риба в мътна вода. Усещат се когато е късно и ти си впарламента.

Е, надявам се сега да ме разбереш, че при регистрацията на ДПС и Атака никой не е нарушилзаконите и конституцията. Не можеш да обвиниш някой за нарушаване на този член ако нямаш черно на бяло доказателство. Относно присъствието на депутати от чужди парламенти - ами всики партии го правят по избори. Без изключение.

Не защитавам нито ДПС, нито Атака. Просто такава е реалността.

Не съм им чел документите за регистрация,но това не пречи те да са написани в приемлив по законите вид!

<{POST_SNAPBACK}>

nickfox виж че съм написал зная че така стават нещата!И много добре прочетох това което пишеш!Сигурен съм,че документите им са ок!Но въпроса ми беше в действителност така ли е!Защото има много неща в света които доста се разминават документално и в действителност!Та за това го задавам така!И пак ще повторя за мен ще е най добре и двете да ги няма!

Редактирано от airfen (преглед на промените)

Лично според мен България има нужда от ДПС.Какво се случи в Македония и Югославия.Граждански воини на етническа основа.Това не се случи в България благодарение на Доган.За мен е наи-добрия политик в страната.Истина е че се бърка прекалено много в управлението,ама като го оставят да си развява баиряка така ще е.За пред европа ще се опита да промени облика на парията и да включи българи в ръководството и но всички знаем че си е партия на турците.Става ми гадно като гледам предозборните им митинги да говорят на турски и някакви кадъни играят кючеци на сцената.

• Автор

Здравейте,

Незнма защо-nickfox пропуска факта,че имаше гласуване за тази партия още когато тя бе движение и резултата бе : 5- ма от съдиите бяха( ЗА) а 6-ма бяха (ПРОТИВ).

Незнам за другите участници в форума на каква възраст са, може да са биле много малки, те по това време но за тебе, (nickfox) сигурен съм,че този факт го знаеш много добре, но незнайно защо умишлено го пропускаш .Всеки който малко или много се интерисува може да провери .Това е първият факт със който е нарушена Конституцията.Но тука виждам,че никой не споменава предишното име на ДПС, аз няма да го спомена кое е това име, който желае може да го научи,само ще спомена факта, че тази организация поставяше водеше терорестични действия на територията на България.Поставяше бомби в влаковете, за да бъдем по точни влака за Бургас в вагона за майки с детца.Тези хора бяха заловени, и точно на тези хора който поставяха бомбите ДПС направи паметник.Незабравяйте,че преди няколко месеца избухна скандал когато ДПС искаше да строй паментик на един Сулеман Паша, сигурно си спомняте тези неща.Но което е по важното, ДПС работи за Турските интереси и за Турската държава.Доказателства в тази посока има много.

Известен факт е, че в Турция неможе да имаш двойно гражданство, но незнайно защо на тези наши 300 хиляди иселници им се позволи това да имат двойно гражданство, и всички ние сме свидетели как винаги когато има Парламентарни, или месттни избори, как Турската държава поема техните разноски натоварва ги на рейсовите и ги докарва тука да гласуват из страната ни по няколко пъти и това става не без помоща на Турското ни посолство в Турция където се издават фалшиви удостоверения за което ние самите бяхме свидетели на сегашните избори. Това е един от начините в който Турция се намесва във Политиката на България чрез ДПС!!!

