Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Безстрашен вдига 380 км/ч с кола на магистрала

Featured Replies

Здравейте, много искам да споделя с вас един клип, който намерих във Youtube. В него един безстрашен японец вдига над 380 км/ч на магистрала с кола. Колата е Nissan Skyline тунингована на 950 к.с.

Много искам да знам, какво мислите вие за този клип, защото едни казват, че е в забързан кадър, здруги казват, че е истински и скороста около 400 км/ч. За мен няма съмнение, клипът е истински.

Клипът: http://www.youtube.com/watch?v=FsNulEYQutI

(Почва след 15-тата секунда)

Редактирано от needsleep (преглед на промените)

• Отговори 81
  • Прегледи 18,7k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Здравейте, много искам да споделя с вас един клип, който намерих във Youtube. В него един безстрашен японец вдига над 380 км/ч на магистрала с кола. Колата е Nissan Skyline тунингована на 950 к.с.

Много искам да знам, какво мислите вие за този клип, защото едни казват, че е в забързан кадър, здруги казват, че е истински и скороста около 400 км/ч. За мен няма съмнение, клипът е истински.

Ами дори и да е забързан, такива убийци са за затвора.

Ей това мисля.

Ако не му пука за неговия живот, да върви на някое солено езеро да се убива.

• Автор
Ами дори и да е забързан, такива убийци са за затвора.

Ей това мисля.

Ако не му пука за неговия живот, да върви на някое солено езеро да се убива.

Всичко опира до адреналин. Това, че човекът обича скоростите, а ти явно не, не значи, че трябва да го нападаш. Аз също обичам скоростите, но настръхвам само като го гледам, и не искам да си представям, ако бях в колата.

Всичко упира до адреналин. Това, че човекът обича скоростите, а ти явно не, не значи, че трябва да го нападаме.

Не упира а опира.

Теб ако те отнесе някой на пешеходната пътека (да не се случва никому) и се оправдае, че обича скористите какво ще кажеш ?

Като обича скоростите да става състезател.

На око ли прецени скоростта - 380 км/ч или??

• Автор
На око ли прецени скоростта - 380 км/ч или??

Не, някои хора са по-информирани от мен и теб.

silviufx: I calculated the speed this way: i found the highway on GoogleEarth and then I calculated the time it took him to travel from the tower you can see at 0:54 to the bridge. From my calculations he would be traveling with a medium speed betwen those 2 objects of 380km/h+"

Addicted2TheTube: Wrong. If by 'Medium' you're refering to the 'average' (or 'mean') speed between those 2 objects, he's top speed would have had to have been OVER 410km/h"

ydox : somebody knows what the distance between the street lamps is?

if you took 50 meters, he would had a speed of ~400kmh. oO

starfreestyler: It's 380km/h which is around 230 maybe 240mph. It's not Smokey Nagata either. His name is Gregg Manderinn from GReddy. It's a 920HP R33 GTR. Want all the footage? Get JDM Option volume 7"

Manuel7002: he got more than 380km/h (237 mph!!) i see in another video

starfreestyler: This guy is doing 380km/h at full by the end which is why"

Е, още ли се съмняваш, GFreeman ?

Аз съм от скоро шофьор и ми беше любопитно колко ще вдигне колата на баща ми(Audi A4). Качих се на Варненската магистрала, но след като вдигна 160-170 ме хвана страх, сигурен съм, че може и повече да вдигне..... просто ме хвана страх и намалих до към 130-140. И според мен ограниченията на скоростта са уместни.. но както казах от месец карам :)

Не го зная този, който е карал със скорост два пъти повече от тази с която карах аз как се е чувствал, но и не искам да зная!

Редактирано от Phonomania (преглед на промените)

Някой откачалник е написал коментар(последния за момента), че дори е по-бързо от 380 км. в час. Склонен съм да му вярвам.

Аз съм сконен да се возя до него:P

Една мечта за сега още неипълнима

А може би и да карам.

