Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Проблем след опит за инсталация на Windows Media Player 11

Featured Replies

Здравейте! Предварително се извинявам, ако подобна тема е била обсъждана някъде, но съм за кратко време при родителите си и искам да им поуправя компа до колкото мога. Та проблемът, до колкото разбрах е следния: Баща ми си теглил и гледал някакакви клипчета от VBOX или не знам точно от къде, но едно от тях му съобщило че трябва да си инсталира някоя си програма (тоест Media Player 11), за да може да го гледа. Той без да знае за какво точно става дума я тегли от интернет и се опитва да я инсталира. При самото стартиране на програмата(видях в последствие) се изисква windows-а да се validate. Той предполагам е натиснал бутона "validate" и от там логично тръгват проблемите. Нито един плеър не може да подкара филми, клипове и т.н. Пробвах да махна Media Player-a, опитах се да преинсталирам някой плеър, само кодеците още не съм разбутвала, но предполагам че не би помогнало. Единственото което ми идва на ум вече е да преинсталирам, но никак не ми се иска, защото от доста време играем една игра и съответно ще трябва да се почва от начало при евентуална преинсталация. Спомням си че имаше нещо с връщане на компютъра към по-задна дата, когато е работел нормално, но представа си нямам как се правеше, а и не зная дали би помогнало.

Мого моля, ако някой зане как да ми помогне, да го направи, че иначе пак ще се наложи да прилагам принципа на българина - руши и всичко от начало :) !

P.S. С Windows XP SP2 съм.

• Автор

Не, проблема се появява само при опит да пусна някой филм. Crystal Player-a, например ми изписва съобщение за грешка, Media Player Clasic въобще пък не тръгва и все такива подобни проблеми с който и да е от плеърите. Просто не мога да подкарам какъвто и да е филм, без значение с кой плеър се опитвам да го направя.

Възстановяването става с All programs -> accessoaries -> system tools -> system restore

Проблем само с филмите ли имаш? Не ми се е случвало да ми се появява съобщение, че трябва да си инсталирам wmp11 (а от vbox е абсурдно, там всички клипчета са flash и нямат нужда от wmp). Провери за всеки случай за вируси, че малко ме съмнява цялата история.

Инсталирай едни нови кодеци, ако проблема е само с филмите.

Пробвай да инсталираш на ново wmp (свали от zamunda версия, която не се нуждае от валидация)

Редактирано от the_X_files (преглед на промените)

• Автор
Възстановяването става с All programs -> accessoaries -> system tools -> system restore

Проблем само с филмите ли имаш? Не ми се е случвало да ми се появява съобщение, че трябва да си инсталирам wmp11 (а от vbox е абсурдно, там всички клипчета са flash и нямат нужда от wmp). Провери за всеки случай за вируси, че малко ме съмнява цялата история.

Инсталирай едни нови кодеци, ако проблема е само с филмите.

Пробвай да инсталираш на ново wmp (свали от zamunda версия, която не се нуждае от валидация)

Относно инсталацията на wmp11 не съм сигурна, че е било точно така, просто това е което разбрах от преразказа на баща ми. Между другото може и от вирус да е, защото представа си нямам къде точно се е ровил, но ще видим де :) Много благодаря за съветите, ще пробвам и да видим дали ще се справя. И да проблемите ми, за сега, са само с филмите.

Редактирано от plam4eto83 (преглед на промените)

1-во изтегли последната версия на плеъра оттук:

http://www.kaldata.com/comments.php?id=190...t=windows+media

2-ро (Виж си Л.С.)!

3.Накрая стартирай VALIDATE и продължави с инсталацията на WMP 11.Избери опцията:

Express Settings (recommended)

wmp_1.jpg

4.Деинсталирай наличните кодеци от Control Panel-a => Add or Remove Programs (ако решиш да качваш новата версия K-lite ще те попита дали да премахне първо старата версия, но все пак...), почисти регистрите примерно с CCLEANER и сложи нова версия на K-lite с профил (playback only или playback only without player)

69519681jq2.jpg

След това отвари папката: (или в която там си инсталирала програмата)

Например: C:\Program Files\K-Lite Codec Pack\Tools

и стартирай

CodecTweakTool

и сложи отметка пред FIXES категорията и кликни на NEXT и изтрий като те попита с YES всички намерени повредени остатъци от различните кодеци и филтри:

36257628sc7.jpg

Редактирано от B-boy[StyLe] (преглед на промените)

• Автор

Много благодаря! :down::rolleyes::P След като последвах съветите на B-boy[styLe] сега всичко е наред cool.gif Благодаря още веднъж!

• 3 седмици по-късно...
Много благодаря! :wors::yanim::) След като последвах съветите на B-boy[styLe] сега всичко е наред cool.gif Благодаря още веднъж!

Бихте ли ми помогнали и на мен? Точка 2....? sad.gif

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.