Но което е най страшното въпреки тези явни нарушения изборите се признаха, и това става пред очите на целият Български народ.Във този форум самоче в една друга тема бе даден линк към статии в който много подробно бе описано какво точно представлява партията ДПС но незнайно защо този линк неможа да издържи и 8 часа, и веднага бе хакнат, а уж няма цензура тук!!Болиме,че това става не без помоща на едни вече провалени политици който 15 години продават интересите на България.И за да не бъда голословен.Нима БСП неможе да сформира Правителство без подкрепата на ДПС!!!!! Защо заради някъкви 7 или 10%процента ДПС усвоява над 40% от властта!!! Защото на чело на България са застанали продажни провалилисе политици!! Във коя друга държава може да има по националната телевизия новини на Турски език, ами колко турци има в Германия защо там няма!!! От 95 година насам са построени вече над 1000 джами тук на наща земя. И каво мислете,че се извършва в тези джамии!!!Ами вижте какво става в Кърджали, във Търговише,Разград и др... ами там неможеш да си намериш работа ако не говориш турски, в библиотеките се изхвърлят поети като Иван Вазов,Ботоев и др... И което е страшно направо вече се говори,че в България имало забележете ТУРСКО ПРИСЪСТВИЕ!!! това ако не е приспиване на България здраве му кажете!! Нима не виждате тези неща!!!! Защо си мислите,че бе направено това изселване известно като голямата изкурзия преди години!! Ако намерите отговора за това, ще разберете същноста на партията ДПС и защо бе създадена тя!!!! Поздрави на всички!!! :bye:

Тихичко,

Хайде пак не ме вини за всики беди в тази държава де. Имаме си уважението. Както виждаш моя милост никъде и по никаква форма не защитава ДПС. Мисля, че точно с две изречения съм си изказал мнението по въпроса за партии като ДПС и Атака.

Освен това, ако смея да попитам, а с коя партия управляваха ОДС и НДСВ в коалиция през мандатите си. Май със същото това ДПС за което задаваш въпроса дали БСП не можела да състави правителство без него. О, разбира се, че можеше, но ако останалите български партии в парламента не се правеха на голямото добро утро. Всички заявяваха, че са национално отговорни. Да бе да. Ние трева пасем. Що не влязоха в коалиция с БСП. Ааааа, как ще се коалират с мръсните комунисти. Нищо, че са получили най-голям процент. Няма значение че народа им е гласувал по-голямо доверие отколкото на другите. Ще се обединим, ама ако БСП не управлява. Смешковци. Та ей за това ДПС пак ще са в управляващата коалиция. Защото демократичните и националноотговорни партии и коалиции ОДС,ДСБ и БНС са много национално отговорни. А уж са български партии. Което вече силно ме съмнява, че са такива.

Редактирано от nickfox (преглед на промените)

• Автор
Тихичко,

Хайде пак не ме вини за всики беди в тази държава де. Имаме си уважението. Както виждаш моя милост никъде и по никаква форма не защитава ДПС. Мисля, че точно с две изречения съм си изказал мнението по въпроса за партии като ДПС и Атака.

Освен това, ако смея да попитам, а с коя партия управляваха ОДС и НДСВ в коалиция през мандатите си. Май със същото това ДПС за което задаваш въпроса дали БСП не можела да състави правителство без него. О, разбира се, че можеше, но ако останалите български партии в парламента не се правеха на голямото добро утро. Всички заявяваха, че са национално отговорни. Да бе да. Ние трева пасем. Що не влязоха в коалиция с БСП. Ааааа, как ще се коалират с мръсните комунисти. Нищо, че са получили най-голям процента. Ще се обеденим, ама ако БСП не управлява. Смешковци. Та ей за това ДПС пак ще са в управляващата коалиция. Защото демократичните и националноотговорни партии и коалиции ОДС,ДСБ и БНС са много национално отговорни. А уж са български партии. Което вече силно ме съмнява, че са такива.

<{POST_SNAPBACK}>

Здравей,

Мисля, че ти много добре знаеш моето отношение към Партиите в България особенно тези който самата БСП одгледа, и създаде като своя собственна опозиция .Ако си забелязал аз казаха,че това нещо се случва заради продажни, и провалилисе политици!!! Като не съм везирал партя към която пренедлежат.Само дадох пример дали БСП не може да сформира правителство без подкрепата на ДПС. Но като става въпрос за това ти сигурно си запознат какво предложение е внесло самото ДПС в Парламента имам предвид да се закрие фонда за държавният резерв където ДПС с фиримите който Доган говореше по БТВ источи е мисля, че не е нужно да си гадател за да разбереш каво ще се случи. А колкото до Атака въпреки,че аз самият съм малко скептичен към тях прави им чест, че само те изнесоха тези факти на бял свят. (nickfox)Не те виня просто се чудя защо прескачаш това гласуване при регистрирането на ДПС като факт!! Нищо лично !!!Поздрави!!

