Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да си направя игра

Featured Replies

Как да си направя игра но не от типа на Packman и т.н. Плс ако някой знае как да пише ЛС или тука :huh::):wors:

Почваш да учиш някой език за програмиране и когато го научиш хубаво започваш и мнооооого труд и постоянство ще стане :huh:

Използвай нещо от рода на GameMaker. Има един дето е направил игра като GTA на нея - 3D игра.

• Автор

Да знам Game Maker направих си игра ама не е хубава като Некой др-и игри искам от сорта NFS Underground GTA San Andreas,Vice City или подобни като тях и много мразя да ми казват трея да учиш учил съм вече казвайте ми недейте ми даа ъкъл !!!! К'во Да уча Публикувано изображение:rolleyes:

Да знам Game Maker направих си игра ама не е хубава като Некой др-и игри искам от сорта NFS Underground GTA San Andreas,Vice City или подобни като тях и много мразя да ми казват трея да учиш учил съм вече казвайте ми недейте ми даа ъкъл !!!! К'во Да уча Публикувано изображение:rolleyes:

Като за начало Български език.

Иначе без език за програмиране нищо свястно няма да направиш ;)

• Автор
:rolleyes: Абе споко аз сега пиша така иначе знам да пиша на БГ споко ;):)Публикувано изображение Аре де спрете да ме учите за работи които вече ги знам искам нещо НОВО

Skoinks и как е името на тази игра , че да вим резултата?

Играта се казва Gangsta

Свалете я от Тук

[Edit] Играта е доста бъгава и върви малко тегаво, но все пак тази програма не е точно за такива игри.

Да знам Game Maker направих си игра ама не е хубава като Некой др-и игри искам от сорта NFS Underground GTA San Andreas,Vice City или подобни като тях и много мразя да ми казват трея да учиш учил съм вече казвайте ми недейте ми даа ъкъл !!!! К'во Да уча

Не, извинявам се ама:

ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

Ти какво си мислиш, че хоп и играта е готова?

Имаш ли някаква простичка идея колко хора са правили GTA и NFS сериите???

А ти искаш хоп и за 1 седмица си цъкаш собствен CS например!

Редактирано от Skoinks (преглед на промените)

И 3-те линка нещо не ми зареждатт

Или по-точно 1-ия и 3-ия не ми зареждат, а 2-рия не ми тръгва да тегли ( С 0 кб/с )

Иначе игри най-добре прави със GameMaker !

Чувал съм, че тя е най-добрата, пък и други аз незнам ! ( Знаех една друга, ама и забравих името )

P.S.: 3D игричката е готина. Нея успях да я сваля !

• Автор

Знам Game Maker че е добра ама аз искам някоя която мога да правя по хубави игри !!!

Знам Game Maker че е добра ама аз искам някоя която мога да правя по хубави игри !!!

Това, че ти не можеш да направиш хубава игра, не значи, че по принцип не може. Бая има да учиш за да направиш игра, а като гледам твоето желание - все скапани "игри" с Game Maker ще правиш ;)

• Автор

Абе вий май не четете вече си напраех хубава игра ама сега искам да напрая още по-хубава Публикувано изображение

Абе вий май не четете вече си напраех хубава игра ама сега искам да напрая още по-хубава Публикувано изображение

1. Коя е тая хубава игра ?

2. С Game Maker ли я направи нея ?

3. Другата игра която искаш да направиш и да е по-хубава с друга програма ли искаш да е ?

4. Защо и кое не ти харесва в Game Maker ?

5. Кажи коя е тази игра да я видим какво представлява !

Дай я тая "хубава" игра, да я видим.

Дай я тая "хубава" игра, да я видим.

Точно това казах и аз

Щом е хубава, да я даде

Да видим какъв майстор е той

Доста я хвали, така, че ... ?

ЛеЛе ти к'во ве насякаде на БГ ли пишеш на колко си Год. аз съм на 14 тва е нашия език сега !!!!!!!! :angry: :angry: :angry: :angry: :angry:

Ха, радваш се, че пишеш неграмотно! Боже до къде пропадна обществото, тцтцтц!

П.П. Хващай например Visual C++ и почвай, не си мисли, че с Game Maker ще направиш нещо качествено :angry:

• Автор

Пфффффф ЕтО ве ето го човека аз ги питам за някоя програма те ми говорят само за Game Maker тоя идва и ми казва Ей такива хора Уважавам Брао Брат (:

Ха, радваш се, че пишеш неграмотно! Боже до къде пропадна обществото, тцтцтц!

П.П. Хващай например Visual C++ и почвай, не си мисли, че с Game Maker ще направиш нещо качествено :angry:

Здравей! Искам да науча поне един език за програмиране, за да мога по-нататък да е по-лесно в училище. Видях, че си писал за Visual C++. Бих искал да те попитам от къде да дръпна Tutorials на Български език, не защото не разбирам английски Публикувано изображение. Със С++ е възможно и правенето на програмки нали?

ПП)DeVaS7a7oRa- Аз съм на 14 също. Поне в интернет пространството пиши нормално! Просто ди давам съвет! :angry:

• Автор

Добре де аз за к'во се регнах във тоя форум да ме учите да пиша на БГ ли ???????

C, C++, C#,Visual-a и тем подобни програмни езици...След като научиш езиците до съвършенство и си напишеш програмния код, трябва да се захванеш с 3Д-то...за което ти трябва, опит, голяма доза талант и отново някой специализиран софтуер като ZBrush, Мaya и т.н... :angry:

После си компилираш всичката тая бомащина и т.н. и т.н.

Всичко това се прави от стотици хора в големите компании...сам човек, да си работи с Game Maker-a... Публикувано изображениеПубликувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от electric (преглед на промените)

Добре де аз за к'во се регнах във тоя форум да ме учите да пиша на БГ ли ???????

Някъде по-нагоре ти написаха какво е нужно. Но да допълня.

1. Сядаш и започваш да учиш С++

Минават година две и вече си понаучил нещичко. Не всичко, но имаш представа.

2. Сядаш и започваш да учиш програма за 3D анимация от рода на 3D studio max, Softimage или Maya.

3. Сядаш и започваш да учиш музика. Композиране и т.н. С крадена не става. Ще те осъдят.

Игрите, които си цитирал по-горе се правят от ОГРОМНИ екипи!

И преди това всеки поотделно, от всеки от тези екипи е учил МНОГО.

Ама МНОГО!!!

Знанието на родният език език е задължително умение за всеки самоуважаващ се индивид.

Виждам, че имаш желание. Надявам се след 5-6 години да ти видим името в някой ЕКИП.

Успех!

Редактирано от borisMan (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.