Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Когато игря игри компютъра ми се рестартира.

Featured Replies

В случея играя warcraft3 и компа изведнъж се рестартира, мисля, че е от видео картата защото само нея съм сменял.

Имам и integrated видео карта, но не знам дали с нея ще се рестартира,пък и не ми си иска да преинсталирам НОВАТА видео карта. Да уточня: Рестартира се всеки път когато играя,а преди никога не е ставало така с Старата.

ПС. Картата ми е Sapphire Radeon HD 3450 512MB DDR2

Редактирано от Alexxx888 (преглед на промените)

• Автор

Значи като отворя центъра и мога да вида само Гпу Темпратурата пише,че е 60 градуса

Също така искам да добавя,че като изключа Хибер Трейтинга процесора не загрява, а като е включен дори една 24мб игра го загрява.

Ток не стига за машината ти. Нека позная - захранването ти най-вероятно е с гордите 400W, но марка JNC, Codegen ,Delux или подобен боклук който заедно с кутията струва 40лв?

• Автор

Първото което е,че компютъра не е от българия.Второ сега ще ти кажа колко вата ми е

Колко вата ще ми трябват за да я ударжи

Така когато сам в нета или уина не ама влеза ли в някоя игра просто баце грее цялата стая.

Също така варти се бавно когато не сам в игри и не се чува мноо е тих и тва ме кефи.

Хипро и по надолу пише Hp Hipro-D3057F3R

300W

60 градуса ми се струва доста. вълти ли се вента?

60° за графичен процесор са нищи. В повечето случаи вентилаторът на графичната карта е програмиран така, че да завърта на 100% чак при 100°. При 60° върти на 25-30%.

По темата: освен варианта на Lyudmil бих проверил също:

-изключена ли е вградената графична карта през биоса;

-коректно ли са инсталирани драйвърите;

-каква ти е била старата карта (ако не е вградената) и изчистил ли си драйвърите както трябва?

Бих премерил и напреженията (с мултицет, не с Everest), ако разликата по отделните линии е повече от 5%, помисли за ново захранване.

• Автор

Значи още от началото сам я изключил Вградената от биоса и също така се наложи да преинсталирам компа, и чак когато го реинсталнах инсталирах новата карта.

Също така да знаете картата ми няма вентилатор.

Също така искам да питам,ако взема платка хибрит (ДДР 2 и ДДР 3 заедно). И сложа 1гб ДДР2 и ДДР3, а процесора поддържа ДДР3 дали видео картата ще тръгне???

Е мерси много за помоща в сряда като поръчам рам и захранване сичко ще тръгне, до тогава ще мина на Вградената

Значи още от началото сам я изключил Вградената от биоса и също така се наложи да преинсталирам компа, и чак когато го реинсталнах инсталирах новата карта.

Също така да знаете картата ми няма вентилатор.

Също така искам да питам,ако взема платка хибрит (ДДР 2 и ДДР 3 заедно). И сложа 1гб ДДР2 и ДДР3, а процесора поддържа ДДР3 дали видео картата ще тръгне???

Остава тогава само да си провериш захранването: достатъчно мощно ли е и как са напреженията.

Също така искам да питам,ако взема платка хибрит (ДДР 2 и ДДР 3 заедно). И сложа 1гб ДДР2 и ДДР3,

Само да се вметна . Нали не смяташ да поставяш едновременно ДДР2 и ДДР3 на дъното ;) ?

• Автор

ДА ама не. Смених си на integrated картата и пак същото

хмм имам съмнение,че е от Windows Media Center,защото когато преинсталирах компютъра на приятеля ми, ставаше почти същото, само, че там като пуснех игра (която и да е) и веднага се рестартираше.Дали не е Windows a???

Общо взето в 90% от случаите, причината за "проблемите" в дадена машина се крие в задклавиатурното устройство. Айде сега напиши цялата конфигурация тук и кажи какво си правил(или не си) за да отстраниш проблема.

Аз не разбрах процесора на какви градуси работи. Видеото вероятно е silent и бързо ще вдига градуси ако няма добър въздушен поток. Какви вентилатори имаш по кутията?

Редактирано от peterstamov (преглед на промените)

Още преди около 6 мнения трябваше да си дадеш пълно описание на конфигурацията,защото 300W ми се струват несигурни,макарче аз да съм с 350W.

Значи аз съм с Athlon X2 4000+2100mhz@2200 и стана 4200+(65W ;65nm Brisbane core-дето греят по малко и горят по малко)BOX;2x1GB ram ddr2;250GB hard 16mb buf;7025 nv интегрирано ядро което е на 525 mhz. и заради него допълнително грее чипсета.Общата температура на сичко не надвишава 32 градуса.Ти си с 300W и при тва с отделно видео и е твърде вероятно да нямаш достатъчно умен ток. :rap: Колкото до вграденото видео ,веднага като си ъпграйтнеш пЦ-то с отделна видео карта автоматично се спира вграденото.Само при някакви нови чипсети дето претстояха да излизат или са излезнали скоро има тази опция да работят заедно вграденото и слотовото.

Редактирано от TOFO_FORD_GT (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.