Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Черен списък на интернет доставчиците

Featured Replies

Мисля, че това трябваше да го впишеш в "Кой е вашият интернет доставчик":)

Едвали има общо с черния списък.

pent Първата тема веднага след тази/отдолу нея/ е именно такава. Модератора може да мести тема която си пуснал, а не мнението ти:)

<{POST_SNAPBACK}>

Е добре де. Права си. Не съм я видяла. А и се отплеснах малко,признавам си. Но първата част е точно за тук. Ще си издърпам ухото веднага. Ако трябва да я преместят, добре. :):clap::wors:

• 2 седмици по-късно...

За Бургас според мен класацията се оглавява от Unacs.Нета спира през 2-3 дена и обикновено след толкова го възстановяват.Поне при мен е така,особено този месец.Малко да прекъсне тока и нета изчезва.Не знам какъв суич са сложили,но ми скъсаха нервите.

• 2 седмици по-късно...

Ако във Велико Търново искате доставчик, при който няма да имате интернет во век и веков , но ще се плаща задължително то вашият избор е Atco Networks... просто няма толкова некадърници събрани на едно място !

Към бургазлии - ако някой може да посочи доставчик, който да не е за черен списък, моля да пише.

А иначе за списъка - DigiCom, Unacs, CityLAN, ComNet (с известни проблясъци на оправяне, може да се поставят и в сивия списък) и т.н.

:bye:

<{POST_SNAPBACK}>

Няма да те поправям в никакъв случай Градски ама как ще пропуснеш най ГОЛЯМАТА БОЗА "Inter Media Group - IMG"?

Ама то може и въобще да не си ги чувал де.С прякор "Костенурка ООД"-са,а девизът им е -"10 дена Net в месеца си е искуство"

Ебати маниаците Честно.Ако имах малко повече свободно временце бих ги сменил но съм претиснат от задълженията към работа и нямам време. :angry:sad.gif

За Бургас според мен класацията се оглавява от Unacs.Нета спира през 2-3 дена и обикновено след толкова го възстановяват.Поне при мен е така,особено този месец.Малко да прекъсне тока и нета изчезва.Не знам какъв суич са сложили,но ми скъсаха нервите.

<{POST_SNAPBACK}>

На тебе поне ти идва нета Маняк.А тук - ПЛАЩАШ И...

спира тока после няма нет;

вали дъжд пак нямаш нет;

пече си ама техниците работели,усъвуршенсвали мрежата(20 дена в месеца)-пак нямаш нет;

InterMediaGroup - Бургас --> Дайте ни пари - Не си търсете нета!!!

Някой Бургазлия смее ли да обсъжда FTP-to(вече през DC++ разбира се но пак си е същото) на InterMediaGroup???

Не говорим за ретро(стари музики и филми колто ти душа иска,песни също.)

Ако някой от членовете на фирмата чете това:

-Еми хайде бе хора.Направете нещо де.МОЛЯ ВИ,АМА МНОГО ВИ МОЛЯ!!!

Приберете кабелите под земята,обновете FTP-то,спрете да олабвате връзката така.

За вас си е,не само за нас.Вижте си реномете . . . :bye: cool.gif

Редактирано от capnemo (преглед на промените)

• 3 седмици по-късно...

Biotronika в Стрелбище са много зле. Връзката е нестабилна , а и нямат никакво отношение към клиента.

Здравейте, аз съм абонат на Balli.bg. от около 1 годин. В началото всичко беше наред, но през последните месеци е ходене по мъките. Звъниш по телефона, диагностицират от разстояние - Lan картата ти не работи. Звъниш втори път по телефона - нова диагноза, утре ще ти изгори картата, намали я на 10Mbs. Звъниш трети път по телефона - преинсталирай си Windows. Звъниш четвърти път - компютърът ти е забил. Звъниш пети път по телефона - Вие няма ли да си смените картата, не виждате ли,че е изгоряла(картата ми е вградена на дъното и компютърът работи). На шестият ден пристига "Специалист" с лаптоп от младините на Джон Атанасов и иззненадано установява, че причината не е в нашият компютър. Нета идва за около 2 часа, след това звъниш седми път и ти отговарят"Откраднат е разклонител от покрива но блока". От понеделник стъпките се повтарят от 1-7. Успех на всички нови абонати на Balli. bg.

