Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за образованието в България.

Featured Replies

И на мен ми се иска да зарежа България. Ит сакс!

Еми да...който има роднини в Атина и е родом от там е тей

иначе образованието е на супер лошо ниво в мамента.

До колкото съм запознат със социалистическата система на обучение

(без униформи и промиващи мозъка глупости за БКП)

е може би една от най-добрите в света,

учебниците са просто написани-лесно разбираеми,

материала е много добре подреден,съобразно с възможностите на човек,

защото съгласете се,че не може от 2-ри клас да започнеш да учиш компютри.

Обаче за езиците съм съгласен-едно дете може по-лесно да научи един език,

просто тези функции при децата все още не са замрели,както става например в 10 клас

така,че с езиците съм съгласен и това е може би едно от малкото неща сложени на мястото си

в образователната ни система,но иначе готвят професорчета и зубърчета и много от

задължителните неща са ненужни и не са се съобразили с едно от най-ценните качества на паметта-да забравя.

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

След 12 клас зарязвам България и образованието ви,много сте зле.

Това не само прозвуча грозно и неуместно, но говори и за твоето ниво на изразяване и мислене:no-no:.

И аз ще уча в чужбина след една година, но не говоря така, защото под заменатела "много сте зле" влизат доста хора, включително и ние.

Образованието ни е прогнило отвсякъде, да. Няма спор за това. По никакъв начин не го защитавам. Но като гръцкото е толкова хубаво, защо не си остана там :P.

Обиколила съм голяма част от Гърция, включително и Атина, имам близки приятели там и нека хората не остават с погрешни впечатления - и там не е цветя и рози.

Ако някой си търси качествено образование, да се ориентира към Скандинавските държави, Англия, Канада и някой университети в САЩ. Разбира се, има и други места, но тези наистина ти отварят вратите към Европа и света.

Добре, че като влязохме в ЕС цените за университетите в Европа паднаха, и сега доста хора могат да си позволят да учат в чужбина. Чак тогава СУ съвсем няма да могат да си запълнят бройките.

П.П: KoKKinoU_FaN, предварително се извинявам ако не съм те разбрала правилно, но по начина по който се изрази, това прозвуча доста грубо.

Това не само прозвуча грозно и неуместно, но говори и за твоето ниво на изразяване и мислене:P.

И аз ще уча в чужбина след една година, но не говоря така, защото под заменатела "много сте зле" влизат доста хора, включително и ние.

Образованието ни е прогнило отвсякъде, да. Няма спор за това. По никакъв начин не го защитавам. Но като гръцкото е толкова хубаво, защо не си остана там :speak:.

Обиколила съм голяма част от Гърция, включително и Атина, имам близки приятели там и нека хората не остават с погрешни впечатления - и там не е цветя и рози.

Ако някой си търси качествено образование, да се ориентира към Скандинавските държави, Англия, Канада и някой университети в САЩ. Разбира се, има и други места, но тези наистина ти отварят вратите към Европа и света.

Добре, че като влязохме в ЕС цените за университетите в Европа паднаха, и сега доста хора могат да си позволят да учат в чужбина. Чак тогава СУ съвсем няма да могат да си запълнят бройките.

П.П: KoKKinoU_FaN, предварително се извинявам ако не съм те разбрала правилно, но по начина по който се изрази, това прозвуча доста грубо.

Повярвай ми-искал съм,но по тамошен закон не мога да се местя последната година и трябва да повтарям 12 клас за да взема диплома. Иначе Атина е много по-мръсен град от София,да това е така.Атина за момента се води за най-мръсната столица в света и много атиняни включително и аз протестираме срещу изсичането на дърветата по атинските улици,но това е съвсем друга тема.А и оценката в дипломата си зависи от подкупа,който ще дадеш за изпитите.Както казах образованието и министъра ви са много зле,хайде кажи ми,че господин Вълчев не е психично болен де.

Редактирано от KoKKinoU_FaN (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.