Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

N73 - Съвети!

Featured Replies

Здравейте. Първо се извинявам ако има по-подробна тема за този модел телефон, но просто в момента трябва да тръгвам за работа, а ми се искаше някой да по компетентен да ми даде някой съвет и утре да си го подобря!

Купих си го снощи - телефона е супер, дизайн, ОС, всичко е перфектно.

Знам, че винаги всичко може да бъде подобрено по начини, които не са описани от производителите и не се смятат за "надеждни".

Пр: Програми има всякакви, но аз познавам хора, които разбират и винаги променят дадена програма, така че тя работи много по добре.

Интересува ме: какъв софтуер ще ми трябва, като за току-що купен телефон от N серията?!

Някакви малки допълнения, джунджорийки, които ускоряват работата на телефона. (Теми и такива работи съм си намерил)

Искам просто телефона да върви без проблеми, ако има примерно начин по-силно да се чува музиката и такива неща.

Интересува ме също, ако мога отнякъде да видя повечко функции на Symbian-а. Разбрах също, че има програма, която изкарва снимките при обаждане по големи - fullscreencall уж е, но в google не можах да я изтегля от никъде.

Извинявам се пак ако съм сгрешил...

P.S. Може ли някой да ми каже откъде се задаваше как да се именува всяка направена снимка? Вчера, като търсих друго го намерих (направено ми е с датата и става: 08032008140~). И също - има ли timer, stopwatch и такива функции и ако има, къде са?! И мога ли да изтрия вградените теми?

Мерси предварително:yanim:

Редактирано от SethCohen (преглед на промените)

Здравейте. Първо се извинявам ако има по-подробна тема за този модел телефон, но просто в момента трябва да тръгвам за работа, а ми се искаше някой да по компетентен да ми даде някой съвет и утре да си го подобря!

Купих си го снощи - телефона е супер, дизайн, ОС, всичко е перфектно.

Знам, че винаги всичко може да бъде подобрено по начини, които не са описани от производителите и не се смятат за "надеждни".

Пр: Програми има всякакви, но аз познавам хора, които разбират и винаги променят дадена програма, така че тя работи много по добре.

Интересува ме: какъв софтуер ще ми трябва, като за току-що купен телефон от N серията?!

Някакви малки допълнения, джунджорийки, които ускоряват работата на телефона. (Теми и такива работи съм си намерил)

Искам просто телефона да върви без проблеми, ако има примерно начин по-силно да се чува музиката и такива неща.

Интересува ме също, ако мога отнякъде да видя повечко функции на Symbian-а. Разбрах също, че има програма, която изкарва снимките при обаждане по големи - fullscreencall уж е, но в google не можах да я изтегля от никъде.

Извинявам се пак ако съм сгрешил...

P.S. Може ли някой да ми каже откъде се задаваше как да се именува всяка направена снимка? Вчера, като търсих друго го намерих (направено ми е с датата и става: 08032008140~). И също - има ли timer, stopwatch и такива функции и ако има, къде са?! И мога ли да изтрия вградените теми?

Мерси предварително:help:

Здрасти, мога да ти помогна само по 2 точки.

За снимка на цял екран използвай тази програма. Ако телефона откаже да я инсталира поради изтекъл сертификат, сертифицирай програмата на този сайт.

А това за имената на снимките се прави като пуснеш камерата и влезеш в настройките. Опцията за смяна на името беше към края на менюто.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.