Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Черен списък на интернет доставчиците

Featured Replies

Тази идея за този пост ми дойде докато разглеждах черните списък на фирмите в дир.бг. Заради това сметнах за интересно да направа и такава тема и тук в калдата

Споделете вашите мнения за интернет доставчиците който ползва или е ползвал???

Аз съм доволен от моя интернет доставчик Надежда.нет има много аварии но за сметка на това за този период който не сам имал интернет ми се приспадат за следващия месец като пари.

С уважение:SCORPIO

Редактирано от SCORPIO (преглед на промените)

Аз пък бях адски недоволен от "Надежда нет" и при първата възможност ги смених.Отчайващо лошо обслужване и поддръжка-чакаш по 1-2 дена да дойдат при авария.........

Повече от година съм клиент на БГМрежа. В началото бях много доволен и всичко беше ОК, но последните месеци е отчайваща трагедия - завали дъжд и нета спре, гръмне и нета спре, грее слънце и нета спре cool.gif Последния месец не съм имал нет около 1/4 от времето.

Преди вдигаха телефоните и обръщаха внимание на клиентите, а сега е по-лесно да се свържеш с Пентагона отколкото със съпорта им.

Жалко, че не мога да пусна линк към форума им, защото го скриха(добра фирмена политика) и се вижда само от потребителите на фирмата, но ще ви кажа, че не съм срещал форум в който основните теми да са оплаквания от услугата и проблеми с интернета.

Скоро ще си сменям адреса и разбрах, че ще трябва да си платя нова инсталационна такса в размер на 40 лв - писах на управителя и отговорът беше, че нямало значение, че съм стар клиент - таксата си била такса и толкова...

Ще карам още около месец, докато се преместя и им казвам сбогом, но ще кажа на всеки, който смята да се връзва към тях да не го прави ако има възможност да избере друг доставчик

Повече от година съм клиент на БГМрежа. В началото бях много доволен и всичко беше ОК, но последните месеци е отчайваща трагедия - завали дъжд и нета спре, гръмне и нета спре, грее слънце и нета спре cool.gif Последния месец не съм имал нет около 1/4 от времето.

Преди вдигаха телефоните и обръщаха внимание на клиентите, а сега е по-лесно да се свържеш с Пентагона отколкото със съпорта им.

Жалко, че не мога да пусна линк към форума им, защото го скриха(добра фирмена политика) и се вижда само от потребителите на фирмата, но ще ви кажа, че не съм срещал форум в който основните теми да са оплаквания от услугата и проблеми с интернета.

Скоро ще си сменям адреса и разбрах, че ще трябва да си платя нова инсталационна  такса в размер на 40 лв - писах на управителя и отговорът беше, че нямало значение, че съм стар клиент - таксата си била такса и толкова...

Ще карам още около месец, докато се преместя и им казвам сбогом, но ще кажа на всеки, който смята да се връзва към тях да не го прави ако има възможност да избере друг доставчик

<{POST_SNAPBACK}>

И аз така,бягайте далече от Бгмрежа.Те са измамници.

• Автор

И аз така,бягайте далече от Бгмрежа.Те са измамници.

<{POST_SNAPBACK}>

Те винаги са били и винаги ще бъдат. И още един доставчик който не струва ХОМЕЛАН и това е много голяма боза

Редактирано от SCORPIO (преглед на промените)

Аз сега съм на ТВ САТ НЕТ и съм доволен има много работи вътре всичко каквото ти трябва обаче им е много малка скорост 60 кб/с локален трафик. :)

Има един друг доставчик Живко които скороста му е супер обаче има ацки малко работи. :)

Редактирано от vipo (преглед на промените)

От варненския пиър и от тези мрежи, които знам, най-гаден е МНЕТ така неречения орална любов laugh.gif

1. Бавна локална и външна скорост

2. Много пари малко MB

Пресен пример от Бгмрежа: След 6 дена(????) реване по телефона че нямам нет или е много лош и губи пакети решиха най-накрая да проверят.Дойдоха,видяха че не е от мен,разходиха се по няколко суича и откриха проблемния който проявяваше своеволие и го смениха.Това за 6 дена мои мъки и сигурно над 20 разговора с телефона на доверието(телефона на съпорта).

