Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Кратко представяне на нови и стари заглавия

Featured Replies

Вече мина доста време откакто гледах Пурпурни реки. Филмът беше доста добър, направи ми сериозно впечатление. И ето сега ровейки се в каталога на евро.нет съвсем случайно попаднах на втора част, за която не бях и чувал...

Мисълта ми е, че който е гледал първата част и му е харесала не може да пропусне втората. Наистина си заслужава. С една дума - един истински трилър.

Ето линк

• 2 седмици по-късно...
  • Отговори 128
  • Прегледи 16,8k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

• Автор

Star Wars: Episode III Revenge of the Sith - официално насрочена дата -> 19 Май 2005г.

• 2 месеца по-късно...
cool.gif Здравейте пичове и дами :bye: Честно да ви кажа по добре не гледайте втората част на Пурпурните реки -пълна боза sad.gif Първата част си е класика но тази втората е загуба на време sad.gif Е чао от мен за сега :clap
cool.gif Здравейте пичове и дами  :bye:  Честно да ви кажа по добре не гледайте втората част на Пурпурните реки -пълна боза  sad.gif Първата част си е класика но тази втората е загуба на време  sad.gif Е чао от мен за сега  :clap

На мен лично ми хареса и отново ми допадна играта на Жан Рено. Наистина не разбрах какъв беше смисъла на филма, но пак чак да не се гледа! Съветвам всеки сам да разбере за себе си, поне няма да е загуба на време.

• 3 седмици по-късно...

pos4072.gif

"Трябваше да го оставят на мира"

Сюжета накратко:

"Когато операция на ЦРУ по закупуване на секретни руски документи е провалена от противников агент, който в последствие се появява във спокойното крайморско серлце, където Борн и Мари живеят под други имена, живота на двамата е провален и те трябва да бягат. Борн, който не иска да се връща назад в миналото, дори и някой от бившия ми живот да го потърси е принедун още веднъж да вземе живота си в ръце като професионален убиец в желанието си да оцелее."

Източник: The Bourne Supremacy

Ето още едно описание на филма:

"Джейсън Борн си мисли, че е успял да избяга от миналото си.

Но ето, че миналото му е на път да отново да го настигне.

Борн и Мари, с цената на много усилия се опитват да водят обикновен живот. Преследван от кошмари от минало, което не може да си спомни, Борн и приятелката му непрекъснато се местят от град на град.

Но възможно ли е да избегне невидимата заплаха, която го дебне в погледа на всеки непознат, във всяко грешно обаждане; заплаха, която всеки момент, без предупреждение, ще го върне отново в света, който си мисли, че е оставил зад себе си.

Преди две години Борн напусна ужасния свят на международния шпионаж с обещанието, че никой никога няма да го върне там. Но сега, когато гласовете от миналото го призовават, Борн няма друг изход, освен отново да се върне там.

Не трябваше да го предизвикват..."

Източник: Самоличността на Борн

В главните роли ще видите: Мат Деймън - Борн (Самоличността на Борн, Бандата на Оушън, Лепнат за теб), Франка Потенте - Мари (Самоличността на Борн), Браян Кокс - Уорд Абът (Троя, Адаптация, Самоличността на Борн), Джулия Стайлс - Ники (10 неща, които мразя в теб, Усмивката на Мона Лиза, Самоличността на Борн)

Според анкетата на гореспоменатия сайт, рейтинга на филма е 7,3 (от максимум 10).

Лично мнение: Филма страшно много ми допадна, макар че ме натъжават във филми, в които героя трябва да отмъщава за нещо. Изпълнен е с доста динамика, перстрелки и вируозни ръкопашни битки. За мен това е достойно продължение на първата част и може би ще влезе в рубриката ми "По-добро продължение".

Можете да видите кадри от филма тук: Галерия

Редактирано от Tragedy (преглед на промените)

Да, хубав филм, добро продължение. Задължителен! :)

Определено не е от филмите, които ме приспиват (и които за жалост ми се случва да гледам последните дни). Препоръчвам го на всички, които не са го гледали и все още се двуумят. Изпълнен е с добре направени екшън сцени.