Не прескачам нищо. Просто написах каква е законовата уредба по отношение регистрация на политически партии и движения. За да няма приказки за незаконна регистрация. Между другото в същия член от конституцията е записано, че е забранено и съществуването на партии, които си поставят за цел насилствено завземане на властта. Май в най-новата ни история след приемането на тази конституция имаше два случая на такива деяния. Както и да е.

Аз съм си казал какво ми е отношението към такива партии, казал съм как можеше да се избегне допускането на ДПС във властаи защо не се получи и мисля, че няма какво повече да казвам.

• Автор
Не прескачам нищо. Просто написах каква е законовата уредба по отношение регистрация на политически партии и движения. За да няма приказки за незаконна регистрация. Между другото в същия член от конституцията е записано, че е забранено и съществуването на партии, които си поставят за цел насилствено завземане на властта. Май в най-новата ни история след приемането на тази конституция имаше два случая на такива деяния. Както и да е.

Аз съм си казал какво ми е отношението към такива партии, казал съм как можеше да се избегне допускането на ДПС във властаи защо не се получи и мисля, че няма какво повече да казвам.

<{POST_SNAPBACK}>

Ех, добре nickfox но защо не го спомена този факт в твоят коментар нима това не е верно!!!! Защо не споменеш защо се вкарват Българи в тази етническа партия? ами защото един известен посланик размаха пръст към ДПС въпреки,че тази партия ДПС играе роля за прокарването на много техни интереси тук в България. И кави Българи се вкарват в тази партия ДПС - Йордан Цонев,(известен в Бургас като Данчо ментата, едно подло крупие,) - Христо Бисеров ( сивият Карденал на СДС) Eдвали за някого ще е тайна, че тези хора като спре разгарбването на България ще си хванат партакешите единият за Италия другият за САЩ, а ние тука ще останем да берем плодовете на техният ползутворен труд!! Нищо лично!!!

Никфокс, уважавам Вашето право на мнение и последователността при защитаването му, но в стремежа си да защитите Вашата теза засягате хора с различно от Вашето мнение, като правите не много прецизни сравнения и паралели. В случая не мога да не Ви обърна внимание, че жестоко грешите, сравнявайки регистрацията на ДПС като партия и тази на “Атака”. Регистрацията на националистическа партия не е в нарушение на Конституцията ня България, докато регистрацията на ДПС е в очевадно и драстично нарушение. Втората съществена разлика е, че “Атака” минаха през коалиция и станаха партия, защото нямаха технологично време да се регистрират като партия и да участват на изборите и сропед мен, защото не очакваха този си успех. ДПС пък първо се регистрира като движение, и забележете много Ви моля, декларирайки, че няма да се регистрират като партия с цел да не предизвикнат настроения срещу себе си, а и да използват късата памет на политиците и управляващите ни, а след това се използва една вълна на пререгистрация на партиите и те цъфнаха вече като партия. Не мислите ли, уважаеми участници във форума, че е допусната / може би умишлена!/ грешка, като е пропуснато в Закона за политическите партии в пакета документи, който е необходим за регистрация да се изисква и гаранция, че кандидатстващата за вписване като партия формация не нарушава изискванията на прословутия чл. 11 от Конституцията?

• Автор

nickfox. Не те нападам човече нямам нищо против тебе,само ме боли това,че много добре ти е известно този факт за гласуването на Конституционните 11 съдии и,че резултата бе имено 5- ма бяха (ЗА) а 6-ма гласуваха (против).Точно този факт прави твоята теза съвершенно невярна,че няма съдия който да не регистрира тази партия и,че всичко е законно.Защото тука има хора в форума който не са били толкова големи по това време и е съвсем нормално този факт да не са запознати с него.И по този начин ти манепулираш истината като не я представяш на тези хора в истинският и вид. Това ме боли иначе знаеш,че нямам нищо против спрямо теб.Колкото до натиска който САЩ осъществи за да бъде регистрирана тази партия, това само потвърждава мойте думи,че на чело на България са застанали едни вече провалени продажни политици който се подадоха на този натиск на САЩ и с това си дейстиве предадоха Българските интереси!!! Поздрави на всички!!!