• Автор

БГмрежа ако говорим това е напълно нормално. Преди 3 месеца работех за тях и нямаше такъв случей сичко се оправяше на момента максимом закаснението беше от 1 ден ама сега в фирмата са само търисти който нямам и престава за какво става дума. Заради това е така. Просто в момента останаха 2 момчета който разбират. Но се радвам, че се махнахот там. Аз лично съм сменявал захранващ кабел в 23 часа а по принцип работното ми време беше до 19 часа. Мой съвет махайте се от там ще стават още по лоши нещата.

Недейте да се връзвате към ФАСТ.БГ; ИНТЕРКРАФТ; ОТЕЛНЕТ И ЛАНМАНИЯ всичките изброени са БГмрежа под общото наименование (ФОРКРАФТ ООД)

Ще получите един и същи услуги даже и едни и същи ще дойдат да ви вържат.

Даже и да същия слуич ще сте.

С уважение: SCORPIO

БГмрежа ако говорим това е напълно нормално. Преди 3 месеца работех за тях и нямаше такъв случей сичко се оправяше на момента максимом закаснението беше от 1 ден ама сега в фирмата са само търисти който нямам и престава за какво става дума. Заради това е така. Просто в момента останаха 2 момчета който разбират. Но се радвам, че се махнахот там. Аз лично съм сменявал захранващ кабел в 23 часа а по принцип работното ми време беше до 19 часа. Мой съвет махайте се от там ще стават още по лоши нещата.

Недейте да се връзвате към ФАСТ.БГ; ИНТЕРКРАФТ; ОТЕЛНЕТ И ЛАНМАНИЯ всичките изброени са БГмрежа под общото наименование (ФОРКРАФТ ООД)

Ще получите един и същи услуги даже и едни и същи ще дойдат да ви вържат.

Даже и да същия слуич ще сте.

<{POST_SNAPBACK}>

Tbyte?

• Автор

по горе написаните фирми са заедно това са дъщерни под наименования Други няма към тях.

С уважение:SCORPIO

За мен БТК е фирмата с предлаган интернет и дооооооста кофти условия, която влиза в списъка.

Най-тъпиите нет провайдери са БТК и Б-консулт/Надежда/.

БТК, защото и е малък мейл-сървъра, и не можеш кротко и културно да изпратиш мейл на повече от 30 адреса.При констатиране на проблема,не поемат никаква вина, камо ли да предприемат нещо, а твърдят , че останалите доставчици не спазват анти-спам защитата, след като допускат изпращането на мейл на 120 адреса - хахахаха.

Б-консулт, защото след няколко техни п рофилактични посещения в рамките на една седмица бяхме обрани. sad.gif

И второ за тях, когато пиянската им компанийка реши да играе в мрежа, спират достъпа на другите до сървъра им-kochinka.net :)

От варненския пиър и от тези мрежи, които знам, най-гаден е МНЕТ така неречения орална любов laugh.gif

1. Бавна локална и външна скорост

2. Много пари малко MB

<{POST_SNAPBACK}>

Освен МНет и ВарнаПейдж влизат в този списък,като мошеници №1! :) Но поне разбраха какво е истински скандал(не един път) cool.gif

Към бургазлии - ако някой може да посочи доставчик, който да не е за черен списък, моля да пише.

А иначе за списъка - DigiCom, Unacs, CityLAN, ComNet (с известни проблясъци на оправяне, може да се поставят и в сивия списък) и т.н.

:bye:

Много полезно четиво. Та за София : Откакто разбрах за БМК и се свързах с тях си въведох нова мерна единица : "1 утре". Плащаш педварително и ти казват дата, на която ще дойдат да те включат. Датата идва, ти седиш и чакаш, ама няма никой. И се почва: Звъниш и питаш какво става, а те отговарят: "Много сме натоварени днес. Ще дойдем утре". Не зная колко време трае това "утре", защото след като загубих почти половината си отпуска на шестия ден ми писна и отидох да си взема обратно парите. Но из квартала се носят слухове за период между три седмици и месец и половина. По същата причина не мога да кажа какво е качеството на предлаганата от тях услуга. Сега ползвам услугите на Мегалан. Нямат инсталационна такса, идват да те включат по-бързо от "Бърза помощ" и имат 24 часови дежурни. Връзката м е много бърза и качествена, реагират веднага на сигнали, а без интернет съм оставала само 1 път - и то защото имаше голяма буря,но техниците им работиха цяла нощ и го пуснаха възможно най-бързо. Та това е от мен.

