Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Въпрос за Voip stunt

Featured Replies

Здравейте, имам следния въпрос. Някой знае ли как се очитат безплатните разговори във Voip Stunt ? Т.е. знаете че има 300 безплатни минути към някой страни.Примерно аз говорих към Русия за 3 дни по 15-20мин/ден,на 4тия ден говорих 3часа,и след това трябваше да чакам 4-5 дена да ми пуснат пак безплатните.Сега като имам отново 300мин,за три дни съм изприказвал съответно 1-ви 44мин, 2-ри 84мин, 3-ти 30мин и 4-тия ден вече съм на тарифа 0.02ст.Да не би да има нещо такова: да не може да се надвишава 1 час или 42мин на ден,тъй-като искам ако може да се говоря всеки ден безплатно и да знам по колко мин се полагат за ден,без да ми минава на тарифа 0.02ст.angry.gif Някой ако знае отговорът на тази задача да пише :)

2.3 Заглавието на темата трябва да е ясно и точно, да не е съставено единствено от главни букви и да описва съдържанието на самата тема. Заглавия от рода на "Помощ!", "Имам проблем" и т.н. не са желателни.

Редактирано от dragozow (преглед на промените)

• 2 месеца по-късно...

Йордане, привет.

Аз също ползвам VoIP Stunt и се възползвам от безплатните минути до някои страни. Доколкото си спомням от "ситните" букви, казваха, че имаш 300 минути на седмица (тоест не броят на ден, както ти смяташ). Това, което не уточняваха е тяхната "седмица" кога започва и свършва.

Поздрави,

Калин

Не говоря толкова много и не съм забелязвал проблем. Може би трябва да пробваш VoipBusterPro, ако водиш разговори по-дълги от 15 минути. Там има само такса свързване и няма ограничение на безплатните минути.

Там има само такса свързване и няма ограничение на безплатните минути.

Щс да няма ограничение бе?

http://www.voipbusterpro.com/en/websignup.php

* Registered users get max 300 minutes per week of free calls, measured over the last 7 days and per unique IP address.
  • 1 месец по-късно...

jordanp, имаш 300 „безплатни“ мин. седмично, ако ги надвишиш – разговорите ти се таксуват по стандартните тарифи.

• 1 година по-късно...

Аз се поинтересувах от тази телефония едва тази седмица и ви моля да отговорите правилно ли съм разбрала! Регистрирах се във VopStunt и говорих веднъж с Германия, но след няколко минути ме изключи. Сега какво следва? Мисля да платя някакър кредит с карта, но не знам какъв е минимумът? 5 Евро достатъчно ли е?След това 120 дни ще мога да говоря с Германия, а след това???? Още един въпрос - прочетох нещо за 60 безпл. минути за нов акаунт, пък на мен ми даде само 5-6 мин. :rolleyes:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.