Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво мислите за честата смяна?

Featured Replies

Защо да е гъзария,съвсем нормално е да си купиш телефон или нещо друго ,което те кефи и сменявш колата на всеки пет години с чисто нова,а не да караме тия бараки на по десет и отгоре, ненормално е ,че малко хора могат да си го позволят, то и затова сигурно се изражда в снобизъм.

Става въпрос, че някои хора немогат да си позволят честата смяна. За разлика от тях обаче има и хора, за които парите са определящ фактор за личността им. Имай си пари, ама нужно ли е да парадираш с тях ? Доста често честата смяна е свързана точно с такова парадиране. За съжаление живеем в материален свят, където явно парите са по- важни от самия им притежател.

Защо да е гъзария,съвсем нормално е да си купиш телефон или нещо друго ,което те кефи и сменявш колата на всеки пет години с чисто нова,а не да караме тия бараки на по десет и отгоре, ненормално е ,че малко хора могат да си го позволят, то и затова сигурно се изражда в снобизъм.

Абсолютно съм съгласен с vivilon и ostavime. Какво му е ненормалното на това да сменяш като можеш? Нима смисълът на тоя живот не е в това да си с любимите хора, да ходиш за където мечтаеш и да имаш каквото искаш? Ако за вас смисълът не е в това, тогава повечето хора сме едни "гъзари". Аз си карам десет годишната таратайка, основно до работа и обичайните вечерни заведения, търся любимия човек и на средно 10 месеца си продавам телефона, за да си купя нов(поне от някаде трябва да дърпам напред, няма как :clap: ). Еми я чакайте малко, то и дрехи си вземам на 4-5 месеца при положение, че старите са що годе в добро състояние, биричка си пийвам, на кино ходя, по барчета вися... Общо взето все глупави неща правя и затова съм на това дередже. Ако всички хора бяха като вас още щяхме да сме с лопатите, а не с багери, нали вършат същата работа. Друг пример да дам, марковия алкохол. Кой не е пил "хубавите" български водки, джинове, уискита и др.? Кой не го е цепила главата ужасно на другия ден? А защо вече не пиете от тях, а си давате парите за "маркови"(или хайде за да не обидя някого, който не обича да ги нарича така, защото звучи прекалено гъзарско) питиета? Пийте си хубавите български произведения, за вечерта вършат същата работа, защо трябва да се набутвате. Това беше за хората, които си мислят че съм гАзар. Без лоши чувства, все пак това е просто моето мнение и в крайна сметка може да не съм разбрал вашето.

Сега по сериозно. RefreshMe, батка, просто сме такива каквито сме. Колкото хора, толкова мнения. Забелязъл съм (както и не само аз, но нали трябва да се изтъкна поне в моето мнение), че това е по-присъщо за нас, младите. Явно с годините приоритетите се променят, така че давай да харчим за глупости докато можем, освен ако не планираш да ставаш милионер и да пестиш и инвестираш разумно.

И като за финал, както каза vivilon, ненормалното е в държавата ни за което ние сме най-виновни.

E за това ще има много озонови дупки-то от такива вещомани като вас се задръсти планетата бе

:clap:

Не може да диша вече

Случайно да й помагате по някакъв начин - например да си разделяте отпадъците

Или само консумирате и хвърляте

angry.gif

Защо според вас защо хората си сменят често телефоните, колите и т.н. Аз примерно съм карал над година с един телефон, докато някои познати не могат да изкарат и 2 месеца и го сменят. Според вас на какво се дължи тази честа смяна или по-точно това бързо омръзване? Къде е проблема? Наблюденията ми сочат, че това бързо омръзване се премества и в социалните контакти и така индивида не може да "изкара" дълго с един партньор. Но сега повече искам да чуя мнения за вещите, това за индивидите е друга тема.

Благодаря!

Еми човек всеки различно, на мен също ми омръзна моя телефон от 2 години съм с него, но какво да правя нямам пари да го сменя ! а други хора които са фраш(пълни) с пари нещо станели на телефона дирекно го продават и копуват нов, това го знам защото имам 1 приятел който е доста богат и е същия .. същия начин е и с колите .. това е моето мнение

вижте кво не можем да живееме в държавата на промитите мозъци ,страната на чудесата и да искаме да сме добре ей така

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.