Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Изтрих си кошчето!

Featured Replies

Може да ви е смешно, обаче имам персонален проблем свързан с кошчето на десктопа :yanim: Без да искам вместо да му дам емпти рисайкъл бийн натиснах делийт и сега го няма на десктопа.... Някой има ли представа откъде мога да го върна обратно? Операционната ми система е Виста, а това може да има значение затова го казвам :wors: Благодаря предварително на всички...

Може да ви е смешно, обаче имам персонален проблем свързан с кошчето на десктопа :rolleyes: Без да искам вместо да му дам емпти рисайкъл бийн натиснах делийт и сега го няма на десктопа.... Някой има ли представа откъде мога да го върна обратно? Операционната ми система е Виста, а това може да има значение затова го казвам ;) Благодаря предварително на всички...

Отваряш Wimdows Explorer и от ляво най долу е кошчето.

От там го искарваш на Desktop-а

• Автор

Това го знам, обаче не е същото... Като трия нещо въобще не показва че кошчето се пълни и отделно от това е шорткът, а не мога да го копирам на десктопа :rolleyes: Така не ми върши работа. Има ли вариант да му се даде копи на десктопа или show on desctop както е при май компютър?

• Автор
десен бутон да десткопа==>работен плот==>персонализиране на работния плот==>възтанови по подразбиране !

Благодаря ти много biggrin.gif Така стана без грешка laugh.gif

• 1 година по-късно...
десен бутон да десткопа==>работен плот==>персонализиране на работния плот==>възтанови по подразбиране !

а това може ли го напишете и на англйски че нещо немога се опрая иначе

а това може ли го напишете и на англйски че нещо немога се опрая иначе

Може и така: Десен бутон на Desktop-> New->Folder. Десен бутон на New Folder->Properties->New Folder Properies-> Customize->Cange Icon-> цъкаш на кошчето и даваш ОК.

Преди да направиш всичко това преименувай New Folder-> десен бутон на New Folder->Rename->Recycle Bin.

Редактирано от Remington (преглед на промените)

Може и така: Десен бутон на Desktop-> New->Folder. Десен бутон на New Folder->Properties->New Folder Properies-> Customize->Cange Icon-> цъкаш на кошчето и даваш ОК.

Преди да направиш всичко това преименувай New Folder-> десен бутон на New Folder->Rename->Recycle Bin.

И к'во става просто папка с името кошче и неговаа иконка. Няма Empty Recycle Bin например :P

И к'во става просто папка с името кошче и неговаа иконка. Няма Empty Recycle Bin например :)

Така е прав си. Ето е дин линк как да възтанови кошчето:

Restore Recicle Bin

Благодаря ти много biggrin.gif Така стана без грешка laugh.gif

Честито при мен обаче и така не става, децата изтриха това пусто кошче и отникъде не ще да се възстанови и това си е!

Честито при мен обаче и така не става, децата изтриха това пусто кошче и отникъде не ще да се възстанови и това си е!

Коя е операционната система и нейния сервизен пакет?

Коя е операционната система и нейния сервизен пакет?

Windows XP Professional SP3 Version 2002

Дам. Windows XP SP3. Виж тогава това:

1. Ето един REG файл, който върши работа за целта: recycbin-2.reg (двоен клик на REG файла и после YES, а след импортиране на REG файла обнови десктопа).

2. Или може да прочетеш (ако си малко по-напред с материала) ето това: Кошчето (Recycle Bin) се показва на работния плот.

Редактирано от nologo (преглед на промените)

1. Ето един REG файл, който върши работа за целта: recycbin-2.reg (двоен клик на REG файла и после YES, а след импортиране на REG файла обнови десктопа).

2. Или може да прочетеш (ако си малко по-напред с материала) ето това: Кошчето (Recycle Bin) се показва на работния плот.

Огромна благодарност колега, жив и здрав да си, импортирах рег файла и се възстанови кошчето тутакси! Чудесна работа! Благодаря ти Ще прочета и допълнението.

Огромна благодарност колега, жив и здрав да си, импортирах рег файла и се възстанови кошчето тутакси! Чудесна работа! Благодаря ти Ще прочета и допълнението.

Много добре. Не мисля, че има нужда да се задълбаваш в допълнението. След като кошчето е възстановено, не пробвай друг вариант.

Много добре. Не мисля, че има нужда да се задълбаваш в допълнението. След като кошчето е възстановено, не пробвай друг вариант.

Да разбира се, по-нататък няма да задълбавам, имах предвид за обща култура, човек се учи докато е жив , нали!

• 2 месеца по-късно...

УУУ един да даде точен отговор Браво ти си моят спасител

Виждам, че си си решил проблема ама има и мн по лесен начин без да теглиш допълнителни файлове и глупости, ето как

1. Десен клик на работния плот Properties->

2. после втория таб отгоре->Desktop

3. отдоло в ляво цъкаш на ->Customize Desktop

4. излизат ти едни отметки гледаш кадето пиши Recycle Bin и му натиснаш на отметката да е отбелязана.

• 9 години по-късно...

Show desktop icons in Windows 10

1
  1. Select the Start Windows logo Start button button, and then select Settings Gear-shaped Settings icon > Personalization > Themes.
  2. 2
    Under Themes > Related Settings, select Desktop icon settings.
  3. 3
    Choose the icons you would like to have on your desktop, then select Apply and OK.

Редактирано от Karamfil Minzuharow
излишна инф. (преглед на промените)

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.