Премини към съдържанието
Форумът в приложение

По-лесно сърфиране. Научи повече.

Kaldata.com - Форуми

Приложение на форума на цял екран с push известия, значки и други.

За да инсталирате това приложение на iOS и iPadOS
  1. Докоснете Иконата за споделяне в Safari
  2. Превъртете менюто и докоснете Добавяне към началния екран.
  3. Докоснете Добавяне в горния десен ъгъл.
За да инсталирате това приложение на Android
  1. Докоснете менюто с 3 точки (⋮) в горния десен ъгъл на браузъра.
  2. Докоснете Добавяне към началния екран или Инсталиране на приложение.
  3. Потвърдете, като докоснете Инсталиране.

Добре дошли!

Добре дошли в нашите форуми, пълни с полезна информация. Имате проблем с компютъра или телефона си? Публикувайте нова тема и ще намерите решение на всичките си проблеми. Общувайте свободно и открийте безброй нови приятели.

Моля, регистрирайте се за да публикувате тема и да получите пълен достъп до всички функции.

Излияния на един самотен идиот

Featured Replies

:P Няма ли кой да заключи тази тема че ми омръзна да пиша глупости,а пълнолунието оказва влияние на много хора ;):P;)
  • Отговори 92
  • Прегледи 17,9k
  • Създадено
  • Последен отговор

Потребители с най-много отговори

Най-популярни публикации

• вземи си куче, запиши се на курс по готварство, ходи на фитнес и ще видиш как няма да ти остава време да ти е тъпо

Dominatrix, ХАХАХАХА! Тука май сте запознати с наркотиците по-добре отколкото мислех. :P

За наркотиците е писано много, и тук има доста теми и различни мнения.

Само че никъде не съм прочела, че лекуват депресията.

Повече нямам какво да кажа освен, че депресивни състовния и моменти на безизходица е имал почти всеки един от нас, но никак не съм убедена, че човек може да си реши проблемите в търсене на съвети по форумите.

Пич, настрои се ПСИХИЧЕСКИ да загубиш това което намериш(за жената става въпрос). Защото ако сега си в такова състояние, като я намериш ще се привържеш много към нея и ако попаднеш на моя късмет след месец ще се возиш в "на тате джипа" ще гледаш с най-мрачния поглед който имаш и ще се питаш "каде сбъркахме"... което си е шит от всякаде.

Съветвам те да послушаш genatraikova(първия пост в темата), и понеже казваш че незнаеш - пишеш тази тема защото няма да кой друг да кажеш така че да те разбере(тоест неможеш).

Редактирано от sixkiller (преглед на промените)

Не те критикувам за правописните грешки, но дамата която споменах в предния пост се заяде за правописа на питащия, и затова й предоставям възможност да зададе и на теб този невероятен и напълно не-нетактичен въпрос.

Оффф, писна ми все с мен пример да давате! :P Аман! biggrin.gif

Човека изпитва чисто физическо желание за обмяна на флуиди и изгаряне на калории с хуманоид, по възможност female homo sapiens. Оставете ги тея чувства и любов на спокойствие. По твоята логика по добре девствен да си умре!

Червеното е за haidukpikaso, да питаш и нея...

Мани я-тя и без това женена вече

Ама и тя е у списъка ми

:P

Ще взема да направя една тема за неграмотниците в Калдата най-накрая-с класация при това

biggrin.gif

Човека докато се прибере темата му ще е затворена заради спам, хаха! laugh.gif

:P Няма ли кой да заключи тази тема че ми омръзна да пиша глупости,а пълнолунието оказва влияние на много хора ;):P;)

На хората им е скучно, нямат с кой да поговорят и използват форума, успокой се kiss.gif

Редактирано от ^^ANGELSING^^ (преглед на промените)

Ама и тя е у списъка ми

Ще взема да направя една тема за неграмотниците в Калдата най-накрая-с класация при това

biggrin.gif

Чакаме с нетърпение..Списъкът на ХайдукПикасоР

Ама и тя е у списъка ми

biggrin.gif

Аз може да имам някоя грешка ама пиша на тъмно, братми спи и немога да светна.

Пълнолуние ли е?!Ако е на мен определено ми оказва влияние! ;)

Ама и тя е у списъка ми

biggrin.gif

Неграмотната си ти, нито една точка не си написала до сега в поста си! ;)

На хората им е скучно, нямат с кой да поговорят и използват форума, успокой се kiss.gif

Май и ти не си говориш със съпруга

:P;):P

Играта много загрубя, а и с тоя правопис се оляхте.