А какво да кажа аз като от година и половина ми обещават че ше ми пуснат и-нет. Неискам да обидя никой, но просто Orbitel са едни доста несериозни хора. А ако трябва да съм по хаплив ............. това си е циганска работа тяхното. Молиш им се на колене да ти вземат парите, а те неги вземат :) .

Аз сега съм на ТВ САТ НЕТ и съм доволен има много работи вътре всичко каквото ти трябва обаче им е много малка скорост 60 кб/с локален трафик. :yanim:

Има един друг доставчик Живко които скороста му е супер обаче има ацки малко работи. :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

ти си от асеновград нали ? :yanim:

Ясни ми са там доставчиците не струват и толкова :nono:

Айде и аз да добавя един. Ако сте в Костинброд не ви го препоръчвам......

KBROD.NET!!! sad.gif

Хайде и аз да изтипосам един - BOMANET. Безнадежден случай. Бяхме към тях на служебния нет. Маса пари, качество ниско. Моя позната, на която и сглобих компа се върза на тях. Първо и гръмнаха интегрираната мрежова платка. Сложих и хубава - 3COM. Голям сеир. Настроих всичко - интернет няма. Вземам компа пускам го в служебната мрежа, давам му адрес от локалната мрежа - веднага се върза, влезе си в интернет. Връщам го обратно - слагам настройките на въпросния доставчик - интернет няма. Докато не изкючих проверките на картата за качество на данните, интернет не се появи. Показателно за състоянието на линията им. Изгориха и тази карта. Сменяли суич и не знам какво са правили, но картата цъфнала.

Направо са ми взели здравето.

Добре, че се махнахме от тях.

:yanim:

Аз съм в Борово и често ми идва да метна компа от 19-ия етаж.Страшно са некадърни тия Бгмрежовци.Някои от съпорта са толкова неадекватни че направо се чудя откъде ги намират такива тъпи парчета.Разраснаха се по кварталите и качеството спадна още повече.Всеки ден звъня,като телефонист съм станал.Sсorpio щом е бил съпорт ме знае че рева нон стоп.

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съм в Борово. Бях на една фирма, спокойно съседе, тия БГМрежа не ги знам какъв им е съпорта, ама има едни още по-големи образи. СириусБГ се казват, е те такива пичове не сте виждали. 2ма правят цялата мрежа, взимат нет от CISBG и ни го продават, ама скороста от CISBG до наща мрежа е паднала поне 5 пъти, като включим факта, че поддръжката е скапана и като опраска една буря, нета спира, показателно е защо е такава скоростта. Добре че ги смених, съветвам всички които са в Борово, не се връзвайте към БГмрежа, СириусБГ и АмНет. Сега съм при друг доставчик и съм страшно доволен, все пак голямата фирма си е голяма фирма.

• 2 години по-късно...

За всички от София.

НЕ СЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ КЪМ СПИДИНЕТ! А ЗА ТЕЗИ ,КОИТО СА ЗАВАРЕНИ КЛИЕНТИ НА ПОГЪЛНАТИ ОТ СПИДИНЕТ МРЕЖИ - ОТКАЗВАЙТЕ СЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!

За всички от София.

НЕ СЕ ВКЛЮЧВАЙТЕ КЪМ СПИДИНЕТ! А ЗА ТЕЗИ ,КОИТО СА ЗАВАРЕНИ КЛИЕНТИ НА ПОГЪЛНАТИ ОТ СПИДИНЕТ МРЕЖИ - ОТКАЗВАЙТЕ СЕ ДОКАТО Е ВРЕМЕ!

Подкрепям! Бях от вторите, но се отказах.

Нямаше нужда целия пост да е с главни букви.

Редактирано от Melmak ® (преглед на промените)

Петранет /Petranet/ - www.petrichnet.com (За гр. Петрич). 19 дни без интернет, 11 със.

15-32 КБ/с за 30 лв. Напоследък да ги повишили леко, но това не ти е гарантирано и е г/у пак толко.

Лоша поддръжка, при повереда бави 15-20 дни, повреди при всеки дъжд гърми суич.

Логват ти трафика и ти знаят всички пароли, на мене ми влязоха в пощата.

Дават ти ип адреса/домашния адрес и името на всеки който им се обади и пита за IP адреса ти.

Всеки ден са у вас без причина само да видят как въври линията до другите потребители.

Вкарват ти вируси в компютъра (троянци) и като отвърнеш на удара ти режат кабела.

