Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

PC vs Playstation , отностно игрите

Featured Replies

Днес стана спор в даскалото относно къде игрите са по реални и се играят по добре. Според мен, нищо не може да се равнява с компютър, но в даскалото твърдяха обратното. Става дума за PC vs всички конзолни игри (Playstation, XboX, GameCube, GameBoy, XboX 360) Не съм много запознат с тези конзоли, и за това се обръщам към вас, за да може да ми изясните, дали наистина компютърат се нарежда на последно място в сравнение тези конзоли, в което аз лично се съмнявам.

Извинявам се ако темата не е постната в правилния форум, но според мен тук е най-подходящото й място

Редактирано от dzvero007 (преглед на промените)

Абе ... да пробват със Logitech G25 игра с коли на PC. Да пробват и с някой наистина скъп и марков геймпад да играят FPS/ролеваб/спортна игра... и да видят кое е реалистично. Енджините за PC са по-реалистични попринцип, но си зависи и от програмистите.

Редактирано от xactoR (преглед на промените)

Не съм съвсем съгласен... Значи като цяло най-качествено и полезно се пада плейстейшън3... Можеш да гледаш филми. слушаш музика и т.н.... От гледна точка на игрите ще отговоря така: Най-добра графика за игра (според уважаващия себе си сайт www.gametrailers.com за 2007г има играта Assassin's Creed... По време на номинациите играта я нямаше за компютър... Който е играл въпросната игра знае за какво чудо става въпрос... Игра на 2007г. бе избрана Super Mario Galaxy... За Нинтендо вии... Разбираш ли, не е въпроса къде игрите изглеждат по-реалистично... Просто ерата на компютърните игри вече отминава за сметка на конзолите... Като цяло конзолната графика е над нивото на компютърната такава... Поне според мен... И поне в момента... Знам, че много хора ще скочат срещу мен заради тези ми думи, но в момента класирането е от типа PS3=XBOX360>PC>Nintendo Wii... Нинтендото изостава заради чисто и просто детските игри, които се правят за него... Това са нещата в момента...

Днес стана спор в даскалото относно къде игрите са по реални и се играят по добре. Според мен, нищо не може да се равнява с компютър, но в даскалото твърдяха обратното. Става дума за PC vs всички конзолни игри (Playstation, XboX, GameCube, GameBoy, XboX 360) Не съм много запознат с тези конзоли, и за това се обръщам към вас, за да може да ми изясните, дали наистина компютърат се нарежда на последно място в сравнение тези конзоли, в което аз лично се съмнявам.

Извинявам се ако темата не е постната в правилния форум, но според мен тук е най-подходящото й място

Абе ... да пробват със Logitech G25 игра с коли на PC. Да пробват и с някой наистина скъп и марков геймпад да играят FPS/ролеваб/спортна игра... и да видят кое е реалистично. Енджините за PC са по-реалистични попринцип, но си зависи и от програмистите.

да ви кажа, тия от даскалото са прави... вие хубаво сте за компютър, ама я обадете наистина ли играете игрите на максимум детайли? конзолите предлагат по-добра графика, като не трябва да се покриват изисквания, не ти искаш кракове, серийни номера, пачове и тем подобни... мързи ме сега да ви изброявам плюсове и минуси...

да ви кажа, тия от даскалото са прави... вие хубаво сте за компютър, ама я обадете наистина ли играете игрите на максимум детайли? конзолите предлагат по-добра графика, като не трябва да се покриват изисквания, не ти искаш кракове, серийни номера, пачове и тем подобни... мързи ме сега да ви изброявам плюсове и минуси...

Съгласен... На запад масово се купуват конзоли... И да, играя си игрите на макс 1600х1200... Иначе и аз мисля, че конзолите вадят по-добра графика, особено на добър телевизор :)

Компа е по-добър от конзолите защото: -не е нормално да играеш шутър с джойстик -като се замисля и стратегия не става. -не можеш да си направиш мрежа с още 7-31-63+ човека в квартала и да се опукате на любима игра. -трябва да кихнеш на някого да ти унищожи гаранцията на новата конзола за 800 лв за да можеш да си играеш пиратски игри и после идва закона на Мърфи. -забравяш за думичката "мод" -слагаш на щайгата емулатор и си джиткаш конзолните игри. -и много други Казват че писи гейминга умира, но предвид че лайсната между конзолите и щагите като хардуер е доста тънка, по скоро минава в нова ера. Наздраве и искам да си пусна следващата версия на боза на плейстейшън 4.