Филмът е страхотен,наистина е добър!!!

Скоро не съм гледала толкова добър филм!!!

Да филмчето наистина си го бива. Който все още не го е гледал наистина трябва да съжалява. p_floyd го каза най-добре, спада към категорията задължителни :yanim:

Ще пусна сега филма да се свали, ще го гледам утре, но съм заинтригуван. "Самоличността на Борн" ми допадна много, когато го гледах...

EDIT: Да, наистина е много добър. Определено си залужава.

pos4095.gif

"Цялата сила на вселената не може да промени съдбата"

Ето кратко описание на филма:

"Ридик, в ролята на преследван човек, се озовава по средата на две враждуващи сили в кръстоносен поход. Колм Феоре играе Лорд Маршал, воин-свещеник, лидер на секта, която прави десети и може би последен кръстоносен поход 500 години напред в бъдещето. Джуди Денч е Аерон, посланик от расата на Елементалите (природните стихии). Тя е безплътно същество, което помага на Ридик да открие своите корени"

Източник: The Chronicles of Riddick

Ридик прекарва последните пет години от живота си в бродене сред забравените светове на галактиката, избягвайки наемните войници, имайки за цел да приберат наградата за неговата глава. Сега, беглецът попада на планетата Хелион, населявана от бързоразвиващо се мултинационално общество, подложено на нашествията на Лорд Маршал, деспот, който иска да подчини жителите с армия от войници, известни като Некромонгърс.

Заточен в подземен затвор, където разликите в температурите между арктическите нощи и вулканичните дни са много големи, Ридик среща Кира, единствената оцеляла от неговото минало. Опитите му да освободи себе си и Кира го довеждат право до командния кораб на некромонгърите, където е въвлечен в апокалиптична битка на живот и смърт, от която зависи съдбата на всички същества.

Източник: Хрониките на Ридик

В главните роли ще видите: Вин Дизел - Ридик (Пълен мрак, Бързи и яростни, Трите хикса), Колм Феоре - Лорд Маршал (Заплащането, Пърл Харбър, Вътрешен човек), Алекса Давалос - Кира (без известни филми), Джуди Денч - Аерон (позната ни като мадам М от филмите с Джеймс Бонд).

Лично мнение: Не съм гледал още филма (просто не ми остава време), но силно се надявам да е добър като първата част. От това, което чета и виждам на различни места се очертава да гледаме още едно добро изпълнение на Вин Дизел.

Филмът е за 10-15 год. аудитория.

:baby

Ако си на толкова го гледай,иначе си е пълна загуба на време.

Продължението е в пъти по-слабо от 1 част,но Вин Дизел е както винаги блестящ. :yanim:

П.П. Филмът много напомня на "Флаш Гордън"...

Редактирано от kick (преглед на промените)

Да прав си kick филмчето е за по малката аудитория, и ако не е батко Вини нямаше изобщо да се и чуе за този филм. Явно знаят какви артисти да вземат за да компенсират слабият сценарий :yanim:

• Автор

Наистина е много по-слаб от Пълен мрак, очаквах много повече...

pos4121.gif

"Започна като всяка една друга нощ"

Ето кратко описание на филма:

"Макс живее обикновен живот като шофьор на такси вече 12 години. Лицата идват и си отиват от огледалото му за задно виждане, лица и места, които той отдавна е заабравил. До тази нощ! Винсент е наемен убиец. Когато офшорен нарко-картел научава, че ще бъде съден от федерален съд, те започват операция по разкриването и избиването на ключовите свидетели по делото и последния етап е тази вечер. Именно тази вечер Винсент е пристигнал в града и се очаква да има пет трупа. Обстоятелствата кара Винсент да отвлече таксито на Макс и Макс става съучастник - заменим човек, който е на грешното място в грешното време. През цялата нощ Винсент кара Макс да го вози до всяко едно място, където живеят свидетелите. И след като полицията на Лос Анджелис и ФБР ги подгонват, Макс и Винсент стават зависими един от друг, за да оцелеят, по начин, по който никога не са си представяли.

