Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво става при Repair

Featured Replies

Какво всъщност става с Уиндоуса когато дадем "Repair" от началното меню на инсталационния диск с Уиндоус ХР. Какво се получава след това - Уиндоуса си качва неговите оргинални файлове ли. Какво всъщност се поправя в операционната система и какво се заличава от това поправяне. Нещо може ли да се обърка ако му дадем да се поправи Уиндоуса от инсталационния си диск. Нещо с инсталираните програми или други неща....

Благодаря за отговорите.

Какво става ли !!! Интересен въпрос., сигурно и Бил Геит не знае какво точно става, тая ОС работи на магия. Иначе по темата давай смело , драйвери и програми си остават , ама аз лично винаги залагам на нова инсталация с формат.

Ами предполагам със сигурност си копира файлове които липсват по някаква причина или е разбрал по някакъв начин, че са повредени. Аз лично съм я ползвал тази функция няколко пъти и само 2 пъти ми е помагала. Не се губят програми и настройки, но може и след тази операция нещо да не работи както трябва.

Само гледай върху Windows XP SP2 да не сложиш такъв без Service Pack, че тогава става много омазано.

• Автор
Ами предполагам със сигурност си копира файлове които липсват по някаква причина или е разбрал по някакъв начин, че са повредени. Аз лично съм я ползвал тази функция няколко пъти и само 2 пъти ми е помагала. Не се губят програми и настройки, но може и след тази операция нещо да не работи както трябва.

В тая връзка ако направя обратното - дам Repair от диск с Уиндоус SP2 върху система без сървиз пак, то значи ли че накрая системата ще бъде със сървиз пак 2

В тая връзка ако направя обратното - дам Repair от диск с Уиндоус SP2 върху система без сървиз пак, то значи ли че накрая системата ще бъде със сървиз пак 2

Този въпрос май беше към stdask, но не знам какво ще стане.

Мисля че се копират само системни файлове. Програмите, регистъра и драйверите БИ ТРЯБВАЛО да останат напокътнати.

На моята конфигурация при Repair "изгарят" само драйверите за аудио-картата и Daemon Tools-а, но след преинсталация тръгват по старому. Всичко останало работи както преди Repair без допълнителна намеса. cool.gif

Редактирано от rvp (преглед на промените)

Това не съм го правил и затова не мога да кажа със сигурност, но мисля че би трябвало да стане накрая Windows SP2. Само серийния номер може да те спъне, защото още от SP1 болшинството от пиратските номера с които е инсталиран Windows в началото се разпознават и Service pack-a отказва да се инсталира. Мисълта ми е, че заедно с диска, трябва да имаш и серииния номер, а не да ползваш стария (ако е бил пиратски де).

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.