Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Защо не мога да се регистрирам в Avanta и в Zamunda?

Featured Replies

Помощ!!! Ако има такава тема да ми простите, но просто ми е спешно и така... Начи като си запиша данните (имейла ми е валиден) и дам на бутончето за регване ми пише, че не съм квалифицирана да стана член на това място?!? Моля помагайте... Публикувано изображение:);)

Редактирано от viktorela1 (преглед на промените)

за замунда преди имаше нещо ,че нямало места за нови потребители пп:един съвет може да пробваш да се регистрираш рано сутрин към 5ч. аз така се регистрирах

• Автор

Аз съм пробвала и в 3 през ноща, но не лимита ми е проблема. А когато би трябвало да мога да се регна ми дава онова с квалификацията!!!!

Редактирано от viktorela1 (преглед на промените)

Помощ!!! Ако има такава тема да ми простите, но просто ми е спешно и така... Начи като си запиша данните (имейла ми е валиден) и дам на бутончето за регване ми пише, че не съм квалифицирана да стана член на това място?!? Моля помагайте... Публикувано изображение:whist::)

В zamunda има лимит , ако искаш мога да ти дам регистрацията ми да ползваш докато си намериш своя , с обещанието че няма да пипаш нишо ;)

В zamunda има лимит , ако искаш мога да ти дам регистрацията ми да ползваш докато си намериш своя , с обещанието че няма да пипаш нишо :whist:

viktorela1 каза, че не лимита е проблема, научи се да четеш. Аха, дай ми паролите си отвсякъде, обещавам, че няма да пипам "нишо" по акаунта ти.

• Автор

Ми то и в аванта има лимит! А аз за замунда си ползвам чуждичка регистрация! Ама за аванта... Мн искам там да се регна! Е... Някой знае ли от какво е...?

• Автор

Защо не отговаряте??? Това ми е много важно!!!

я дай адреса на тази "аванта', че го чувам за пръв път...

локален торент-тракер в плевенската лан-мрежа на "Оптиспринт" :P

не си попълваш правилно данните,най вероятно не отбелязваш години

При попълването на данните за регистрация накрая трябва да поставиш отметка във всичките квадратчета,които са свързани с различни съгласия и че си запознат с условията и накрая отмяташ и квадратчето за регистрация !

• Автор

Не знам какво стана, но успях да се регна!!!! Публикувано изображениеПубликувано изображение Мерси все пак!!!

• 4 седмици по-късно...

Според мен пробвай да си направиш mail във www.hotmail.com или www.yahoo.com саитове които домейна им е com.Аз така регистрирах много приятели. Публикувано изображение

Попълваш всички данни и слагаш всички отметки. Може и кукитата да почистиш преди това. Така зададен въпроса не предполага точно решение.

В замунда-та също си имат лимит за потребители :) Ако улучиш чистката им-тогава може да се регистрираш :)

• 11 месеца по-късно...

скоро пак ще има аванта :headphones:

Аз ще съм и кодер и ще я взема от DEX :lock:

Засега съм пуснал пробно един малък btit :P

http://10.26.21.4

И как мислиш че ще достъпнем това ИП?

скоро пак ще има аванта :)

Аз ще съм и кодер и ще я взема от DEX :)

Засега съм пуснал пробно един малък btit ;)

http://10.26.21.4

Дай си публичното IP, с това ще те достъпват само от локалната ти мрежа.
  • 1 година по-късно...

за замунда преди имаше нещо ,че нямало места за нови потребители

пп:един съвет може да пробваш да се регистрираш рано сутрин към 5ч. аз така се регистрирах

Как се регистрира като лимитът на регнатите е достигнат? И какво значение има, че е 5 часа?

Николов , да ти направи впечатление че поста на coolmeen написан на 23 април 2008 в 15:06 ?

Николов , да ти направи впечатление че поста на coolmeen написан на 23 април 2008 в 15:06 ?

Не, сега видях, и какво?

ами минали са повече от две години " умнико " , мислиш ли че потребителя не е разбрал !??!

ами минали са повече от две години " умнико " , мислиш ли че потребителя не е разбрал !??!

Аз не го казвам с ирония, просто питам, защото искам и аз да се регна, за да знам, кога имам най-голям шанс.

Аз не го казвам с ирония, просто питам, защото искам и аз да се регна, за да знам, кога имам най-голям шанс.

Като проверявате переодически, ще дойде време, когато и Вие ще се регнете. А кога ще е то, едва ли може някой да каже точно.

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.