Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Сърцето на жена...

Featured Replies

http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTIO...FSET=5&PERIOD=0

Най-хубавото е, че всеки може да го тълкува по своему

Редактирано от arti (преглед на промените)

:):):yanim:

Браво снимката е много интересна, заинтригуваща и може да се погледне по хиляди начини ... много е смислена харесва ми laugh.gif

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

Това е нещо невероятно,наистина има много смисъл и можеш да го тълкуваш както намериш за добре.

Ето защо харесвам такова изкуство! :)

Невероятна интерпретация!Мисля си че сърцето на всеки човек изглежда така само дето при мъжете снимките са заменени със женски образи :)

От доста време не съм попадала на нещо,толкова идейно,хубаво и смислено.

Мисля си че сърцето на всеки човек изглежда така само дето при мъжете снимките са заменени със женски образи ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Не при всички :)

Идеята е много добре и много на място, но защо пък само жените да имат счупени неща в сърцата си. (май много почнах да умувам и ще ми се смеете)

Идеята е много добре и много на място, но защо пък само жените да имат счупени неща в сърцата си. (май много почнах да умувам и ще ми се смеете)

<{POST_SNAPBACK}>

не са само жените разбира се... всеки може да бъде наранен

снимката е страхотна наистина! браво arti ;)

• Автор

<{POST_SNAPBACK}>

Е, все пак това е една от целите - да ни накара да умуваме ;)

Просто творецът е жена и тя представя нейната гледна точка, нейното сърце, можеше да попиташ и защо само жените да имат мъжки образи в сърцето си, както DarkLight отбеляза ;)

Единственото, което не ми хареса в началото бе, че няма образи и на нещо друго, което жената може да таи в сърцето си. Но след това приех, че фотографията представя сърцето само откъм романтичната му страна, представя любовта - буди в мен подобна асоциация с много листове, разпръснати върху бюро - някои обикновени, груби, други лъскави, напарфюмирани, изписани напълно или наполовина или останали само с няколко думи за начало, с красив или с разкривен почерк, някои на преден план, други смачкани и захвърлени, а някъде в далечината се вижда и купчинката с още съвсем чисти, бели, неначенати листове.

• 2 години по-късно...

Наистина невероятно и уникално... Браво!

• 2 седмици по-късно...

Добра снимка ако е снимка де а не монтаж. Снощи разглеждах наградените сайтове на компютърното пространство'2007, едно попадение, леко близко до темата - цък

И два от сайтовете ми направиха силно впечатление - този, авторът му е жена, скоро не бях виждал подобна приказка.

Страхотен е и този сайт - цък.

• 5 месеца по-късно...
Добра снимка ако е снимка де а не монтаж. Снощи разглеждах наградените сайтове на компютърното пространство'2007, едно попадение, леко близко до темата - цък

И два от сайтовете ми направиха силно впечатление - този, авторът му е жена, скоро не бях виждал подобна приказка.

Страхотен е и този сайт - цък.

много ми хареса този сайт...наитина впечатлява и оставя в тебе усещането на приветливост

• 4 седмици по-късно...

Ехааа, аз чак сега видях снимката, но наистина е малко казано страхотна. Кара те да се замислиш...

Най-готина е Баба Яга

:)

Баба Яга е за деца :)

А иначе.. жената с меча е страхотна... И сайтовете са добри, но какво общо имат с темата...

Снимката е страхотна! Наистина те кара да се позамислиш малко! Но не мисля, че се отнася само за женското сърце! И жените сте способни да разбиете мъжкото сърце, само че там е разликата че го правите с повече финес cool.gif пък и мъжете се опитваме да не го показваме! пффф май и аз много почнах да мисля biggrin.gif

Редактирано от driver_sl (преглед на промените)

Баба Яга е за деца :)

Мда-аз съм си дете в Душата

Не видях снимка с брюнетка-затова Баба Яга ми хареса повече

Аман от блондинки

biggrin.gif

http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTIO...=5&PERIOD=0

Тъжно е! sad.gif

Много тъжно, сигурно защото се чувствам точно така!

• 2 седмици по-късно...

На мен колажът не ми повлия. Може би, защото съм виждал идеята преди или поради друга причина.

По-добре късно отколкото никога да ви покажа и мъжкото сърце:

vorfaxheart4ap6.jpg

http://photo-forum.net/index.php?APP_ACTIO...=5&PERIOD=0

Е, все пак това е една от целите - да ни накара да умуваме :wors:

Просто творецът е жена и тя представя нейната гледна точка, нейното сърце, можеше да попиташ и защо само жените да имат мъжки образи в сърцето си, както DarkLight отбеляза :P

Единственото, което не ми хареса в началото бе, че няма образи и на нещо друго, което жената може да таи в сърцето си. Но след това приех, че фотографията представя сърцето само откъм романтичната му страна, представя любовта - буди в мен подобна асоциация с много листове, разпръснати върху бюро - някои обикновени, груби, други лъскави, напарфюмирани, изписани напълно или наполовина или останали само с няколко думи за начало, с красив или с разкривен почерк, някои на преден план, други смачкани и захвърлени, а някъде в далечината се вижда и купчинката с още съвсем чисти, бели, неначенати листове.

На мен колажът не ми повлия. Може би, защото съм виждал идеята преди или поради друга причина.

По-добре късно отколкото никога да ви покажа и мъжкото сърце:

http://img137.imageshack.us/img137/8835/vorfaxheart4ap6.jpg

И двете ми харесват, изключително. Първата е по-притаена мъка и има в себе си носталгична нотка. Спомени свързани с определени лица оставили копнеж и мечти - едни реализирани, а други разбити. В другата болката е по-силно изявена. Тя почти цялата е окървавена, сякаш следкато е извадила собственоръчно сърцето му после е потъркала тялото си с него като с гъба избърсваща потта. Може би препочитам втората, по-експресивна е за мен.

Редактирано от yvsot (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.