Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Качествен ли е звукът от автотрансмитер

Featured Replies

Виждам че идват на мода трансмитерите за кола... тикат се в запалката (в тях е тикната флаш памет или мп3-4 плеър) - от там черпят енергия, а изпращат радио сигнал на определена честота и чрез радиото се прихваща... Но въпроса ми е дали се чува добре, бас и всички ефекти..

Редактирано от stanley56 (преглед на промените)

Ммм чува се като радио и така(отношение сигнал/шум не повече от 60dB както пише по дебелите книги и трудно се постига на практка)... А и ако е с FM модулатор влошава приемането на радиата. Аз не го харесвам никак тоя вариант.

Супер зле. И аз си мислех, че ще ми върши работа за ипода. Викам си, 8 ГБ. музика и съм #1. Пълна глупост. По-добре вземи си направи 10 свестни диска с добро качество на песните и не се занимавай с глупости!

• 2 седмици по-късно...
или ако СД-то в колата има карта памет или УСБ 10x

Ами ако няма !? Ако в колата има само радио трансмитера е всепак някаво решение макар че то и да не е с толкова качествен зук!

Това е решението: ЦЪК

Ползвах точно такава на белкин преди да си купя цд-то и звукът наистина е много добър. Струва 25 лв. в техно****** Единствения недостатък е че тея кабели пречат малко, ама можеш да го скатаеш плеъра някаде (примерно в жабката).

• Автор

И аз имам такава касета, но нещо взе да трака и много ме дразни... Наистина се чуваше добре с нея :)

И аз съм ползвал касети-адаптери вярно силен звук но каналите се смесват .Смисъл стереото не е съвсем вярно.При трансмитерите го има също този проблем.Въпрки че пише че са стерео често се оказва че са моно.Тест за това как да разбереш- пускаш само единия канал на плеара и ако се чува от двете колони ,не е читав.При варианта с трансмитъра както и касета звука е нефилтриран-смисъл каквото пуснеш от плеара това влиза с всички корекции на баси и тн.Отделно и устройството което поема сигнала си го обработва според нуждите ти.Можеш да направиш от примерно МЕГА БАС/плеар/и МЕГА БАС /авторадио/ как да кажа СЕПЕР МЕГА БАС biggrin.gif /двойно увеличаване/ и става доста тътен.Добрия вариант ест. е линейния вход.Препоръчвам трансмитери с цифров контрол на честотата.

Бягай далече от тези трансмитер. А ако имаш желание мога да ти подаря моя, но си поемаш транспортните разходи. cool.gif

И аз имам такава касета, но нещо взе да трака и много ме дразни... Наистина се чуваше добре с нея :)

Изкормия и ще спре да трака - в смисъл да я разглобиш и вътре има няколко зъбни колелета който тракат - трябва да махнеш само ролката от лявата страна на касетата и..... спира да трака!

Моята е Холандска уж по скъпа и по качествена но ... си тракаше още от купуването и, но ... вече не трака :ph34r:

Изкормия и ще спре да трака - в смисъл да я разглобиш и вътре има няколко зъбни колелета който тракат - трябва да махнеш само ролката от лявата страна на касетата и..... спира да трака!

Моята е Холандска уж по скъпа и по качествена но ... си тракаше още от купуването и, но ... вече не трака ;)

някой плеари имат системи които отчитат въртенето на ролката,и ако се махне може да не работи.Смисъл касетофона да си мисли че няма касета...

някой плеари имат системи които отчитат въртенето на ролката,и ако се махне може да не работи.Смисъл касетофона да си мисли че няма касета...

Ами проверкат е виша форма на доверие !Изкормваш касетата пъхаш в касетофона и ще стане ясно дали ще работи, при мен си бачка ...

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.