Източник: Collateral

Можете да намерите още информация за филма на български тук: Съучастникът

В главните роли ще видите: Том Круз - Винсент (Последният самурай, Специален доклад, Мисията невъзможна), Джейми Фокс - Макс (Всяка една Неделя), Джейда Пинкет Смит - Ани (Матрицата: Презареждане, Матрицата: Революции, Смахнатият професор), Марк Ръфало - детектив Фанинг (Събудих се на 30, Последният замък)

Лично мнение: Филма доста ми допадна откъм сюжет и актьорска игра. Нетипичната за Джейми Фокс роля (виждали сме го повече в комедийни роли) е много добре изиграна от актьора. Във филма виждаме Том Крус в една нова за него роля, далеч от екшъните и фантаскичните филми, в които го гледахме напоследък. С посивяла коса и доста мъдрости за живота актьора ни показва, че все още е на големия екран. Въпреки добрия си замисъл обаче на доста места филма "куца". Има доста моменти, в които ще се чудите "защо точно така стана" или "това е доста невероятно". Бих ви посъветвал нещо друго, просто се поставете на мястото на Макс и помислете вие какво бихте направили. Така според мен филма ще ви се стори доста по-интересен. Но като цяло не очаквайте нещо невероятно, а просто един добър филм с някой друг запомнящ се израз :yanim:

pos4336.gif

"Ако връзката умре, тя ще умре също"

Какво бихте направили ако случайно на мобилния ви телефон звънне непозната жена и ви каже, че е отвлечена и скоро ще бъде убита заедно с мъжа и сина си? Как ще реагирате, ако разберете, че сте единствената й надежда за спасение? А факта, че скоро батерията й ще "умре" и с нея може би и цялото й семейство? Точно в такава ситуация попада Раян в новия трилър "Мобилна връзка" на режисьора Дейвид Елис.

Актьорският състав на филма е доста добър, което предвещава една приятна за окото игра. Ще се насладите на чаровната и неостаряваща Ким Бейсинджър в ролята на Джесика Мартин (и на 51 години тази жена изглежда сто пъти по-добре от Лили Иванова), Крис Еванс в ролята на нещастния Раян (гледали сме го само в "Един НЕ тъп американски филм), Джесика Биел в ролята на сладката Клои (това момиче, познато ни от модния подиум е направо невероятно красиво!) и култовия Джейсън Стетъм в ролята на Етън Гриър (можете ли да забравите какъв пердах раздаваше в "Транспортьорът" или какви простотии ръсеше в "Гаднярът" и "Гепи")

Официалната страница: Cellular

Можете да откриете кадри от филма тук: Галерия

Оттук нататък остава само да държите здраво дръжките на стола и да се молите всеки път като ви звънне телефона, това да не е е подобна история :yanim:

Туко що гледах trailer-a c Quick Time и разбрах ,че това е филма , който ще гледам довечера.100 % мой тип филм." Мобилна връзка " , това пък кой го преведе ? Клетъчен телефон не звучи , ама мобифон си е точ , сигурно да не прави аналогия с аналоговите клетки на Мобифон.Разбирате ли , за да се ориентирам какво да гледам ( кино-манияк съм )

чета подобни теми , но когато е преведена от оригинала се получава миш маш.

Евалярка Tragedy за темата. Пък ако ми кажеш/пишеш , че coming soon I,robot 2

направо идвай да пием по бира.

П.П . Да му се намира на някой bg_sub за Frankenstein и National treasure ?

Пък ако ми кажеш/пишеш , че coming soon I,robot 2

направо идвай да пием по бира.

Правя буквален превод на статията:

"Уил Смит и Алекс Прояс са проверявали Фокс Студио, Сидни, за възможността да снимат продължение на филма "Аз роботът" догодина.