Нека се върнем малко към темата, а именно "Какво мислите за партията ДПС" ... Нищо не мисля или по правилно е да кажа, че им мисля само най-лошите неща, който могат да им се случат, да станат реалност за тях.

Защото съм българин!

Защото живея в Русе (макар и само уикендите)!

Защото имам приятели от Разградско!

Защото съм видял с очите си и съм го изживал как в България, в село в Добруджа можеш да се почувстваш като чужденец и да те гледат "накриво" понеже не говориш и не разбираш "местният" език, езика който се говори по митинзите на ДПС.

Това което ДПС успя да направи за последните 10 години е не по-малко страшно от това което се случи в съседните на България страни. ДПС беше, винаги е била и винаги ще бъде партия на верска основа защитаваща турските интереси в България. Поради тези причини отношението ми е крайно негативно към нея както и към каквито и да било подобни организации. Още повече, че в една Германия където има много по-вече турци отколкото в България подобна структура не съществува, а и никой не си и въобразява, че може да създаде. Това, че политиците ни са "маскари" (използвам определението от един типичен Български литературен герой) сами сме си виновни. До кога ще ги търпим пак от нас зависи.

Никфокс, уважавам Вашето право на мнение и последователността при защитаването му, но в стремежа си да защитите Вашата теза засягате хора с различно от Вашето мнение, като правите не много прецизни сравнения и паралели. В случая не мога да не Ви обърна внимание, че жестоко грешите, сравнявайки регистрацията на ДПС като партия и тази на “Атака”. Регистрацията на националистическа партия не е в нарушение на Конституцията ня България, докато регистрацията на ДПС е в очевадно и драстично нарушение. Втората съществена разлика е, че “Атака” минаха през коалиция и станаха партия, защото нямаха технологично време да се регистрират като партия и да участват на изборите и сропед мен, защото не очакваха този си успех. ДПС пък първо се регистрира като движение, и забележете много Ви моля, декларирайки, че няма да се регистрират като партия с цел да не предизвикнат настроения срещу себе си, а и да използват късата памет на политиците и управляващите ни, а след това се използва една вълна на пререгистрация на партиите и те цъфнаха вече като партия. Не мислите ли, уважаеми участници във форума, че е допусната / може би умишлена!/ грешка, като е пропуснато в Закона за политическите партии в пакета документи, който е необходим за регистрация да се изисква и гаранция, че кандидатстващата за вписване като партия формация не нарушава изискванията на прословутия чл. 11 от Конституцията?

<{POST_SNAPBACK}>

Ако малко по-внимателно постовете ми ще разберете, че съм против съществуването на всякакви партии от рода на ДПС, Атака, Евророма, НДПС и каквото си пожелаете още. И като правя паралели, ги правя така, че да не ощетявам никоя страна. И ще ти обясня защо. Защото разглеждам съществуващото законодателство ( което явно се нуждае от сериозна промяна) и на базата на него правя изводите си. Да, ДПС е етническа партия, но документите и за регистрация не са дали повод да и бъде отказана регистрация. Същото важи за Атака. Или ще кажете, че лъжа. Нима са лъжа лозунгите по митингите на Атака с които се призоваваше да се правят циганите на сапун, че се издигаха и други лозунги, подклаждащи омраза на етническа и верска основа. Нима лъжа за това. Не, не лъжа. Не лъжа след като доста хора го видяха по телевизията. Ако зависеше от мен и ДПС и Атака и НДПС и Евророма нямаше да видят бял свят. Отделно бих направил и една малка корекция в законите, касаещи българското гражданство. Една малка поправка, която да забранява двойното гражданство. И тя да се отнася до всички български поданици, независимо в коя страна живеят. Не може да си напуснал страната преди 5 години, да имаш чуждо поданство, да не плащаш данъци в тази държава и да определяш кой ще управлява. След един такъв срок да имаш право да избираш - или си български поданик или не си.