не е нормално да играеш шутър с джойстик - що пък да не е нормлано?! като се замисля и стратегия не става - верно не става, ама я ми кажи кога ще играете вие няква игра дето се биете 1в1 с аверчетата от квартала на компа? не можеш да си направиш мрежа с още 7-31-63+ човека в квартала и да се опукате на любима игра. - баш 31/63 човека не става, ама... има си едни неща като "приставки" дето се слагат там дет се пъхат джойстиците и можеш да со слагаш допълнително падове трябва да кихнеш на някого да ти унищожи гаранцията на новата конзола за 800 лв за да можеш да си играеш пиратски игри и после идва закона на Мърфи. - кво кат ти унищожава гаранцията? ти кат си купиш комп и кат искаш да му сложиш ново дъно не го ли отваряш пак? забравяш за думичката "мод" - тва не го разбрах... слагаш на щайгата емулатор и си джиткаш конзолните игри. - тук много се лъжеш, мойто момче... обади ми се кат подкараш някоя игра за PLayStation 2или xBox 360 с емулатор... щом си вярваш, че компютъра е по-добър за игри от конзола добре... ама много моля, неинформирани като теб да не бръщолевят глупости... 1. моя чип си беше 120лв (не 800...) 2. няма работещ емулатор за новите конзоли 3. както казах - няма нищо странно в това да играеш пуутър с джойстик 4. кога на компа ще играеш WWE VS RAW 2008. Tekken 5, Mortal Kombat, Need For Speed 5. изживяването е коренно различно, когато играеш на конзола 6. хубаво, играй си на комп щом имаш парите да правиш ъпгрейди през месец

Определено конзолите,защото това е основното им предназначение и много игри излизат само и единствено за конзоли!Емулатори за новите конзоли просто няма!Джойстика е много по-удобен за игра за повечето типове игри,а да не говорим за революционния джойстик на Nintendo Wii ...

Редактирано от bob4o (преглед на промените)

• 2 седмици по-късно...

Сега да ви кажа аз един фактор, който е убягнал на много хора - време.След 4 години конзолите ще са същите а комповете ще ги скъсват откъм хардуер.Игрите ще изглеждат най-яко на компютър, и игрите пак ще ти идват без пари(което е и единствения проблем на компютрите спрямо конзолите).И шутър с мишка е по-добре отколкото с пад, за стратегии да не говорим.Единственият шанс на конзолите те си го и използват много добре не издават голяма част от игрите за ПС именно заради това, че тогава конзолите въобще няма да се продават толкова добре.Вижте предишните конзоли в началото хбох също беше с ебахти и хардуера аз ама сега са си пълни боклуци.Много се тръбеше и се спореше умира ли ПЦ гейминга особенно като излезна некст джена и имаше статии в любимото ми списание последен брой на което се очаква скоро(ще ми липсвате троли) и още тогава си виках, а бе мама му стара вие напред не гледате ли.Всеки времевото му ограничение е 1 година максимум.Ай сиктир с тези простотии.ПЦ гейминга никога няма да умре.Ще има само падения.Когато открият начин да не може една игра да се играе на ПЦ без да е оригинална тогава той ще покаже пълния си потенцял.

не е нормално да играеш шутър с джойстик - що пък да не е нормлано?!

като се замисля и стратегия не става - верно не става, ама я ми кажи кога ще играете вие няква игра дето се биете 1в1 с аверчетата от квартала на компа?

не можеш да си направиш мрежа с още 7-31-63+ човека в квартала и да се опукате на любима игра. - баш 31/63 човека не става, ама... има си едни неща като "приставки" дето се слагат там дет се пъхат джойстиците и можеш да со слагаш допълнително падове

трябва да кихнеш на някого да ти унищожи гаранцията на новата конзола за 800 лв за да можеш да си играеш пиратски игри и после идва закона на Мърфи. - кво кат ти унищожава гаранцията? ти кат си купиш комп и кат искаш да му сложиш ново дъно не го ли отваряш пак?

забравяш за думичката "мод" - тва не го разбрах...

слагаш на щайгата емулатор и си джиткаш конзолните игри. - тук много се лъжеш, мойто момче... обади ми се кат подкараш някоя игра за PLayStation 2или xBox 360 с емулатор...

