Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

клок на Athlon64 x2 4400+

Featured Replies

MSI K9N V2 Athlon x2 4400+

клокнах го до 5200+ държи за сега, всичко това стана след упдеит на биоса

но сле упдета излезе един проблем показва температура на CPU то 22 С и не мога да направа

тест за стабилност. Незнам колко е реалната температура.

Говори ми... Gigabyte M51GM-S2G, след малкото клок ми показа температура 17 градуса на процесора и температури 1 и 7 на ядрата... И аз така и не разбрах каква им е реалната температура... Теста за стабилност - дето казваме у нашия край - напръчи го с една яка игра и глей ко прай... (трябва да отбележа че ударението в думата "напръчи" е на буквата "а")... И така направих и аз... И разбира се кат пипнах радиатора на процесора (след краша на машината) ми се зави свят... 17 градуса, ма може би беше по-близо до 71... Забрави за евереста... Не знам дали CPUZ и т.н. помощни програми не показват температурата... Пробвай с тях...

Ами всъщност не знам... След като ми се рестна компа започнах да търся опции в биос за повишаване на напрежението с евентуалната мисъл че се е рестартирал от това... После пипнах радиатора (след като видях колко ми е бедно дъното за клок) и кат се опарих извадих батерията... Пробва ли със CPUZ?

Кажи със какво го охлаждаш.Моя процесор е Атлон 4000+ и го докарах на 5600+ но съм със AC Freezer 64Pro и няква готина паста.Бях стигнал с него 3гхз на 1.45в показваше ми че максималната температура е 44 градуса.Сега е на 2.8гхз и температурата е 25 градуса.Пробвай да пуснеш един ортос. cool.gif

Кажи със какво го охлаждаш.Моя процесор е Атлон 4000+ и го докарах на 5600+ но съм със AC Freezer 64Pro и няква готина паста.Бях стигнал с него 3гхз на 1.45в показваше ми че максималната температура е 44 градуса.Сега е на 2.8гхз и температурата е 25 градуса.Пробвай да пуснеш един ортос. cool.gif

Максимална температура 44 градуса при натоварен на макс НЕ може да е въобще (явно толкоз си тествал)... на всичко отгоре и при 1.45 волта... нещо се бъркаш

Точно при 20 градуса стайна температура след 3 часа тест на ортос си дига не повече от 44 градуса.Даже до 3000мхз го докарах но след 2 часа тест за стабилност има провал.Взимам си един Chieftec 550W и пак ще го пробвам.Все пак съм с готин охладител и 2 перки по 120мм.

• Автор

в биоса казва: на CPU тo 22С

на чипсета 30С

ама не вярвам чесно да кажа иначе имам два фана да искарват, тръба на фана на процесра и малък на чипсета фана на cpu to е box-a варти с 3125 об/мин

вижте тези температури показва евереста

Mod. Edit:

2.6 Не се толерира практиката на flood – публикуване на едно и също нещо многократно, както и публикуването на голям брой мнения от един потребител едно след друго. За добавяне на информация към предишен пост има бутон "Редактирай" на всеки ваш пост.

iovi

temp.bmp

Редактирано от iovi (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.