Сега ползвам услугите на Мегалан. Нямат инсталационна такса, идват да те включат по-бързо от "Бърза помощ" и имат 24 часови дежурни. Връзката м е много бърза и качествена, реагират веднага на сигнали, а без интернет съм оставала само 1 път - и то защото имаше голяма буря,но техниците им работиха цяла нощ и го пуснаха възможно най-бързо. Та това е от мен.

<{POST_SNAPBACK}>

Мисля, че това трябваше да го впишеш в "Кой е вашият интернет доставчик";)

Едвали има общо с черния списък.

pent Първата тема веднага след тази/отдолу нея/ е именно такава. Модератора може да мести тема която си пуснал, а не мнението ти:wors:

Редактирано от Romantichkata (преглед на промените)

Моето съобщение не е за черен списък, но мисля че пак ще е полезно!

Незнам дали има такава тема ако има, моля модератора да ми премести отговора!

Аз от половин година съм клиент на PowerNet, и съм доста доволен! Преди това съм ползвал какви ли не... но сега с тия пичове съм доволен!

Плащам си към 30лв на месец, но интернета ми е перфектен, и външния и БГ.

Препоръчвам ги!

Скоро ще си сменям адреса и разбрах, че ще трябва да си платя нова инсталационна  такса в размер на 40 лв - писах на управителя и отговорът беше, че нямало значение, че съм стар клиент - таксата си била такса и толкова...

<{POST_SNAPBACK}>

Така си е. От 1 год. съм им клиент и от много доволен вече съм много бесен от качеството на услугите им. Просто сякаш не са същите. А за смяната на адреса и новата инсталационна такса, Stone, влез в нашия форум на БГМрежа и виж моя пост в една от последните теми - нещо от рода на "Техническа подръжка и как чакам 3-та седмица" беше. Там съм с username Bjorn. Но не знам дали БГМрежа са наистина толкова зле в сравнение с другите доставчици, така като гледам мненията, излиза, че са много малко свестните...

• Автор

Така си е. От 1 год. съм им клиент и от много доволен вече съм много бесен от качеството на услугите им. Просто сякаш не са същите. А за смяната на адреса и новата инсталационна такса, Stone, влез в нашия форум на БГМрежа и виж моя пост в една от последните теми - нещо от рода на "Техническа подръжка и как чакам 3-та седмица" беше. Там съм с username Bjorn. Но не знам дали БГМрежа са наистина толкова зле в сравнение с другите доставчици, така като гледам мненията, излиза, че са много малко свестните...

<{POST_SNAPBACK}>

в какъв смисал по свесни ли ??? Аз не бих казал това за мен те са много по смотани много добре им знам и най-малките подробности за тях. който го интересуват подробности за БГМРЕЖА и другите под маименования на тази фирма да пише на ICQ:307860167 потребител Diverssant

С уважение:SORPIO

в какъв смисал по свесни ли ??? Аз не бих казал това за мен те са много по смотани много добре им знам и най-малките подробности за тях. който го интересуват подробности за БГМРЕЖА и другите под маименования на тази фирма да пише на ICQ:307860167 потребител Diverssant

С уважение:SORPIO

<{POST_SNAPBACK}>

Сигурно е така, все пак си видял повече неща, които аз едва ли знам. Знам само, че аз нямам големи изисквания към нета, освен едно - да ми се осигури сравнително стабилна връзка за времето, през което не съм на работа. А последните 3 месеца от БГМрежа яко се дънят и вината не е само в майката природа. И ми писна да се прибирам, да включа компа и да установя, че нямам нет. После да звъня на съпорта и да ми се обяснява, че се работи по трасето, имало проблем. И да си чакам така 2-3 дена, докато го оправят тоя проблем. Сега от 3 дена имам нет и се радвам, разбираш ли. При следващата ми смяна на квартирата се ориентирам към друг доставчик. Сега седя с тях заради инсталационната такса. Хитро от тяхна страна, осъзнават психологическия ефект на тая такса, казваш си - е дадох ги тия пари, няма да се отказвам сега. А много ме издразни, че при пренасянето ми в новото жилище имаше вече вкаран кабел към тях, т.е. не са правили нищо допълнително, но пак си платих за инсталация, нищо, че на стария ми адрес бях техен клиент. И на всичкото отгоре, като ме включиха, нямах нет 3 дни, през които нон стоп звънях някой да дойде да оправи бакиите, защото се оказа, че кабелът е свързан калпаво. Така че не си мисли, че ги оправдавам нещо. Но помня, че на стария ми адрес нещата бяха доста добре, което само ми говори, че сега издишат. Това е.