щом си вярваш, че компютъра е по-добър за игри от конзола добре... ама много моля, неинформирани като теб да не бръщолевят глупости...

1. моя чип си беше 120лв (не 800...)

2. няма работещ емулатор за новите конзоли

3. както казах - няма нищо странно в това да играеш пуутър с джойстик

4. кога на компа ще играеш WWE VS RAW 2008. Tekken 5, Mortal Kombat, Need For Speed

5. изживяването е коренно различно, когато играеш на конзола

6. хубаво, играй си на комп щом имаш парите да правиш ъпгрейди през месец

Много ме кефите като четете между редовете!

Къде съм казал че чипът струва 800 кинта? Ако прочетеш отново ще разбереш че се отнася за конзолата, всъщност PS3 е дори малко повече освен ако не е паднала цената.

За PS2 има емулатори, не спори.

Това за "пуутър с джойстик" няма да го коментирам, който е играл с мишка знае.

От кога NFS не излиза за PC?

Коренно различно е, ама игрите за конзоли не са единствените на тоя свят. И "коренно различно" не означава "по-добро" или "по-лошо". Означава "различно"

Точка 6. от изказването ти е типично за човек който е "неинформиран", за справка чети по нагоре относно неинформираните.

после идва закона на Мърфи. - кво кат ти унищожава гаранцията? ти кат си купиш комп и кат искаш да му сложиш ново дъно не го ли отваряш пак?

Тук отново препратка към "неинформиран". Личи си че не знаеш защо е ценна една гаранция. Виждам че с това изречение

ти кат си купиш комп и кат искаш да му сложиш ново дъно не го ли отваряш пак?

адресираш лично лично мен. Аз си купувам това което искам, а не каквото искат да ми продадат. Частите и поотделно си имат гаранция, думата гаранция не се изчерпва с лепенката на кутията както си мислиш.

Дори и да имаш лепенка може да идеш там от където си купил компа и те да ти поставят новото дъно(ако си достатъчно нахален може да го купиш от другаде и да ги накараш да го сложат и пак да ти лепнат хартийката отзад).

Ако не знаеш какво е МОД на една игра, то тогава за теб е противопоказно да доближаваш компютър. И да не забравяме че ако имаш само конзола и съответно играеш пиратски версии пак трябва да плащаш на някой за тях или да имаш познат с комп да ти ги тегли и записва.

като се замисля и стратегия не става - верно не става, ама я ми кажи кога ще играете вие няква игра дето се биете 1в1 с аверчетата от квартала на компа?

Е кажи тука къде е уловката? Защо 1в1? Мрежа става и няколко компа да се свържат, начини колкото искаш. Демек няма нужда всички да са на една машина!

Поздрави

Редактирано от go6o_kara (преглед на промените)

Да задам и аз един отговор - къде е по комфортно да гледаш филм - на gsm-а(320*240) или на компа (). Може ли да сравняваш качество на тв резолюция макс 560реда с 1280*1024 и нагоре , да не говорим за детайлите и реалистичността ? Успех .

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Много ме кефите като четете между редовете!

Къде съм казал че чипът струва 800 кинта? Ако прочетеш отново ще разбереш че се отнася за конзолата, всъщност PS3 е дори малко повече освен ако не е паднала цената.

За PS2 има емулатори, не спори.

Това за "пуутър с джойстик" няма да го коментирам, който е играл с мишка знае.

От кога NFS не излиза за PC?

Коренно различно е, ама игрите за конзоли не са единствените на тоя свят. И "коренно различно" не означава "по-добро" или "по-лошо". Означава "различно"

Точка 6. от изказването ти е типично за човек който е "неинформиран", за справка чети по нагоре относно неинформираните.

Тук отново препратка към "неинформиран". Личи си че не знаеш защо е ценна една гаранция. Виждам че с това изречение адресираш лично лично мен. Аз си купувам това което искам, а не каквото искат да ми продадат. Частите и поотделно си имат гаранция, думата гаранция не се изчерпва с лепенката на кутията както си мислиш.

Дори и да имаш лепенка може да идеш там от където си купил компа и те да ти поставят новото дъно(ако си достатъчно нахален може да го купиш от другаде и да ги накараш да го сложат и пак да ти лепнат хартийката отзад).

Ако не знаеш какво е МОД на една игра, то тогава за теб е противопоказно да доближаваш компютър. И да не забравяме че ако имаш само конзола и съответно играеш пиратски версии пак трябва да плащаш на някой за тях или да имаш познат с комп да ти ги тегли и записва.