Явно, че си търсите под вола теле. Е не го търсете в моите думи. Ако и сега не ви е станало ясно какво е отношението ми към този тип политически организации, то не виждам как по друг начин да ви го обясня за да ме разберете. Останалото вече ще е чесане на езици.

• Автор

nickfox

Ех, нима незнаеш, че тези хора са изпратени за провукация на тази партия, сега няма да се впускам в подробности за да не кажеш че пак нападам твоята партия, въпреки,че ти много добре знаеш каква кампания се правеше и как медйте не им даваха никаква възможност да си кажат мнението,кето най малкото е недемократично и налга цензура!!Защото всички сме виждали как се печатеха Партиини книжки и тем подобни!!! Защо пропускаш тази възможност или това не е възможно!!!Именно по този начин се опетни името на Атака, за което после медийте направиха доста поръчкови монтажи но незнайно защо не даваха какво става с Турските изкурзянти който масово си изваждаха Български лични карти!!! И на въпроса на репортера за кого ще гласувате повечето отклониха отговора, но една жена се истърва и каза само за номер 17 незнам кой е, така казаха!!!! Без коментар!! Но тези неща не се дават по БТВ и другите медии!!!Поздрави!!!

Нека уточним нещо:

1. Не знам да съм собственик на която и да е партия.

2. Не налагам мнението си на никого.

3. Не знам по какъв начин вече да обясня, че съм против всякакви такива партии.

4. Гледах им митингите по телевизия Скат, а не някакви монтажи.

5. Бях на срещата на Сидеров в Ямбол ( ако не знаеш - съгражданин ми е )

6. По случайност бях в Бургас и попаднах на митинга им там.

7. Видях и митинга на Евророма в Ямбол, на който бяха 99% роми.

8. Много добре знам как се е гласувало в Кърджали и на други подобни места.

9. Мисля, че с постовете си не защитавам нито ДПС, нито Атака, а казвам само и единствено законови постановки от родното законодателство.

Това е.

• Автор
Нека уточним нещо:

1. Не знам да съм собственик на която и да е партия.

2. Не налагам мнението си на никого.

3. Не знам по какъв начин вече да обясня, че съм против всякакви такива партии.

4. Гледах им митингите по телевизия Скат, а не някакви монтажи.

5. Бях на срещата на Сидеров в Ямбол ( ако не знаеш - съгражданин ми е )

6. По случайност бях в Бургас и попаднах на митинга им там.

7. Видях и митинга на Евророма в Ямбол, на който бяха 99% роми.

8. Много добре знам как се е гласувало в Кърджали и на други подобни места.

9. Мисля, че с постовете си не защитавам нито ДПС, нито Атака, а казвам само и единствено законови постановки от родното законодателство.

Това е.

<{POST_SNAPBACK}>

Ех, да ама защо недопускаш,че тези хора са умишлино изспратени там, с тези лозунги!!!

Това ми е въпроса не е ли възможно с оглед на наща не до там далечна история.

А колкото до законовите постановки аз казах един много важен факт който незнам защо ти пропусна да споменеш, нима това гласуване на тези Конституционни съдии не законова постановка от родното ни законодателство!!!

Ееее, хайде сега стига де. Не съм от ЦРУ та да знам кой къде и от кого е пратен където и да е. А сега и провокатори имало. Аз не ти говоря за публиката, а за лидерите на Атака, че издигаха такива лозунги. Или и те са провокатори.

Не съм го пропуснал факта за конституционния съд или ако не съм му обърнал достатъчно внимание, то е било защото трябваше да кажа и по кое време стана, при кое правителство и при кое мнозинство в състава на КС е станало и щеше пак да потекат едни обвинения и така нататък.

Нека не прекаляваме. Мисля, че съм достатъчно ясен в оценките си за подобен род партии. Ако не е ясно, повтарям - не трябва да има партии като ДПС, Атака, НДПС, Евророма, ДРОМ и каквото се сетите още.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.