• Автор
Сигурно е така, все пак си видял повече неща, които аз едва ли знам. Знам само, че аз нямам големи изисквания към нета, освен едно - да ми се осигури сравнително стабилна връзка за времето, през което не съм на работа. А последните 3 месеца от БГМрежа яко се дънят и вината не е само в майката природа. И ми писна да се прибирам, да включа компа и да установя, че нямам нет. После да звъня на съпорта и да ми се обяснява, че се работи по трасето, имало проблем. И да си чакам така 2-3 дена, докато го оправят тоя проблем. Сега от 3 дена имам нет и се радвам, разбираш ли. При следващата ми смяна на квартирата се ориентирам към друг доставчик. Сега седя с тях заради инсталационната такса. Хитро от тяхна страна, осъзнават психологическия ефект на тая такса, казваш си - е дадох ги тия пари, няма да се отказвам сега. А много ме издразни, че при пренасянето ми в новото жилище имаше вече вкаран кабел към тях, т.е. не са правили нищо допълнително, но пак си платих за инсталация, нищо, че на стария ми адрес бях техен клиент. И на всичкото отгоре, като ме включиха, нямах нет 3 дни, през които нон стоп звънях някой да дойде да оправи бакиите, защото се оказа, че кабелът е свързан калпаво. Така че не си мисли, че ги оправдавам нещо. Но помня, че на стария ми адрес нещата бяха доста добре, което само ми говори, че сега издишат. Това е.

<{POST_SNAPBACK}>

те започнаха да издишат от момента от който си трагнахме по голямата част който подържахме тази мрежа по точко тези който седяхме до 12 часа вечерта да сменяваме прецакани кабели и то само аз и още едно момче. Ние бяхме бълъците в тази фирма. И на сичкото отгоре не ми и платиха и парите който си бях заработил. Но аз на шефа ми който беше просто щом не иска да ми даде парите да си кипи лекарства и свещи знам, че грубо звучи но става на въпрос за 900 лв. Съветвам всички който искат да се връзват към тях ХОРА НЕДЕЙТЕ.

Има райони в който няма проблем но клиентите от Оборище; Гео Милев; Слатина; Борово; Емил Марков; Стрелбище; Дружба и др. до като бях там не миожахме да направин нещата да върват като хората а сега незнам как работат.

Ами преди доста време бях към StudentLan (това е името на WorkGroup-a, реалното беше "Стандарт" или Престиж) в Ст. Град в София. Няма такива калъфи. Месец и нещо нямаше интернет, а те се правеха че работят. От тогава съм на Megalan и съм адски доволен. Както каза и друг съпорта им е доста добър. Имат много техници и проблемите се решават за минути. Рядко може да се чуе лоша дума за тях.

Аз съм в Борово и често ми идва да метна компа от 19-ия етаж.Страшно са некадърни тия Бгмрежовци.Някои от съпорта са толкова неадекватни че направо се чудя откъде ги намират такива тъпи парчета.Разраснаха се по кварталите и качеството спадна още повече.Всеки ден звъня,като телефонист съм станал.Sсorpio щом е бил съпорт ме знае че рева нон стоп.

Аз сега съм на ТВ САТ НЕТ и съм доволен има много работи вътре всичко каквото ти трябва обаче им е много малка скорост 60 кб/с локален трафик. :yanim:

Има един друг доставчик Живко които скороста му е супер обаче има ацки малко работи. :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Напротив, аз съм на Живко или както е по-правилно - assenovgrad.net и съм много доволна. В сървара има всичко, особено сега, след като има програмата DC ++, защото там качват най-новите филми и музика, докато при Тв Сат се качват чак след седмици. А за скоростта си прав - локалната стига до 300 кб/с, външната е някъде 60 кб/с, но пък не ти трябва много, защото всичко, което искаш, го намираш в локалния biggrin.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.