Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос свързан с CPU Usage

Featured Replies

Редовно записвам DVD дискове ине съм се заглеждал в това CPU Usage .Та въпроса ми е при запис стига ли 100%?Аз си завършвам диска и после нямам проблем при възпроизвеждането.Можете ли да ми кажете какви проблеми може да даде CPU Usage .Пример пускам си един клип и CPU Usage се вдига на 100%.В такъв случай какво да правя?Мерси!

Ми дай малко повече информация де...Каква е компютърната конфигурация, с какво отваряш клиповете (питам защото много от плеърите като GOM PLAYER имат и профил за по-добра картина, което не се препоръчва за по-слаби машини), кои филми ти правят проблеми (има различни фиксове за *.avi формата), да не би да са и в HDTV!

По време на запис товари ли се процесорът...Я виж тази тема за да видиш как се процедира в подобна ситуация

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...c=72326&hl=

Един лог файл с HijackThis няма да е излишен, както и една снимка на стартираните приложения, за да видим кое от тях яде процесорната мощ...само не казвай и ти че това е System Idle Process - който показва НЕЗАЕТАТА част на процесора...

Лог файл си дал ама фиксна ли нещата, провери и за вируси и шпионски софтуер...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=788264

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

Редовно записвам DVD дискове ине съм се заглеждал в това CPU Usage .Та въпроса ми е при запис стига ли 100%?Аз си завършвам диска и после нямам проблем при възпроизвеждането.Можете ли да ми кажете какви проблеми може да даде CPU Usage .Пример пускам си един клип и CPU Usage се вдига на 100%.В такъв случай какво да правя?Мерси!

този юзъч е процента процесорно време което един процес може да заеме. когато той достигне 100%, всички останали процеси нямат достъп до процесорно време и това се отразява главно в немърдане на мишката и забиване. при запис на дискове с оглед на И/О трансфера е нормално явление. принципно когато почне често да ти забива и т.н. при определена пробрама означава грешка/бъг в ОС. често се отстранява след рестарт. вече това колко процента един процес обикновенно отнема от процесорното време си зависи от него и от мощността на процесора. при бърз процесор времето е по - малко отколкото при бавен, но зависи главно от това какво ще прави процеса. в общи линии ако процес който не е активен и не използва И/О (чете хард, цд или др) значи нещо се е бъгнал или ОС е бъгава (за винд. е нормално).. съвет: таск мениджър и кил на процеса (таск енд)

• Автор

Ми дай малко повече информация де...Каква е компютърната конфигурация, с какво отваряш клиповете (питам защото много от плеърите като GOM PLAYER имат и профил за по-добра картина, което не се препоръчва за по-слаби машини), кои филми ти правят проблеми (има различни фиксове за *.avi формата), да не би да са и в HDTV!

По време на запис товари ли се процесорът...Я виж тази тема за да видиш как се процедира в подобна ситуация

http://www.kaldata.com/forums/index.php?sh...c=72326&hl=

Един лог файл с HijackThis няма да е излишен, както и една снимка на стартираните приложения, за да видим кое от тях яде процесорната мощ...само не казвай и ти че това е System Idle Process - който показва НЕЗАЕТАТА част на процесора...

Лог файл си дал ама фиксна ли нещата, провери и за вируси и шпионски софтуер...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?s=...st&p=788264

80675Q.jpg

Да дадох fix на HijackThis.Проверих за шпиони намери ми 19.Отварям клиповете с Windows Media Player и Media Player Classic.

Работата мирише на PIO Mode на писалото, ама не мога да открия темите където е коментиран въпроса ...

Работата мирише на PIO Mode на писалото, ама не мога да открия темите където е коментиран въпроса ...

http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=60652

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.