Прояс очевидно е против провенето на продължение, защото изобщо не му харесва да прави продължения на някой от филмите си, но имайки в предвид блестящото представяне на филма за много кратък период го е накарало да се замисли.

На една от конференциите по-рано тази седмица, Уил Смит каза: "Ако "Аз роботът" продължи да бъде толкова успешен, ние сигурно ще сме тук следващата година. Харесва ми тази идея. Обичам да работя с Алекс, така че ще работя с Алекс по "Аз роботът 2" или който и да е друг филм.

......"

Статията е от 22 Юли тази година, а тук е оригинала. cool.gif

--off topic--

Tragedy, с отговора ме застреля в упор.Аз не следя развитието на холивудци, а само консумирам продукцията им.Въпроса го подхвърлих на сляпо , ама за в бъдеще ще внимавам.Сега ако ми кажеш откъде да изтегля робота , направо вадя шампанското.

И да не сме в страни от главната тема ето ви букварче за Cellular на 1 СД

pos4227.gif

Само щом видях постера си умрях от страх. Изпитвам панически страх от змии, а не искам да мисля, ако ме погне някаква огромна (ама наистина огромна) анаконда. Е, добихте малка представа как се чувстват групата ентусиасти и търсачи на лечебна билка, когато откриват истинската причина този "елексир на живота" да не е бил намерен. Мдааа, тук-таме се били спотайвали едни "мънички" змийчета (колкото палеца ми), дето хапват хора за закуска. И нещо тези змийчета са поогладнели, а закуската и току що е пристигнала...

Няма да видите блестящ актьорски състав, пък и да има известни актьори, едва ли ще ги забележите от гигантските змии, които все препречват екрана. Ще видите все пак някоя друга сладуранка, още по-сладко хапната, някой друг пич, дето се прави на герой (също хапнат), но нищо запомнящо се.

Ако все още не ви е страх, можете да хвърлите едно око на кадрите от филма: Галерия

А ето я и официалната страница: Anacondas

Не се плашете, всичко това е само на филм, независимо колко реално изглежда. Ама кой ще ме успокои мен, особено като знам какво стана в първата част...

Aз тези дни бях на приключение.За добра свършена работа тук не е прието да се дават пари , а примерно билети за екскурзия до някоя екзотична страна.Самолетът ме метна до Кения.Гидът ни предупреди ,че на лъвовете им се вдигнали лефкоцитите в урината и затова не били толкова палави.По едно време гледам едни малки зелени тъжни очички вперили поглед в мен.Пингвин - 100 % - ов и си ближе сладоледа...та по повод филма не съм платил авторски права , ама ще цитирам една рецензия.

Седем години след създаването на "първата" АНАКОНДА (Уточнение: Анаконда беше онази голямата "зъймя", дето Леденото кубе я преби накрая с кирката, а не Дженифър Лопез...), излезе "втората" АНАКОНДА (ANACONDAS: The Hunt for the Blood Orchid). Звучи малко като "Преследването на 'Червения Октомври'", ама не е точно тъй...

Ще започнете да гледате филма с до болка познатото "дежа-ву" чувство - куц сценарий, пресилени актьори и музика, която би звучала добре във филм от средата на 90-те. Както си му е редът, още в самото начало лакомата змия, под аранжимента на бурна музика и динамични камери, взема първата си жертва, оставяйки зрителя в невежо очакване какво ли повече ще му се наложи да види... С няколко думи: Ако не сте заспали след първите 5 минути, значи има "опасност" да изтърпите филма докрай.

Ето, че екипа вече е готов. Какво си имаме?

1) Историйка, която да ни завлече до някоя голяма река, където точно се подвизава змията.

2) Алчен капитан, който все е единственият, който може да свърши работата, но за двойно повече пари. Е, алчността си има цена... както ще разберете по-късно.

3) Главна героиня, приличаща (ама естествено!) на Джей Ло, 'щото наш'то Джени учтиво отказала да се снима в продължението под предлог за (мнима) бременност (която така и не я сполетя)...