Е кажи тука къде е уловката? Защо 1в1? Мрежа става и няколко компа да се свържат, начини колкото искаш. Демек няма нужда всички да са на една машина!

Поздрави

хубоу, кат подкараш някоя игра за PlayStaion 2 с емулатор ми се обади... за Шуутъра - що да не коментираме? кво му има на пада? ти като ен си играл с джойстик по-добре не се обаждай... а то кой не е играл с мишка, че да не знае? аз поне не ги играя с волян я... а отностно NFS-то - имах в предвид, че няма да го играеш с приятели... също мога да ти кажа, че тая гаранция нищо не струва (от личен опит), както и това, че в мрежа малко кофти се играе... повече от 50% от игрите не могат да се иргаят в мрежа с хамачи, а ме съмнява, че ще си мъкнете комповече у вас и да правите мрежа с кабел... е да, верно, любимият на всикчи неповторим CS може да се играе...мод знам кво е и също така от де мислиш, че отговарям на ламерските ти постове, ако нямам компютър? от комшията ли? а щом мислиш, че съм неинформиран - хубаво! боли ме оная работа... само да те питам - що си я отворил тая тема след като си толкова информиран и сигурен, че компа бие конзолата?

Да задам и аз един отговор - къде е по комфортно да гледаш филм - на gsm-а(320*240) или на компа ().

Може ли да сравняваш качество на тв резолюция макс 560реда с 1280*1024 и нагоре , да не доворим за детайлите и реалистичността ?

Успех .

чакай, бе, къв GSM, кви 5 лева? :wors: тук се говори за PlayStation vs PC

Определено конзолите,защото това е основното им предназначение и много игри излизат само и единствено за конзоли!Емулатори за новите конзоли просто няма!Джойстика е много по-удобен за игра за повечето типове игри,а да не говорим за революционния джойстик на Nintendo Wii ...

ем, въри и им го обяснявай на тях... то все едно да си говориш със радиото...

Сега да ви кажа аз един фактор, който е убягнал на много хора - време.След 4 години конзолите ще са същите а комповете ще ги скъсват откъм хардуер.Игрите ще изглеждат най-яко на компютър, и игрите пак ще ти идват без пари(което е и единствения проблем на компютрите спрямо конзолите).И шутър с мишка е по-добре отколкото с пад, за стратегии да не говорим.Единственият шанс на конзолите те си го и използват много добре не издават голяма част от игрите за ПС именно заради това, че тогава конзолите въобще няма да се продават толкова добре.Вижте предишните конзоли в началото хбох също беше с ебахти и хардуера аз ама сега са си пълни боклуци.Много се тръбеше и се спореше умира ли ПЦ гейминга особенно като излезна некст джена и имаше статии в любимото ми списание последен брой на което се очаква скоро(ще ми липсвате троли) и още тогава си виках, а бе мама му стара вие напред не гледате ли.Всеки времевото му ограничение е 1 година максимум.Ай сиктир с тези простотии.ПЦ гейминга никога няма да умре.Ще има само падения.Когато открият начин да не може една игра да се играе на ПЦ без да е оригинална тогава той ще покаже пълния си потенцял.

да ти кажа, конзолите няма да са същите! то по тая логика и компютрите ще са си същите... игрите ще изглеждат най-яко на конзола(както си е сега). ти сигурно си пак от гилдията на информираните - "игрите ще ти идват без пари"... ем за конзолата ко си мислиш, че е? няма ли игри за xBox или PlayStation из тракерите? за шуутъра съм съгласен - просто му обяснявах, че не е невъзможно да се играе с пад... а за това изказване относно бокса... ми то и твоя комп навремето кат си го купил може да е бил баси и звера, ама след 5 годинки и задника си няма да можеш да обършеш с него... иначе не мисля че PC гейминга ще умре... най-много тук да затъне...

Ами сравни с какви резолюций са конзолите , и тогава пиши .

То само ако направим едно просто сравнение на хардуера в конзолите и този в съвременните компове .

Мисля , няма нужда от коментар .

я ми кажи къде ще е по-добра графиката - на PlayStation 3 и една гигантска плазма или на на компа с монитора, като се има на предвид, че едва ли ще можеш да подкараш играта на макс...

thedemonhunter, я прочети пърия ми пост в тази тема и твоят отговор към него! Аз изказах своето мнение, а ти направо се подигра с него!