Ако си сам и както каза някой си в някое солено езеро дето няма кой да убиеш ако ще и със светлинна скорост да кара все тая,ама да си пробва колата на магистралата....

Е де бе де, все едно всички спазвате ограниченията? Естествено, че постъпката е безразсъдна и глупава.

Много сте прозорливи, няма що.

Е де бе де, все едно всички спазвате ограниченията? Естествено, че постъпката е безразсъдна и глупава.

Много сте прозорливи, няма що.

Май така стана,че всички се правим на ангели и колко внимателни трябва да сме а всъщност никой не си и ги помисля тея работи...Малко е нереално тва 380 ама ...

Редактирано от mantodeus (преглед на промените)

Много си наивен, вземи се наспи като за начало.

Те във Ф1 с всичките му авангардии не могат да постигнат тази скорст , та тоя с някакъв си нисан ще ги вдигне.

Не вярвам да се е движел с 380км/ч.Малко са "машините на 4 колела" които могат да се задържат на пътя с такава скорост.Дори болидите на Ф1 имат проблеми с такива скорости.А относно коментарите за Гугъл Ъртттттт,няма такава идиотомия.

Склонен съм да повярвам. Това чудо тунинга е направо магия. Който не вярва нека гледа филма за поставяне на рекорди за скорост с тунинговани автомобили на пистата Нардо, постнах го тук в този раздел.

А що се отнася до скоростта във Формула едно: болидите развиват тази скорост без проблеми. Вероятно доста от вас знаят, че рекордът за скорост принадлежи на Хуан-Пабло Монтоя - 372 км/ч, но е неофициален. Не знам колко е официалния. Чел съм, че при специален опит с цел достигане на максимална скорост болид на Хонда е достигнал 415 км/ч, но това е неофициален рекорд.

• Автор
Те във Ф1 с всичките му авангардии не могат да постигнат тази скорст , та тоя с някакъв си нисан ще ги вдигне.

Ти не можеш да си представиш за какъв Nissan Skyline става дума !

не възможно!

380 да 400 не

кола за колко $ километража каде е?

няма такова нещо

поне не в този клип!

гледайте http://vbox7.com/play:b4564b28

после сами преценете дали е тази скорост,

но имайте предвид че извънградско скоростта не се усеща толкова

• 2 месеца по-късно...

Точно и аз това щях да кажа.. че има коли които вдигат тази скорост .. и наистина е възможно .. все пак Бугати Вейрон е около 1000 конски сили доколкото знам двигателя е 8000 кубиков ... така че всичко е възможно

Официалната регистрирана най-висока скорост е регистрирана с Порше 917 - 417 Км/ч на пистата Льо Ман преди доста години

Добре де Брабус(мерцедес) и Фолксваген туарег В10 са все машини надхвърлящи 310Км/ч и германците си ги карат по техните магистрали без ограничение...всичко опира до качествата на пътя - това не са градски коли(като видя какви зверове предлагат във автокъща СитиКар...),а са за 3 и 4 лентови магистрали и за писти,ама там предполагам не е същото.

И мен ме съмнява скоростта

Като знам какво е със 170 км/ч :huh:

Клипа е истински

В коментарите казват,че тази скорост

може да се развие от влак-стрела

Някой знае ли с каква скорост се движат?

• Автор

Няма друг толкова безстрашен да вдигне тази скорост на магистрала. Между другото, този клип е станал доста известен и коментиран в интернет.

Има качено цяло DVD в YouTube, а това е само 1 минута откъс от това DVD. Ако искате да видите човекът и колата отблизо, пишете ми за да ви дам линк.

П.П.: Кликнете ТУК за по-добро качество на клипа.

• Автор
330 км/ч и то в тунел:

Две коли се съзтезават в тунел с 330 км/ч: http://youtube.com/watch?v=2XTDabyDqY8

Добре че не съм му била по пътя

Слава Тебе Господи!

И да ме пазиш от такива камикадзета

;)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.