Upload скоростта е от 1-3 КБ/с.

* Много други неща пропускам за тяхна сигурност.

Редактирано от mrsmithster (преглед на промените)

те започнаха да издишат от момента от който си трагнахме по голямата част който подържахме тази мрежа по точко тези който седяхме до 12 часа вечерта да сменяваме прецакани кабели и то само аз и още едно момче. Ние бяхме бълъците в тази фирма. И на сичкото отгоре не ми и платиха и парите който си бях заработил. Но аз на шефа ми който беше просто щом не иска да ми даде парите да си кипи лекарства и свещи знам, че грубо звучи но става на въпрос за 900 лв. Съветвам всички който искат да се връзват към тях ХОРА НЕДЕЙТЕ.

Има райони в който няма проблем но клиентите от Оборище; Гео Милев; Слатина; Борово; Емил Марков; Стрелбище; Дружба и др. до като бях там не миожахме да направин нещата да върват като хората а сега незнам как работат.

С уважение: SCORPIO

Хубава тема си подхванал, но ЗА БОГА ЧОВЕЧЕ, КУПИ СИ БУКВАР!!!

Ами искам да добавя не интернет доставчик в листата а нещо лобопитно.Почти всички "мушеници" както ги наричате

имат свързани съраври към BG мрежата UniBG която 3 пъти и тафираха database и в момента я чака гибел нищо че има над 20 хил . потребители !!! Рано или късно на мошениците с мошеници не искам да правя реклама иначе бих писал и кои са сърварите...

Ами искам да добавя не интернет доставчик в листата а нещо лобопитно.Почти всички "мушеници" както ги наричате

имат свързани съраври към BG мрежата UniBG която 3 пъти и тафираха database и в момента я чака гибел нищо че има над 20 хил . потребители !!! Рано или късно на мошениците с мошеници не искам да правя реклама иначе бих писал и кои са сърварите...

Айде и ти сега, почитател на стилът на писане тип "мирката", вземи си прочети какво написа и го разтълкувай.

Какво UniBG, какви database тафираха???

Ах тииии мушеник с мушеник.

Айде и ти сега, почитател на стилът на писане тип "мирката", вземи си прочети какво написа и го разтълкувай.

Какво UniBG, какви database тафираха???

Ах тииии мушеник с мушеник.

Сега искаш да ми кажеш че ти нямаш Db-то ли ?

Непознавам такъв човек ... просто е изумително че и най-големия ламер използва програмата "John the Ripper" и се прави на хакерски разбивач на пароли biggrin.gif А всъщото време не е хакер а кракер ;D

• 1 година по-късно...

Това е жалбата ми до КЗП.Искрено се надявам да ги спрат вече тези.Пишете и вие.Само така ще се справим с тези които изкарват пари на наш гръб.

Здравейте,

Редовен абонат съм на интернет доставчика BG МРЕЖА, и най редовно си плащам услугата.Лошото е ,че аз си плащам пълната такса ,а получавам половин услуга.Постояно има проблеми с тяхната мрежа и нямам интеренет.Имал съм случаи когато съм нямал интернет и 20-25 дена.Но върхът на всичко беше след като се прибрах в София след новогодишните празници.В къщи установих ,че нямам интернет.Звънах на дежурните им телефони и от там ми казаха ,че от 18.12.2009 съм изключен защото не сам си платил.Отидох на 03.01.2009 г.до Дежурния им офис на ул.У.Гладстон 29 ет.1 ап.1 и си заплатих такса за 1 месец за което ми беше издадена надлежно квитанция за платена такса.Какво беше учудването ми, когато правейки справка в интернет разбрах,че ще имам интернет само до 15.01.2010г.Звънах отново на дежурните им телефони и от там ми обясниха ,че колкото и да ми е страно си плащам и ВРЕМЕТО ОТ 18.12.2009 ДО 03.01.2010. ИЛИ КОГАТО НЕ СЪМ ПОЛЗВАЛ УСЛУГАТА ИМ и съм бил изключен от мрежата им.Това вече нямам думи как да го нарека.Моля за вашето съдействие.Това вече е подигравка с потребителите на този интернет доставчик.Изпращам Ви и един линк където има мнения на много потребители на този доставчик и май нито едно добро;http://www.bnap.org/f/comments.php?DiscussionID=644&amp;amp;page=1#Item_0.

С пожелания за успешна Нова година

М.Мендев

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.