Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

PC vs Playstation , отностно игрите

Featured Replies

Като се замисля за цената на един PS3 от 1000 и кусур лв. ,какво PC без монитор може да си сглоби човек.И не само можаеш да си цъкаш игрите на на телевизоръти то с перфектна графика , да си гледаш филмите било то в DIVX или HDTV формат но и да използваш всички останали възможности които ти дава един компютър да не ги изброявам колко са. Така че аз поне никога не бих си взел конзола вместо PC.

Като гледам всичко опира до парите.Така е по нашите стандарти да имаш PS3 е скъпичко удоволствие,но все пак е удоволствие.В други страни проблема е решен доста адекватно,за Испания знам че слагат чипове на тройката,в Белгия имам познат,който си взема игри за PS3 под наем за 3 евро на седмица,което ми се струва изгодно.Може и при нас да се измисли вариант,при който тройката да е достъпна. Иначе за хорица като мен,които не могат да си позволят PS3,PS2 е идеално решение.Аз лично предпочитам да играя на конзолата,няма да обяснявам защо.Пък и си заслужава с оглед колко велики игри излизат само за конзоли.Сега например мъжът ми е решил да купува PS3 за да може да изиграе God Of War 3. С две думи- Определено конзола.

Редактирано от natikot (преглед на промените)

• 3 години по-късно...

само 25 % от продажбите на crysis 2 са за PC. Мога да ви кажа че ерата на ПЦ тата за игри отминава аз лично сам пробвал краисиса (2) на моита конзола (пс3) на 70 инчова плазма и мога да ви кажя наистина са вижда яко до колкото пц то един фр има сьс 8гб рам 2 гб видео и беше си дрьпнал няква добавка кьм играта ( краисис 2) и беше я пуснал на МАХ И ПАК НЕ СЕ ВИЖДАШЕ ПО ХУБАВО. До колкото имулаторите (тука беше пуснал някои такьв коментар) можи да има за пс 2 (горе доло бачкащ) да ти подкара някоя игра сьс 30 - 40 кадара.

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.