Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Whitehart или Whiteheart?

Featured Replies

Моля, кажете кое от двете си помислихте първо? Благодаря Ви за мненията biggrin.gif

Егати темата... :speak:

Какво сте се загрижили толкова за никнейма ми? Кой както иска да си го възприема. WhiteHart си е и точка по въпроса.

Моля, кажете кое от двете си помислихте първо? Благодаря Ви за мненията biggrin.gif

За ника ясно, обаче като бях нова във форума повече четях, по-малко пишех. И разцъквам аз профилите, защото за пръв път виждах форум да има снимки в профила (беше и един от първите форуми, които виждах, де :offtopic_s: какво да се прави, имах PC от 3 месеца) и цъкам на профила му и той беше с чаша мента ли, нещо такова и гледаше малко на чомпи... викам си "Тц-тц.... симпатично момче, ама сигурно е алкохолик някакъв" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

За ника ясно, обаче като бях нова във форума повече четях, по-малко пишех. И разцъквам аз профилите, защото за пръв път виждах форум да има снимки в профила (беше и един от първите форуми, които виждах, де :offtopic_s: какво да се прави, имах PC от 3 месеца) и цъкам на профила му и той беше с чаша мента ли, нещо такова и гледаше малко на чомпи... викам си "Тц-тц.... симпатично момче, ама сигурно е алкохолик някакъв" biggrin.gifbiggrin.gifbiggrin.gif

Дет са вика: "Насмукал са кат благороден елен"

Абе, таз тема, струва ми се е продължения на един бъзик от пъба. Е, Леонардо си изпълни заканата.

Да, и аз отначало го четях като сърце, ама после като погледнах наистина видях, че няма "е".

Шъ ви дам да са разбирети! biggrin.gif

Chains,алкохолик значи... laugh.gif Добре вееееее :whist:

Тия мои съграждани,понеже вчера имахме надпиване в една кръчма,и аз естествено ги победих,сега са решили да се гъбаркат с мене... Ама батко им WhiteHeart ще им покаже къде зимуват...елените! biggrin.gif

Тия мои съграждани,понеже вчера имахме надпиване в една кръчма,и аз естествено ги победих,сега са решили да се гъбаркат с мене... Ама батко им WhiteHeart ще им покаже къде зимуват...елените! biggrin.gif

Ахахаххахаххахаха, бил ни победил вика :) Аз доколкото си спомням едва те замъкнахме у вас, че не можеше да ходиш у пътя laugh.gif Добре, че си бях забравил фотоапарата и не можахме да го документираме biggrin.gifbiggrin.gif

Ами като видях темата ( понеже съм кьорав ) прочетох WhiteHert или WhiteHaert

Първо се сещам за WhiteHert ( WhiteHart )

Как?

Редактирано от SentLorlpMan (преглед на промените)

Абе както и да го четем - все си е братчеда :)

Ей това е проблема-като знаете английски-аз като съм прост и не го разбирам тоя език :ph34r: винаги съм си го четял Whitehart без и да си правя опити да си го превеждам biggrin.gif

До гуша ми е дошло от имитатори и последователи!!! Аз съм оригинала! :)

Да бе,само имитатори тука,баси! Има един,дето се представя за мен,ама вие си знаете,че аз съм вожда! Аз казах! Хау! :)

Аре спрете се бе!Пууу,и мене са ме изкопирали,гледам,че някакъв се подвизава под мое име тук...Безобразие! angry.gif

Аре спрете се бе!Пууу,и мене са ме изкопирали,гледам,че някакъв се подвизава под мое име тук...Безобразие! angry.gif

и с точка и без точка си си все съшия търновски брус :)

А Честита Нова Година!

• Автор

За много години приятели!

Живи и здрави и много късмет ;)

Вече е клониран biggrin.gif

Si,Si!Клонингите са супер нещо!Агентите винаги се клонират ,когато стане напечено! :angry: :angry: :speak::lol6: :lol6: :lol6: :lol6: :lol6 cool.gif

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.