Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Какво може великият Photoshop

Featured Replies

Вижте тук. :)

Хах, аз какви колажи съм си правила с този софтуерен продукт :) мани мани, мани бегай

Ама ефекта от фото шопеца е як cool.gif

Редактирано от varvarinata (преглед на промените)

• Автор
Хах, аз какви колажи съм си правила с този софтуерен продукт :P мани  мани, мани бегай

<{POST_SNAPBACK}>

"от мен до другото дърво" :) , както казва Мария

:)

Редактирано от Юнак (преглед на промените)

:)cool.gif

Бате ти ме хвърли в некъв дълбок размисъл...Значи ли това, че всичко което гледаме по снимките в списанията например, не е точно такова в същност...

Бате ти ме хвърли в некъв дълбок размисъл...Значи ли това, че всичко което гледаме по снимките в списанията например, не е точно такова в същност...

<{POST_SNAPBACK}>

Diezel,зажалост е така,почти всичко(да не кажа всичко) е лъжа.Въпрос на осветление,грим и Photoshop. :rolleyes:

като заговорихте за Photoshop,знаете ли някой сайт където тия които не знаеме как се работи с тая програма,малко да се образоваме.....

но който разбира може да направи доста готини неща с нея....

Аз съм наясно, че снимките по вестници и списания са винаги след обработка. Същото се отнася и за красавиците който виждаме по телевизията, а на живо не можем да ги познаем. Работих в Телевизия Планета, през свободното си време правех компания на Поли - той обработва клиповете и фотосесиите.

Сядам и започвам да зяпам .......гледам една от всичките певици, без да споменавам имена..цялото й лице беше на лишеи, светло кафяви петна и ситни пъпчици. Само след 30-40 минути....кожата и стана като порцелан...гладка, на места матова, на места с блясък...издължи тялото й, пусна няколко филтъра, тук там сложи светлосянки, подчерта формите й, увеличи очите и устните й...смали нослето, направи и идеални скули, косата и стана като от рекламите на Пантен, зъбките естественно станаха снежно бяли.

Помня, че тогава в буквалният смисъл гледах като " плесната с мокър парцал " :wors: Отидох до пицарията отсреща да си взема една пица, връщам се в офиса на Поли и виждам някаква жена как разглежда кадрите от клипа....и изведнъж чувам : "Ей, това ми е най-хубавият клип, много съм красива" :clap: Тогава разбрах, че всъщност красавицата от клипа е невзрачната жена която беше пред очите ми! :)

Не вярвам вече на нищо, докато не видя с очите си ;)

Редактирано от Marsella (преглед на промените)

като заговорихте за Photoshop,знаете ли някой сайт където тия които не знаеме как се работи с тая програма,малко да се образоваме.....

но който разбира може да направи доста готини неща с нея....

<{POST_SNAPBACK}>

Сайтове колкото искаш:

http://www.kaldata.com/forums/Search=Photoshop

http://it-place.net/Photoshop уроци

fotofects.com/Tutorials/Adobe-Photoshop/

http://www.google.com/search?

• 1 месец по-късно...
  • Автор

Чудех се къде да постна ТОЗИ ЛИНК.

Ама тези дето са правили тези картинки, наистина владеят програмата до съвършенство. ;)

Редактирано от Юнак (преглед на промените)

Огромно БЛАГОДАРЯ за линковете!

• 4 седмици по-късно...

<{POST_SNAPBACK}>

ОЩЕ

adobeph2ej.th.png 04120320tt.th.jpg

Редактирано от Castigado Pantockrator (преглед на промените)

За жалост вече почти нищо не е реално...

Ама първата снимка на Castigado Pantockrator направо ме отнесе...

Редактирано от Митака (преглед на промените)

Чудех се къде да постна ТОЗИ ЛИНК.

Ама тези дето са правили тези картинки, наистина владеят програмата до съвършенство. :yanim:

<{POST_SNAPBACK}>

Това направо ме смая супер уникални са

• 1 година по-късно...
Това направо ме смая супер уникални са

:clap::clap::wors::clap::speak::clap:;):clap:

Направо изтрепаха рибата с тия колажи,много яки-сърбят ме ръцете да направя нещо подобно с български политици,ама като ги знам колко са суетни -ще хукнат да ме съдят..... angry.gif

• 2 месеца по-късно...

Много готина програма е !

Аз съм правил значителни промени в снимки с нея !

Като почнем от контраст, до добавяне на други неща в снимката !

Привет !

Работя с тази прословута програма от 3-4 месеца .Направил съм няколко колажа ,на които моля да изкажете мнение !

1 2 3 4 5 6

Това са колажи ,на мои приятелки .. мнение ?

търсч си книгата "самоучител за photoshop cs2" в интернет. някой срещал ли я е и може ли да посочи от къде да се свали?!

търсч си книгата "самоучител за photoshop cs2" в интернет. някой срещал ли я е и може ли да посочи от къде да се свали?!

Аз съм я срещал. Не е проблем да я срещнеш и ти, иска се достъп до интернет. Има по-тарикатски книги. Интерактивни. Такава е на Игор Ульман с 99 нагледни видеоурока за CS2, или на Новая школа с 44 видеоурока, специфични за CS3. Посочвам и моя приятел Евгений Попов с 11 видеоурока.

Аз съм я срещал. Не е проблем да я срещнеш и ти, иска се достъп до интернет. Има по-тарикатски книги. Интерактивни. Такава е на Игор Ульман с 99 нагледни видеоурока за CS2, или на Новая школа с 44 видеоурока, специфични за CS3. Посочвам и моя приятел Евгений Попов с 11 видеоурока.

добре де аз ако бях я срещнала нямаше да искам помощ, уроци много по интернет..на мене ми трябват основните неща...

добре де аз ако бях я срещнала нямаше да искам помощ, уроци много по интернет..на мене ми трябват основните неща...

Ето Ви и малко от мен. На руски е, но се ползва съвсем лесно.

линк: http://photoshop.demiart.ru/

Ето и тук, около 16 урока във видеоматериал - също по руски . това е качено на личният ми албум:

линк: http://video.mail.ru/mail/stefko55/22180/

Ето Ви и малко от мен. На руски е, но се ползва съвсем лесно.

линк: http://photoshop.demiart.ru/

Ето и тук, около 16 урока във видеоматериал - също по руски . това е качено на личният ми албум:

линк: http://video.mail.ru/mail/stefko55/22180/

много ви благодаряя

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    26%
    Дарени 256.00 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.