Ти си играй на конзолата. Който му е на кеф ще си цъка на компа! Личния ти опит с гаранциите явно трябва да убеди всички останали, включително и производителите че гаранцията е безсмислена. За Хамачи няма да коментирам, има и други програми за тунелиране. Има и он-лайн сървъри.

ламерските ти постове

Ако обичаш! Мери си приказките, ти ако си на чаршията, останалите потребители не сме!

И моля те! Научи се да пишеш правилно и грамотно.

П.п. Топлата вода е открита и Wii контролера се подкарва и на компютър.

Джойстик, геймпад, волан отдавна ги има за компютър.

Не виждам смисъл да отговарям на последващите ти нападки. Сигурен съм че такива ще последват, така че да кажа от сега.

Ах, че сте ми забавни... Въпроса е некоректен... Мога да го развия в две посоки: 1. PC vs CONSOLS на български 2. PC vs CONSOLS в световен мащаб 1. 100% PC... Без да се замислям... 2. 100% конзоли... Пак без да се замислям... И ся ще ви кажа и що - много просто - ФИНАНСИ... Ако мога да си пусна плейстейшън 3 на 40+" плазма и да си пусна ОРИГИНАЛНИТЕ игри и филми бих ги играл и гледал именно на 40+" плазма, а не на 22" (евентуално по-малък) монитор на РС-то... Да ме говорим за GSM, щот въобще не разбрах какво прави в тая тема... ОБАЧЕ, ако съм закован със месечната заплатка от 250лв (а аз съм закован с по-малка) и компа ми е кошницата от подписа (за съжаление той е) за която съм бачкал 4 месеца на две места едновременно пускам си нета от 20лв неограничен достъп и зими баце тея пиратки сичките... Плейстейшъна е по-скъп от компа ми, да не говорим, че игрите са по-скъпи от... де да знам от какво, пък и за Плейстейшън 3 не знам дали има пиратски чипове и подобни глупости.... Разбира се че предпочитам компа... Спора е безсмислен... Всеки се простира според чергата си...

Редактирано от psycho_666 (преглед на промените)

Трябваха ми около 10 години и изхарчени много пари за много конзоли за да разбера, че конзолите са пари на вятъра хвърлени ;) а аз пари за глупости повече не давам сори поотраснах ужким :P

• Автор

Излиза, че компютрите са много по изгодни за игри. Днес един съоченик играеше на PSP, но играеше на слънце и нищо не се виждаше на екрана. Екрана беше напълно черен, и за да различиш играта трябва да си доближиш очите на пръст разстояние от екрана, буквално. Дори и на по-старите GSM-ми екранът е по четлив в слънчево време. И това ми го сравняват с компютър ? Не че при компютрите ефектът не е същия, но все пак. Също така недостатъкът им е, че игрите са скъпи и ако една игра не ти хареса, тъжиш за похарчените пари, докато с компютрите не е така. Ако си по-умен (или по-тарикат), можеш да пробваш голям избор от игри напълно безплатно, и която не ти хареса, я триеш без да оставаш разочарован.

Редактирано от dzvero007 (преглед на промените)

Излиза, че компютрите са много по изгодни за игри. Днес един съоченик играеше на PSP, но играеше на слънце и нищо не се виждаше на екрана. Екрана беше напълно черен, и за да различиш играта трябва да си доближиш очите на пръст разстояние от екрана, буквално. Дори и на по-старите GSM-ми екранът е по четлив в слънчево време. И това ми го сравняват с компютър ? Не че при компютрите ефектът не е същия, но все пак. Също така недостатъкът им е, че игрите са скъпи и ако една игра не ти хареса, тъжиш за похарчените пари, докато с компютрите не е така. Ако си по-умен (или по-тарикат), можеш да пробваш голям избор от игри напълно безплатно, и която не ти хареса, я триеш без да оставаш разочарован.

Една забележка само, погледни в секция Игри на който и да е тракер и си редактирай мнението. Схемата с тарикатлъка работи и с конзолите, все пак софтуерното пиратство не е от вчера... Публикувано изображение . За останалото те подкрепям.

Една забележка само, погледни в секция Игри на който и да е тракер и си редактирай мнението. Схемата с тарикатлъка работи и с конзолите, все пак софтуерното пиратство не е от вчера... Публикувано изображение . За останалото те подкрепям.

