Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Как да клокна Pc то ми

Featured Replies

Модел Hp pavilion a1324n. Възниква следният проблем,че когато влезе в биоса->Advanced options И там клок спеед да е черен и не ми дава да модифицирам нито една стойност.

Процесор Intel Inside P4 3.06Ghz fsb 533

post-89460-1210849280_thumb.jpg

Редактирано от Alexxx888 (преглед на промените)

Съжалявам, но няма да можеш да го клокнеш - марковите РС-та са направени нарочно така, че да не може да се клокват и нищо няма да помогне.

Съжалявам, но няма да можеш да го клокнеш - марковите РС-та са направени нарочно така, че да не може да се клокват и нищо няма да помогне.

да това е доста жалко. а изкам да попитам за да знам:

нали има клок с джъмпери по дъното на тия марковите така не става ли ?

да това е доста жалко. а изкам да попитам за да знам:

нали има клок с джъмпери по дъното на тия марковите така не става ли ?

99.9% не, сглоби си собствено ПС и си го надувай. На фирмените се радвай на стабилност и поддържка

• Автор

А пък някъда четох,че може да се свали процесора и да смена нещо ама нз

А пък някъда четох,че може да се свали процесора и да смена нещо ама нз

Разбира се, че процесора може да се свали и да се смени с друг, но ... каква полза :) Това, което трябва да се смени на тази машинка е дъното с друго, което позволява клок и чак тогава да го клокнеш :help: (ако държиш толкова на този компютър, де)

• Автор

Имах предвид,че мога да сменя някакви някакви реснички ли сам там отдолу.(спокс свалял сам процесора повече от 3-4 пъти)

Я по-добре не се захващай с

мога да сменя някакви някакви реснички ли сам там отдолу
, че наистина ще останеш без компютър :whist:

Най-безболезненият начин е описаният от мене - смяна на дъното.

Това е крайно неприятно, но отнася ли се и за Hi-End конфигурациите(разните Dell, HP и други геймърски машини с 2+ видеокарти, готини процесори и водно охлаждане)? А по проблема на питащия, не знам с какви дъна се правят, но смяна на биоса не помага ли? Или такова дънце са подбрали че да няма какъв друг биос да му сложиш.

Това е крайно неприятно, но отнася ли се и за Hi-End конфигурациите(разните Dell, HP и други геймърски машини с 2+ видеокарти, готини процесори и водно охлаждане)? А по проблема на питащия, не знам с какви дъна се правят, но смяна на биоса не помага ли? Или такова дънце са подбрали че да няма какъв друг биос да му сложиш.

Обикновено тези машин има собстве или толкова къстомизиран биос че не можеш дая го познаеш и обикновено нямат опции за клокване, защото при тях се търси стабилност. Освен това при тях е много по-важно например да са лесни за ремонт и да са направени от елементи, които няма да влизат в конфликти.

Alienware, VoodooPC, Falcon NW и др. са друга бира компютри. :go ahead:

Регистрирайте се или влезете в профила си за да коментирате

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    32%
    Дарени 315 € от нужните 1 000 €

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.