Няма ли мод да се намеси ?

Хубаво заглавие има темата...А някои хора си се излияват ли,излияват...Ха така,дами! Хванете се за косите и в тази тема. Вие го можете...

Играта много загрубя, а и с тоя правопис се оляхте.

Няма ли мод да се намеси ?

Ами да се намеси-като си избиват комплексите някои и все плачат

Хубаво заглавие има темата...А някои хора си се излияват ли,излияват...Ха така,дами! Хванете се за косите и в тази тема. Вие го можете...

Подстрекател! :P

Потребители, преглеждащи темата в момента: rulom, genatraikova, Marinela_, haidukpikaso, mandolo, WhiteHart, Madonna, NightNiki, desert_rose, maxim4o, kra4ol4e

Това се казва интерес!Аз се предавам и си лягам!Успех,надявам се утре като стана да видя в 18 страница развръзката :P

Това се казва интерес!Аз се предавам и си лягам!Успех,надявам се утре като стана да видя в 18 страница развръзката :clap:

Може и на 3647 страница да се събудим-ангелски

5-гости,2-анонимни и-genatraikova, elizabet, mandolo, maxim4o,даже преди малко бяхме повече,страшен интерес,май се очакваше вчерашното дерби biggrin.gif .Големи сиирджии сме всички. biggrin.gif

П.С.броят се увеличава-5гости,1-анонимен и->: Мразителка., genatraikova, Sunstream69, rvp, capnemo, technichar, pro_filer, NightNiki.

Редактирано от genatraikova (преглед на промените)

5-гости,2-анонимни и-genatraikova, elizabet, mandolo, maxim4o,даже преди малко бяхме повече,страшен интерес,май се очакваше вчерашното дерби biggrin.gif .Големи сиирджии сме всички. biggrin.gif

А колко скрити има-крият се като къртици

Що

А колко скрити има-крият се като къртици

Що

шот са "самотни идиоти" biggrin.gif

айде да взема и аз да се включа:кво стана-то не бяха наркотици,рязане на вени...страшна работа...ще вземе човека да реши най-накрая да вземе да си върже една тухла на врата и да се хвърли от някое студентско общежитие..

момче ходи пиини едно-две успокой малко топката..жени има...колкото искаш...

Е хайде мод нямали за да затвори темата?

Ти като не искаш недей да четеш. Ама айде ще те замоля не се прави на мод.

айде да взема и аз да се включа:кво стана-то не бяха наркотици,рязане на вени...страшна работа...ще вземе човека да реши най-накрая да вземе да си върже една тухла на врата и да се хвърли от някое студентско общежитие..

момче ходи пиини едно-две успокой малко топката..жени има...колкото искаш...

в краен случай една злобара и живота е розов отново. cool.gif

Ти като не искаш недей да четеш. Ама айде ще те замоля не се прави на мод.

в краен случай една злобара и живота е розов отново. cool.gif

Не се правя на мод просто момчето излезе и започнаха убидите

Нищо лично

Редактирано от Мразителка. (преглед на промените)

Добавете отговор

Можете да публикувате отговор сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате регистрация, влезте в профила си за да публикувате от него.

Гост
Публикацията ви съдържа термини, които не допускаме! Моля, редактирайте съдържанието си и премахнете подчертаните думи по-долу. Ако замените букви от думата със звездички или друго, за да заобиколите това предупреждение, профилът ви ще бъде блокиран и наказан!
Напишете отговор в тази тема...

Разглеждащи това в момента 0

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.

Дарение

• Подкрепи съществуването на форума - направи дарение
    25%
    Дарени 252.69 EUR от нужните 1,000.00 EUR

Бюлетин

Получавайте известие, когато има важна промяна или новина свързана с форума.

Профил

Навигация

Търсене

Търсене

Конфигуриране на push известия в браузъра

Chrome (Android)
  1. Докоснете иконата на катинар до адресната лента.
  2. Докоснете Разрешения → Известия.
  3. Променете предпочитанията си.
Chrome (Desktop)
  1. Кликнете върху иконата на катинар в адресната лента.
  2. Изберете Настройки на сайта.
  3. Намерете Известия и коригирайте предпочитанията си.