Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Тотоистерия

Featured Replies

Тотоистерия

0000046423-article.jpg

3 милиона лева ще удари джакпотът в трето теглене на играта 6/49 в четвъртък, след като и тази неделя никой не успя да уцели печелившата комбинация – 6, 28, 34, 37, 44, 47.

Това ще го нареди на 4-то място на най-големите печалби в историята на Българският Спортен тотализатор.

Натрупването на колосалната сума от ноември миналата година, дава повод за надежди и кроене на смели планове на все повече желаещи да се доберат до нея.

Опашките пред тото пунктовете нарастват с всеки изминал ден, като според заклетите тотаджии шансът за печалба е по-голям при пълно комбиниране на числата, с които са избрали да играят.

Източник:dnes.bg

:) Аз, като един запален фен на "Изгубени", мисля да играя с числата 4, 8, 15, 16, 23, 42. Но от друга страна ако спечеля... ще ме застигне зла участ

Не е важно вие да умерите комбинацията ,а тотото да умери вас :)

Казват,че човек има по-голям шанс,да се разходи до язовир "Искър",там да хвърли банкнота от 50 лева,а след това да се прибере в къщи и да пусне чешмата да тече. "Дойдат" ли тези 50 лева през нея-да бяга да пуска тото.

Искренно желая късмет на участниците в тиражите,но аз спрях с тази игра в самият край на миналият век.

:) Аз, като един запален фен на "Изгубени", мисля да играя с числата 4, 8, 15, 16, 23, 42. Но от друга страна ако спечеля... ще ме застигне зла участ

И аз бях навита да играя с тея числа, защото не ме е страх от тия "проклятия", но без да искам съм сменила някои от числата и спечелих тройка. biggrin.gif . Никога преди не бях печелила и много се зарадвах. Сега заради джакпота пак ша пускам и дано имам по-голям късмет с цялата кмбинация biggrin.gif:)biggrin.gif:Pbiggrin.gifcool.gif

3-ка имам, ама във 2-ро теглене.

Сега обаче съм се засилил, па да видим.

3 мил. тамън ще ми стигнат.

На мен и 100 000 за сега ще ми свършат работа ама и 3милиона не отказва :huh:

P.S. Ако спечеля ще почерпя както трябва целия форум ОБЕЩАВАМ!!!

Янче че го делим тогава джакпотът ;) !

ААА, на мене ми трябва, колкото да си уредя животеца. А от прекалено многото пари, в повечето случаи хората стават алчни и забравят приятелите си. cool.gif Аз мисля да се задоволя и с едно милионче, да дам пари за някой дом за деца, а ако искаш, може и да ти дам остатъкаcool.gif

За пари може да се купят много неща:

храна, но не апетит;

легло, но не сън;

лекарства, но не здраве;

дом, но не домашно огнище;

украшения, но не красота;

развлечения, но не щастие;

секс – но не ЛЮБОВ.

Аз ви пожелавам, да имате ВСИЧКО, което не може да се купи с пари,

И да имате пари, за да купите това, което искате

Аз ви пожелавам, да имате ВСИЧКО, което не може да се купи с пари,

И да имате пари, за да купите това, което искате

Абе, домъчня ми като прочетох това - ИСТЕРИЯ.. Ама може и да е от виното.

То верно са казали, че тово което не може да се купи с пари се купува ..с много пари! То и Майкъл Джексън го доказа.

Домъчня ми, че то колко радости останаха на българина - една ракия и тотото.. а може и обратното.. - зависи от джакпота!??!!!

;)

Абе, домъчня ми като прочетох това - ИСТЕРИЯ..

Домъчня ми, че то колко радости останаха на българина - една ракия и тотото.. а може и обратното.. - зависи от джакпота!??!!!

:speak:

Е не е добре значи-щом разчита и се надява на тотото

не е добре хич даже

sad.gif

Ако някой от нас спечели, дали ще сподели с останалите? Аз предлагам, следващата сбирка да е изцяло за негова сметка...

Ми аз ако спечеля ще ви черпя-на Хаваите,някъде на топличко vacation1.gif островче-абе къде ме завее вятъра

Ще правим Островът на изкушението епизод Калдата

;)

Жалко!!! sad.gif Купона се отлага. И без това в събота имама рожден ден, но ще го празнувам в неделя. Чакам си паричките за подарък :headphones:

Мда,той незнайно защо все се отлага

Влезте в dnes.bg да прочетете какво пише за Весела Лечева и мъжа й - в коментарите

sad.gif

Аз не ща толкова много пари и затова не играя ;) Трябват ми само колкото за едно апартаментче...

И аз така ;) Чакам си "малкото" пдаръче в неделя за рождения си ден :blink:

Аз не ща толкова много пари и затова не играя ;) Трябват ми само колкото за едно апартаментче...

Е то и на мен ми трябват за едно апартаментче ама къде ги

:)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.