Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Излияния на един самотен идиот

Featured Replies

Така и аз не знам защо въобще пускам тази тема, но както и да е.

Ще си кажа какво ми е пък, който иска да ме критикува. И така Сутдент на 19г. съм в софия, живея в студентски град, но от няколко месеца ме е обзела депресия. Постоянно се чувствам много самотен, искам да си намеря момиче с което да си допаднем но нещо не става. Не ми е весело когато излизам с приятели. Още по-зле се чувствам когато ги гледам че те са с приятелките си, а аз седя сам в ъгала. Не знам какво ми става преди не бях такъв. Абе не знам нещо ми е много разглобено в главата и не знам как да го кажа, нито пък знам какво очаквам като отговор на поста ми. sad.gif

В смисъл чувствам се като изрод или боклум не знам. Нике момиче не ми обръща внимание..... Пишете каквото ви дойде на ум... ако някой се е чувства някога така...

Редактирано от idiot4eto (преглед на промените)

• Отговори 92
  • Прегледи 17,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• вземи си куче, запиши се на курс по готварство, ходи на фитнес и ще видиш как няма да ти остава време да ти е тъпо

Много е зле положението

sad.gif

Ти българин ли си,извинявай за въпроса

:rolleyes:

• Автор

С риск да обидя някого не искам да ставам ЕМО - приличат на педали!!!!

Просто съм ного тъжен, защото не мога да си намеря човек който да ме разбира и който да обичам. това е....

Стани ЕМО. :rolleyes:

Типък да стане емо.

А по темата имало е моменти когато съм се чуствала по същият начин, но винаги се намира човек със когото да поговоря.

Интересно, и аз щях да ти предложа да станеш емо. Ама ти май си си, без да се обиждаш, просто показваш признаците на едно емо. Ако ти е писнало да стоиш в ъгъла направи нещо, промени живота си. Не те знам какво правиш и с какво се занимаваш(освен ученето), но го промени, смени малко компанията, излизай повече. Дай го по-свободно, без да ти пука особено. Не търси специално момиче, някое от всичките ще се окаже такова(ама ще трябва да навъртиш няколко бройки). Разбери че за да получиш трябва да дадеш(в Рим като римляните).

вземи си куче, запиши се на курс по готварство, ходи на фитнес и ще видиш как няма да ти остава време да ти е тъпо

Студент...На 19 години...В Студентски град...Самотен...Тъжен...Без мадами...

Айде бе!!! Стига ни мята по върбите! biggrin.gif

Аз в момента се чувствам така. Имам семейство и все пак..Депресията ти не е ,че нямаш момиче,а че просто в момента си изпаднал в една дупка,от която много трябва да вярваш,че има излизане,иначе.....просто ден след ден ще затъваш.Ти самия не се ли чувстваш добре в кожата си няма и да привлечеш момиче,защото ще си супер депресирана физиономия и на никого няма да му е приятно да общува с теб.

Аз депресиите си ги лекувам със супер силна музика/но не и някакви тъжни песни/,излизане някъде,но сама,пущам си душ /студен/,отивам в залата/на фитнес/такива неща,всеки си има някакво си нещо,което прилага при подобни ситуации.Една съседка пък шие гоблени,чисти-така си лекува депресиите.Просто трябва да прецениш кое би те изкарало от това ти положение.

Трябва да се справиш!Иначе ще се самоунищожиш.

Сетих се! Щом много му мислиш - що не пробваш с тревица. Ще си успокоиш нервите и ще си развържеш езика. LOLOL

да българин съм. защо питаш?

Ами не знам тогава как са те приели за студент

:ph34r:

То като почнеш от заглавието...

sad.gif

В кой блок на студентски град си,братко ohmy.gif ?Няма ли някое момиче от блока да ти върже?Какъв си като характер все пак,какви са ти интересите?

Ако имаш пари , мога да ти дам един безотказен съвет , ще те разбират перфектно не се притеснявай , а ако искаш и да те обичат ли там как му викаха ще ти трябват доста.

Добър опит,пич...

Ама не си я измислил добре темата...Няма достатъчно съспенс.

Следващия път гледай да съчиниш нещо по-завързано :ph34r:

Ами не знам тогава как са те приели за студент

:speak:

То като почнеш от заглавието...

sad.gif

Уважаема колежке, по твоята логика не трябва да има студенти! Ще ти споделя че в училище(ех сладко минало) нямаше едно момиче което да пише грамотно, а бяха отличнички, и пишеха толкова красиво...А освен това когато хората използват химикал и лист допускат по-малко грешки отколкото когато са пред компютъра, познай защо.

страшвн съвет laugh.gif

Мда-вземи си оправи заглавието най-напред-че дразни

ИзлиЯния се пише-ако не знаеш

biggrin.gif

Пробай с джипа на тати,доказано е че върши работа,ако не става се влюби в звезда от шоубизнеса,Миглена Чакракчиева, например biggrin.gif

Пробай с джипа на тати,доказано е че върши работа,ако не става се влюби в звезда от шоубизнеса,Миглена Чакракчиева, например biggrin.gif

:lol6:

Боже,аз му пиша излияния-той поправя на изляния

:speak:

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.