4) Руса мадама в екипа (не за друго, ами защото без руса не може).

5) Един-двама негъра... ех, закъде без тях в такива филми (както съм казвал и преди). Ама поне да беше LL Cool J - той поне има опит - акули го ядоха, а и е симпатяга и щеше да вдъхва повече увереност на бедните хорица - ама май през това време е бил ангажиран с "Mindhunters". И по-добре!

6) Още трима-четирима персонажи (от екипа), които не се набиват толкова на очи и за които се предполага, че ще бъдат първите жертви...

И така. 15 минути след началото на филма вече можем спокойно да си отворим една бира и да стискаме палци компютърджиите по специалните ефекти да са прекарали над Maya-та няколко дена вповече, отколкото се изисква по договор...

20-а минута. Като изключим битката с крокодила, общо взето скука.

25-а минута. Единият негър опъна "Дженифър Лопез", както се разбра в последствие (гледайте внемателно).

30-а минута. Лодката се разби, падайки от водопад, което доста ме озадачи. Героите са на брега в пълен състав (все още) и без "транспорт" в сърцето на джунглата. Впечатление: GSM-ите им ИМАТ обхватexclamation.gif! Обаждат се за помощ...

Скука.

40-а минута. Първата жертва. Нищо особено. Паника. Тъпи американци. И нищо по-забавно от групичка тъпи американци, които се опитват да вземат (така любимите си) decisions. Чудя се за кой ли път във филм чувам една и съща реплика: "Ако не направим това, за което сме дошли, смъртта му (на една от жертвите) ще бъде напразна/безсмислена". Култ.

Скука.

45-а минута. Наканиха се най-накрая да тръгнат. Ако бях на мястото на Анакондата, досега да бях дошъл да ги излапам...

50-а минута. Втората жертва. Отново нищо особено. Загива капитана на лодката, който идва да им помогне.

Скука.

60-а минута. Героите намират изоставено селище, в което (естествено) има всички приспособления, за да си направят едва ли не нов "Титаник"...

Скука.

(До тук са показали прословутата змия за около 1 минута общо... Поне е хубаво анимирана, спор няма).

70-а минута. Който еб*л - еб*л. Негъра си "замина". Третата жертва. Още 20 минути до края на филма.

73-а минута. Малко "екшън": Уж те тръгнаха да гонят змията. После пък тя ги подгони. И ся кой-кого гони, не ме питайте...

76-а минута. Четвъртата жертва - помощник-капитана. Пак нищо особено. Тоя филм за деца ли е правенconfused.gif

78-а минута. Стреснах се! Убиха змиятаexclamation.gif! Лелееееexclamation.gif! Ай, стига бе! Тъкмо взе да ги трепе по-начесто... Ми ся к'во ще правя до края на филмаconfused.gif

79-а минута. СТРЕСНАХ СЕexclamation.gif! Surpriseeee! Имало и друга змия... Петата жертва. Край на "черното" присъствие във филма...

80-а минута. Оп-па. Hold On, Hold On... Спасиха негъра. Едната мадама му направи изкуствено дишане с думите: "Не умирай, бай хуй!" (е-б-а-с-и превода...)

85-а минута. Ще става нещо, ама какво точно... Ша мре някой, да ви кажа...

89-а минута. Петата жертва. Този път по-зрелищно. "Mr. Bad Guy" падна в гнездото със змиичките...

91-а минута. Стана голяма "анджаклама". Нещо гръмна, гнездото се затрупа, змиите измряха, а тези дето трябваше да останат живи - останаха живи. Happy End. Скука.

Дразнещите моменти: Всички моменти (а те не са никак малко), когато камерата е в близост до водата и когато обективът обилно е "накапан" с водни пръски. Гадно си личи, губи се напрежението... аматьори-и-и-и...

След този филм с умиление се спомням за "Хари Потър и Стаята на тайните". Там Базилискът (змията) беше невероятно анимиран и му беше предоставено над 7 минути екранно време. Ама друго са си ефектите на ЛукасФилм...