Потърси за PS3 , и тогава пиши , или те устройва цената на br дисковете, обикновенните , не с игри ? Публикувано изображение

Редактирано от thejoro (преглед на промените)

Към автора. Чакай малко да се посмея преди да се съвзема.........

Излъгал си се много здраво. Това че нямаш кинти не прави автоматично че конзолите са излишни. Просто са направени за хора с стабилен доход и маниаци на графиката, които не ги интересува дали има Виста или DX10.

Компира се справя в други приложения по-добре, но не и в игри.Е за StarCraft мога да бъда оборен Публикувано изображение

Излиза, че компютрите са много по изгодни за игри. Днес един съоченик играеше на PSP, но играеше на слънце и нищо не се виждаше на екрана.

O да, прав си... И какво стана? Остави ПСП-то и си включи компютъра... Колко са гадни тея от сони че са направили игрална конзола, която да можеш да я изнесеш на слънце... Тц тц тц... Трябваше да направят тулуп като кутията на ПЦ-то да не може да се мръдне...

И от кога ежегодния ъпгрейд на видеокарти, процесори и рам е предимство? Вземай си един плейстейшън или бокс и забравяш за ъпгрейд на видеокартата, драйвери и т.н. Все пак конзолите са направени не по българските стандарти, пък и в една Англия например надали ги бърка особено много, че са дали 30 паунда за някоя игра...

;)

O да, прав си... И какво стана? Остави ПСП-то и си включи компютъра... Колко са гадни тея от сони че са направили игрална конзола, която да можеш да я изнесеш на слънце... Тц тц тц... Трябваше да направят тулуп като кутията на ПЦ-то да не може да се мръдне...

И от кога ежегодния ъпгрейд на видеокарти, процесори и рам е предимство? Вземай си един плейстейшън или бокс и забравяш за ъпгрейд на видеокартата, драйвери и т.н. Все пак конзолите са направени не по българските стандарти, пък и в една Англия например надали ги бърка особено много, че са дали 30 паунда за някоя игра...

:P

Психо, съгласен съм с теб- по-точно за PC, защо компа си е класика да трябват парички за ъбдейти, но какво от това, а бе чувството да хванеш мишката и клавиатурата е друго от колкото джойстик а за манията за свръх графика да децата на 16-18 години, тате вземими конзолка та да се хваля .

Повече клоня към компа от колкото за конзола!!!

Потърси за PS3 , и тогава пиши , или те устройва цената на br дисковете, обикновенните , не с игри ? Публикувано изображение

Не може да имаме всичко, нали се сещаш. Пък и освен дискове, трябва и записвачка... Публикувано изображение . Ама и с ДВД формата беше така навремето ако си спомняш. Какви пари правеха тези които имаха ДВД записвачки, а народа се радваше на ДВД РОМ....

Така,аз се чудя как може човек да сравнява ПС3 с компютър от преди 1-2години?Абсолютна глупост...ПС3 е с 8-ядрен процесор и видео което е по-добро от две 6800 видео карти в сли режим...

http://www.ps3rules.com/ps3-specs.htm

Ето характеристики.Като ще стравнявате ПС3 го сравнете с примнерно Core 2 Quad Q9450 с 3870Х2(плюс 30инчов ЛСД),да видим тогава къде ще вървят игрите по-добре???Единственния плюс на ПС3 е че излиза доста по-евтино от такава конфигурация и има Блурей четец..ама единственния...какво като си пуснеш играта на 50 инчов телевизор,айде не ми говори глупости че един телевизор вади по-добра картина от мониторите...Другият момент,компютъра може да се ъпгрейдва,ПС3 - не(макар че е излишно,но все пак..е опция)..и накрая най-гадния момент...дисковете!!!Ужасно скъпи,вярно е,че конзолата не е скъпа ама ако си купиш 50 игри по 60лв ти му тегли чертата колко ти излиза удоволствието...вярно че има и пиратски(но не всеки може да си ги набави)

Редактирано от pavel.stoykov (преглед на промените)

Mod. Edit:

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

iovi

Редактирано от iovi (преглед на промените)

Архивирана тема

Темата е твърде стара и е архивирана. Не можете да добавяте нови отговори в нея, но винаги можете да публикувате нова тема, в която да продължи дискусията. Регистрирайте се или влезте във вашия профил за да публикувате нова тема.

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.