Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Закриване на abv поща

Featured Replies

Искам да си закрия пощата в abv-to, но в ХЕЛП прочетох че това става автоматично ако не влизам 90дни. Аз мисля че така няма да стане, защото все ще влезна и отброяването ще почне отначало - и за това питам дали има друг начин и какъв ?

П.П. Ако темата не е за тозе раздел, моля да бъде преместена.

еми за тва с 90те дни не бях чувал но аз поне не сам си влизал в пощата понякога месеци и още не ми е изтрита biggrin.gif

• Автор

Направо го копирам :

Как мога да закрия адрес, който не желая да използвам повече?

В интерес на вашата сигурност, регистрирана АБВ Поща не може да се закрива произволно. Това става автоматично 90 дни след като сте проверили пощата за последен път. Ако не желаете да използвате повече конкретната поща не я проверявайте и тя ще се закрие след 90 дни.

Искам да си закрия пощата в abv-to, но в ХЕЛП прочетох че това става автоматично ако не влизам 90дни. Аз мисля че така няма да стане, защото все ще влезна и отброяването ще почне отначало - и за това питам дали има друг начин и какъв ?

П.П. Ако темата не е за тозе раздел, моля да бъде преместена.

Какви са тия странни прищевки , ами просто не влизай да става какво ще става с пощата , какво те интересува.

Вариант Б Дай си паролата и адреса на някой от тоя форум да влезе и да ти смени паролата и няма да влизаш повече защото не я знаеш

• Автор
Какви са тия странни прищевки , ами просто не влизай да става какво ще става с пощата , какво те интересува.

Вариант Б Дай си паролата и адреса на някой от тоя форум да влезе и да ти смени паролата и няма да влизаш повече защото не я знаеш

Какви са тези прищевки си е моя работа, а вариант Б не ми изнася. Аз питам може или неможе, и ако може начина по който става.

Дам питаш и после си отговаряш:

В интерес на вашата сигурност, регистрирана АБВ Поща не може да се закрива произволно. Това става автоматично 90 дни след като сте проверили пощата за последен път. Ако не желаете да използвате повече конкретната поща не я проверявайте и тя ще се закрие след 90 дни.

Иначе има сигурен начин да си ограничиш достъпа до пощата ако не можеш сама да се контролираш biggrin.gif

• Автор
Дам питаш и после си отговаряш:

Иначе има сигурен начин да си ограничиш достъпа до пощата ако не можеш сама да се контролираш biggrin.gif

И той е .... !?

И не съм питала - после отговаряла, ако прочетеш още в първия пост съм казала че това го знам, това го цитирах за следващия.

И той е .... !?

И не съм питала - после отговаряла, ако прочетеш още в първия пост съм казала че това го знам, това го цитирах за следващия.

Още на страницата на пощенския клиент Ви е отговорено - ЧЕ МОЖЕ - ако не влизате повече от 90 дни. А дали вие ще влизате или не, си е ваш проблем. Никой не Ви заповядва. Питате и Ви отговарят.

И той е .... !?

Ами например:Профил>смяна на парола - въвеждаш старата си парола , след което отваряш някой текстов редактор и пишеш произволно 10-на символа без да гледаш , които копираш в полетата за нова парола.Потвърждаваш и туй то.

ПП: Трябва ти само малко въображение cool.gif

Аз немога да разбера това

Аз мисля че така няма да стане, защото все ще влезна и отброяването ще почне отначало

Ами хем искаш да я закриеш пък ще влизаш. Без да искаш ли стават тези неща. :rolleyes:

А случайно да пратиш писамце на http://mail43.abv.bg/app/j/form_help.jsp или на Support-а

е-mail: [email protected] ( защото НЕТ ИНФО.БГ поддържа сайта на абв.бг) и им кажи за желанието си и им се помоли. Ако случайно попаднеш на свободен админ, който е в добро настроение- проблема ще ти бъде оправен!

цветелина ти като жена мисля , че не знаеш какво искаш . Не го казвам за да те обидя , просто това съм го чувал от представителите на женския пол . Хората ти оправят проблема и кардинално , а пак на тебе не ти харесва .

Просто по другия начин явно няма да стане , заради това се примири и се опитай за 90дни да истриеш от съзнанието си сайта на АБВ :gift:

Успех cool.gif

Вие пък като мъже не можете да разберете :gift:

Когато една поща е закрита/не съществува - то когато се прати писмо до този адрес ще бъде върнато със съобщение за грешка "няма такъв потребител"

Това е разликата. А да чака 90 дни... не е изход. Писмо до съпорта мисля че е начина, въпроса е как да докажеш, че ти си собственик/чката на пощата. Да, логично - пиши им от същата поща, която искаш да закриеш. Не би трябвало да е никакъв проблем.

Успех

Освен това, много често пощата не се закрива в определения срок, а по-късно. Така ако някой погрешка ти прати писмо или трябва да влезеш или да му кажеш да го напише наново....

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

исмо до съпорта мисля че е начина, въпроса е как да докажеш, че ти си собственик/чката на пощата. Да, логично - пиши им от същата поща, която искаш да закриеш. Не би трябвало да е никакъв проблем.

Мисля, че това не е проблем. В хронологията се пази кога с кое ИП е влизала. Има лични данним, с който може да докаже. Има ли желание има и начини!

• Автор
Вие пък като мъже не можете да разберете ;)

Когато една поща е закрита/не съществува - то когато се прати писмо до този адрес ще бъде върнато със съобщение за грешка "няма такъв потребител"

Това е разликата. А да чака 90 дни... не е изход. Писмо до съпорта мисля че е начина, въпроса е как да докажеш, че ти си собственик/чката на пощата. Да, логично - пиши им от същата поща, която искаш да закриеш. Не би трябвало да е никакъв проблем.

Успех

Благодаря Ти. Мисля че си единстевият човек който ме разбра. Аз за това престанах да пиша в темата, защото всички това повтаряха - ти това, ти онова. Единствено lidera даде по адекватно предложение, което изпробвах, но за жалост ми върнаха отговор с обяснение което знаех и ако имам въпроси да им пиша пак, с повече подробности. Благодаря все пак на всички.

Редактирано от cveteelina (преглед на промените)

• 8 години по-късно...

Май не става точно така.

Например моята поща в abv.bg е задръстена(повече от 700 бяха доскоро),и не спира да получава спам-писма.Та предполагам,че докато получава такива писма ежедневно и те не биват връщани и след 90-те дни пощата няма как да бъде автоматично закрита.

Ако ползвате пощата за логване в сайтове по-добре си направете друга,а тази не я закривайте...просто изтривайте спам-а.

P.S.:Извинявам се сега видях,че темата е от 2008-ма,но ми излезе  в някакъв фийд под новините.

Редактирано от манол (преглед на промените)

Ето какво са отговорили от abv на твоето питане. Това е начина при тях и това е тяхно правило.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.