Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Съвет за рам и видео

Featured Replies

Здравейте

ASROCK ALIVEXFIRE-ESATA2/AM2

SEMPRON 3000+/64BIT/AM2

512MB DDR2 800 V-DATA

SAPPHIRE X1550 256 DDR2 PCI-E

CX-8058 400W/BLACK

Ще си взимам 2X1 гб,но незнам каква може би А-дата

Относно видеокартата,гледам че дъното не я поддържа ohmy.gif ,иначе върви но...дали да я сменя с друга?Ако да,коя да е?Не ми се доплаща много,иначе знам че 1950 е вариантът.За дх10 ще мисля по нататък.

Клока не е приоритет в случая.Конфигурацията е от Мост.

Благодаря

Щом клока не е приоритет няма какво дасе чудиш... А-ДАТА е твоето решение...

Ако търсиш мощна видеокарта - 1950 е добро решение (про модела), а ако търсиш евтина и сносна видеокарта - 1650 ще ти свърши работа... Малко по-добра от 1550 е, само гледай да е с ДДР3 памет... Като например тази...

• Автор

Благодаря ти,ще взема каквото препоръча.

Така както ти препоръ4а psycho_666 е много добре , само като вариянт предлагам , да си вземе6 една пло4ка от 1 GB А-DATA DDR2-800 + 7600 GT DDR3 в игрите 6те е малко по добре и смея да твърдя 4е рама от 1,5 GB 6те ти е достатъ4ен , с оглед на останалите ти 4аркове . И двата вариянта са добри при този който аз ти давам с игрите 6те си малко по добре за сметка на рам-а , който според мен пак 6те е достатъ4ен .

Извинявам се за за цифрите FlexType-то ми се прецака ...

• Автор

Ами доколкото ми е известно е по-добре паметите да са еднакви/дори и като големина/,а дъното не пише че поддържа такова видео.

Дъното ти работи с PCI-Express , 7600 GT DDR3 PCI-Express ще е съвместима .

Редактирано от ToYourAss (преглед на промените)

Съвет-продай своята 512мб оперативна памет,смело взимай 2х1гб а-дата,а относно картата-7600GS/GT DDR3 е отличен вариант.Нагоре и да вдигаш си мисля,че процесорът ще те ограничава.

Трябва да се съглася с bobsun0317... 2х1 гигабайт, в двуканален режим, ще има разлика от 1,5 гигабайта... А за видеото - 7600 е по-добро от 1650про... Вярно, разликата е няколко кадъра (2, 3, 5, зависи от приложението), но е по-добра... Дъното ти няма да пречи на видеото... Никак даже...

• Автор

Добре че попитах,определено за видеото не бях наясно-така имам по-голям избор.Ще взема 2х1гб а-дата и 7600.

Благодаря ви за компетентните мнения.

Не че искам да те разобеждавам или да споря с другите (всъщност точно това искам), но HD2600Pro e доста по-добра от MP 7600GS DDR3 или Galaxy 7600GS DDR3 ... А и цената е в полза на HD2600. Не се заблуждавай, просто 7600GS е стар и залежал модел и затова държи такива цени. А иначе HD2600 e сравнима с 8600, като на доста тестове и игри я превъзхожда.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

За тази карта 2600 четох че поддържа дх10 само символично,така че защо ми е.А пък по-нататък така или иначе мисля да взема 3870 за целта.

За тази карта 2600 четох че поддържа дх10 само символично,така че защо ми е.А пък по-нататък така или иначе мисля да взема 3870 за целта.

Тя го поддържа, но не е достатъчно бърза за игра под DirectX 10. А защо ти е? Защото превъжхожда 7600 с порядъка на 60-100% под DirectX 9 и защото е 10-15 лева по-евтина. Не те карам да я копуваш и не те карам да ползваш DirectX 10. Само ти казвам кое е по-добро. cool.gif Ти си знаеш.

xactoR, нещо си се пообъркал май. HD2600Pro е на едно ниво с 7600GS DDR3 , по- добра е от 7600GS DDR2. А като цена е на нивото на 7600GT http://www.steltcomputers.com/e/product_in...products_id=911 , която я превъзхожда от всякъде. Къде си ги видял тези 60- 100% не знам.

Редактирано от sunico (преглед на промените)

и накрая кой е криф и кой е прав?

Коя е по-добрата 7600ГТ 256МБ ДДР3 или ХД2600Про 256МБ ДДР3 ?

Казвайте, че утре отивам да поръчам някоя!

Абе ... аз живея в заблуда. 7600GT e по-добра от 2600Pro, но АТИ-то е по-добро от 7600GS, но не с 60-100%. А 2600XT беше конкурент на 8600GT, като изостава от 8600GTS (според темата в другия раздел)... А дали 7600GT минава 2600XT ... не знам. Омешах се много, извинете. Но конкретно в тая тема - HD2600Pro e по-добре от 7600GS.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

• Автор

Извинявам се че събуждам старата тема,но искам да попитам още нещо.И тъй като мислех утре да ги взимам,да ви потормозя още малко.Значи аз добре попитах за тези компоненти,но цялата работа е че ми насичат някои игри като К.Макрийн3 и Фифа 2007 за части от секундата,но е много неприятно.Дали има възможност процесора да бави?А пък разполагам с около 180 кинта и или едното,или другото.

Извинявам се пак за не-точно зададения въпрос.

Редактирано от grufekt (преглед на промените)

Според мен,проблемът е не толкова в процесора,колкото малкото Рам и бавната памет на видео картата ти.

• Автор

Благодаря bobsun,одеве го занесах и ще слагам само рама засега.И без това нямат в наличност 7600GT DDR3,пъка и да видим как ще се държи сега.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.