Оценка: 4/10

За справка: Първата част на АНАКОНДА (1997), спрямо втората, я оценявам със 7/10.

P.S. Дано попаднете на читав превод, че напоследък, например с това, как се обръщат към една жена в мъжки род (и обратно), настава леко объркване...

pos4446.gif

На всеки се е случвало понякога да се чуди дали нещо наистина е станало или не, да се чуди дали нещата са такива, или има нещо зад тях. Същите мисли обхваща и Бен, който след време започва да се чуди, дали героят от войната в залива Реймънд, спасил него и още няколко войници, наистина е този, за който го смята. Ами ако не е. Еми нищо, просто още един фалшив герой. Да, ама не. Защото точно този герой и точно защото е герой, много успешно върви към вицепрезидентското място. А добричкия Бен Марко няма да позволи това, защото е голям патриот, или пък защото му е много гадно, че дори самия той е изигран. Която и да е от двете причини, нашия герой ще се подложи на всичко (на доста неприятни неща), за да докаже, че е прав и да спаси нацията...

Няма да ви казвам отново, колко много се радвам на чичко Дензъл Уошингтън в ролята на Бен Марко (кефи ме този човек, има толкова респект в него, а и явно и другите зрители ги кефи, щом така се е разиграл напоследък), също ще видим една икона в киното (според мен) в лицето на Мерил Стрийп в ролята на злата майка Еленор (ако почна да изброявм хубавите филми на тази актриса, ще надмина темата за Асоциациите, така че просто ще ви оставя да й се насладите), а в ролята на лошия сержант Шоу ще видим един от любимците ми Лийв Шрайбър (гледали сме това момче в доста култови филми, някои от които са Всички страхове, Кейт и Леополд, Сфера).

Официална страница: The Manchurian Candidate

Можете да намерите кадри от филма тук: Галерия

Аман от политици бе, навсякъде около нас, дори и в киното, ама там поне им чупят главите .... ;)

Не съм го гледала,а и честно казано не обичам такива филми,но този ще се прежаля,заради Дензъл!!! ;);)

blade3.jpg

Абе то и мен вече ми викат Дневния боец (или беше Нощния боец, щото работя до късно вечер), ама тоя човек (получовек, полувампир де) е много як. Отново в дествие раздава тупаници насам натам на лошите вампири и тук таме ги поизбива. Ама този път има доста чаровни помощници в лицето на двама ловци на вавпири от племето на хората. Ама това е така, защото пък врага е доста як (яка) и направо си е трудно да се биеш с тези прилепчета, особено ако са ти..... Сори пичове, другото в киното :)

В тази трета и (уж) последна част от нещо, което излезе накрая, че било трилогия ще видите отново чичко Уесли Снайпс в ролята на Блейдчо (в колко култови филми сме го гледали само, но никога няма да забравя върховната реплика на Мартин Лорънс във филма Лоши момчета - Wesley Snypes motherfucker, Passanger 57), ще видите и двамата красавци Джесика Биел в ролята на единия помощник Абигейл (за това маце вече говорихме във ревюто на филма Мобилна връзка, ама си остава супер сладурана) и сладура Раян Рейнолдс в ролята на другия помощник Ханибал (това момче доста ме изкефи във Ван Уайлдър, но има и хубави участия в други тийнейджърски комедии), както и незаменимия и неумиращ вече трета серия помощник на Блейд - Ейбрахъм изигран от Крис Кристофърсън (малеее, тоя човек бил на 70 години освен като помощника на дневния боец го познаваме и от Разплата)

Официална страница: Blade: Trinity

Кадри от филма можете да видите тук: Галерия

При гледането на този филм препоръчвам да си сложите сребърните ланци, да се запасите с чесън (не го яжте обаче, защото гаджето ще се мръжи) и малко светена водица (това не е вода, в която сте светнали, ама все пак) и за всеки случай едно дървено колче до леглото и пускайте филмчето :)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.