Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

GIGABYTE P35-DS3 vs.GIGABYTE P35-DS3L

Featured Replies

Въпроса ми е следния:заслужава ли си да се дадат 20 лв повече за GIGABYTE P35-DS3?за клок коя от 2-те е по-добра и защо?!

Въпроса ми е следния:заслужава ли си да се дадат 20 лв повече за GIGABYTE P35-DS3?за клок коя от 2-те е по-добра и защо?!

Единствената разлика е, че по-скъпото дъно поддържа РАИД, ако не ти трябва подобна функционалност - 20 лева икономийка ;)

• Автор
Единствената разлика е, че по-скъпото дъно поддържа РАИД, ако не ти трябва подобна функционалност - 20 лева икономийка ;)

може да прозву4и глупаво но какво е раид и за какво служи???

Бих казал, кога не си давал 20 лева ? Иначе някой може да спори, дали има полза от RAID, но определено има. Колкото и да се омаловажава бързодействоето на харддисковете, те са най-слабото звено на системата. Бях с RAID 0 няколко месеца, но заради скапана клавиатура, която има копче за заспиване, така и не можах да подкарам системата след като заспиването се получи при някаква игра. Мисля, че бе NFSPS. Единия диск не можа да бъде разпознат като RAID масив и се наложи форматиране . Загубата ми бе малка- само няколко новогодишни снимки и клипчета, защото си имах другото на друг хард диск. После се отказах от RAID 0 и пробвах с два отделни харда. Определено се забеляза забавяне при зареждане на почти всичко. В момента даже съжалявам, че не инсталирах отново с RAID 0. Понякога е толкова дразнеща бавната работа на хардовете, че имам чувството, че съм със старото си селеронче. Толкова за отричания или хваления RAID 0. Иначе, каквото и дъно да вземеш, гледай да не ти пробутат ревизия 1.0 или 2.0. Тоест, има разлика дори и между едни и същи дъна. За DS3 последната ревизия е 2.1. Можеш да погледнаш на сайта на Gigabyt , какви са разликите. Успех с покупката!

ПП:Между другото, радиаторът на северния мост при DS3L е по-малък. Така, че изобщо не се замисляй кое дъно да вземеш.

Редактирано от bildera_ (преглед на промените)

Определено си заслужава DS3 за 20 лв отгоре, освен поддръжката на RAID, регулатора на напрежението на процесора е 6- фазен с/у 4-фазен при DS3L и охладителя е по- добър и масивен. А най- добре за още 5 лв. отгоре да вземеш EP35-DS3, което е още- по добро с доста повече благинки. Прочети им спецификациите.

Заслужава си да си купиш най-доброто независимо каква е цената! ;)

Да речем,че P35-DS3 е базовия вариант,а P35-DS3L е малко орязан,а P35-DS3R P35-DS3P с добавени възможности!

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.