Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

СМС до Глобул

Featured Replies

Може би е бил претоварен сайта със заявки...аз лично вчера съм изпратил 3 СМС-а и всеки път като влизах нямаше проблем докато моя позната вчера ми се оплака че неможе да си влезе в акаунта.

• 4 седмици по-късно...
  • Отговори 65
  • Прегледи 47,1k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

http://www.agentsms.com пробвал ли е някой?

32 съобщения на месец, максимум 5 на ден.

<{POST_SNAPBACK}>

Много ми е трудна регистрацията в този саит пробвах 1000 пъти поне но явно не ми харесват номера че да се регистрирам :) Колкото до глобул саита за смс услуга..надявам се като получа сметката да не сам неприятно изненадана
  • 2 седмици по-късно...

Хора,Я дайте универсална програма и за 2-а оператора.Да работи!!! :eek:

За момента слугата е толкова бъгава, че просто не може да се разчита 100% на нея.

<{POST_SNAPBACK}>

Аз досега не съм имала проблеми и вече доста време изпращам смс-и от сайта на Глобул.

А 100% гаранция не се сещам кой и за какво дава в днешно време. :eek:

Немога да разбера как само определени хора имате проблем с тия СМС-и на глобул.Откакто пуснаха услугата през сайта им не съм имал проблем,а съм изпратил сигурно 50-ина СМС-а от там.Влизам в сайта всеки път от раз,даже съм си го направил като бутон на Файрфокса.Тия програмки са ден до пладне които търсите,поне докато се усети оператора и ги ограничи.

Хора,Я дайте универсална програма и за 2-а оператора.Да работи!!! :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

Виж както страницата на Мтел като испратиш смс стига така и към страницата на Глобул като пратиш пристигат....Само че Глобул понякога си таксува смс-четата уж пред предтекст че софтуеара нещо не е фред...но засега нямам проблеми с страницата на Глобул...Само дето дочух че ако нямаш кредит във ваучера си неможеш да пратич смс от страницата на глобул ;)

Само дето дочух че ако нямаш кредит във ваучера си неможеш да пратич смс от страницата на глобул  :wors:

<{POST_SNAPBACK}>

правилно си дочула Публикувано изображение

Прехвърлете се на сметка бе,има доста изгодни оферти.И без това хората които познавам и са на ваучер само реват че им свършил ваучера.Мисля че за новите карти на сметка в Глобул се дават по 30 мин безплатно всеки месец което не е малко.Всеки си прави сметката де.Това за взимането на пари от телефона при пращане на СМС от сайта на Глобул не ми се е случвало.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

• 1 месец по-късно...

Ще помоля ако някой има акаунт в Globul да го сподели по ЛС.Не ми трябва да пращам много СМС-и.Много ще съм благодарен.Не познавам нито един човек да е на глобул от нашето училище.10x предварително! :):down:

@коок ми това може и да не стане. при положение, че пращайки СМС другия може да ми види номера, а аз не знам какво ще му пишеш мисля че идеята ти е обречена...

• 3 седмици по-късно...

Пробвай от smsbg.net , без регистрация е. Единствено човека на който пращаш SMS-a трябжа да има активиран E-mail 2 SMS & SMS 2 E-mail

• 1 месец по-късно...

Пробвай от smsbg.net , без регистрация е. Единствено човека на който пращаш SMS-a трябжа да има активиран E-mail 2 SMS & SMS 2 E-mail

<{POST_SNAPBACK}>

Или от www.foxysoft.com/sms/ SMS 3.0.10. Работи отлично с Мтел и Глобул. От 3 месеца я ползвам. Никакви засечки. Авторът е българин. За една седмица оправя това което искаш да се добави в програмата. На мен ми изпълни едно желание.

• 4 години по-късно...

Някой може ли да каже актуален сайт за смс-и до глобул. Но да не иска активация на номера да получава смс-и.

Някой може ли да каже актуален сайт за смс-и до глобул. Но да не иска активация на номера да получава смс-и.

Има един нов сайт www.bulsms.com от него може да се праща до Глобул, Виваком и М-тел и не трябва да се активира mail2sms.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.